Vi var to personer, som begge bestilte et stjerneskud. Fiskefileterne var gennemstegte, så meget at een af fiskene var helt sort/brændt i den ene ende og total umulig at skære i. Jeg ved godt, at de... Mehr ansehen
Vi fik et dejligt siddeområde i restauranten – det var et meget flot indrettet sted indenfor. Båden var meget fascinerende og af bedre kvalitet end forventet. Da vi kiggede på en online menu, stod der... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse i de "nye" omgivelser. Gamle både med bunden i vejret, fantastisk stemning, særprægede dufte af gammel tjære og så er der de sødeste unge mennesker der serverer. Specielt Jasmin... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse!
God stemning og en frisk og lækker buffet! Betjening var venlig og imødekommende!
meget dårlig oplevelse
meget dårlig oplevelse
vi er på ferie i vest Jylland, og var indenfor de røde barakker i Thyborøn.
Bestilte en kaffe med kage og en cafe latte.
Tjeneren spurgte om vi ønskede at spise, det er vi MEGET glad for vi sagde nej til.
Vi sad ved et bord hvor vi kunne kikke direkte ud i køkkenet,
Kokken øste nogle nachos i en lille skål, tog nogle i munden og fortsatte ned i posen, efter nogle flere uden at vaske fingrene.
dagens ret var hakkebøf med kartofler og sovs.
Helt i orden hakkebøfferne bliver lavet i forvejen, men man tager ikke en hakkebøf ud uden handsker på og lægger på panden.
ligeledes når de tabte noget på køkkenbordet, så samlede de det bare op igen i skålen.
Der kom et ægtepar ind damen gik med krykker, de ventede ved kassen på at blive betjent, personalet inkl. ejeren selv gik forbi 3 gange med kartofler til et selskab inde bagi uden at henvende sig til dem og sige lige et øjeblik,.
Det resulterede også i at herren sagde i kan rende og i r....
Stillede mig ved kassen for at betale, ejeren gik lige forbi mig, hvor jeg sagde vil gerne betale, var luft for hende, indtil min mand sagde så går vi bare, så kunne hun godt komme til kassen.
Ubehøvlet ejer!
Vi har ikke spist der, da det gik galt inden vi fik maden. Jeg har en sygdom, så jeg kan ikke sidde på alle slags stole. Jeg snakker så med tjeneren om hvor der er bord og finder ud af hvor det bedste sæde er. Hun var meget sød, på trods af der var meget travlt.
Ejeren derimod står i baren og spørger så, så vi kan høre det, hvad vores problem var på en så uforskammet måde.
Jeg ser måske ikke lige handicappet ud, men det gør det ikke mindre. Og jeg synes ikke man skal tales bag ryggen - måske med vilje så højt vi kunne høre det, som kunde.
Hvis jeg havde grov eller rigtig træls, så havde det været forståeligt, men det tog kun 5 sætninger med tjeneren som var sød og forstående at finde et bord. Hvorfor så komme med sådanne kommentarer?
Vi gik, men ikke uden at fortælle hende hvordan det føles at have et handicap og blive talt sådan om.
fantastisk fiske buffe
Deres alakarde retter er gode men her …
Deres alakarde retter er gode men her til aften prøvede vi skibber bufeen og lad det være sagt med det samme. Den er ikke 200 kr værd. Manglende opfyldning og rigeligt med salt i tingene. Så dårlig oplevelse.
Den bedste rødspætte
Vi valgte den indbagte og fyldte rødspætte, og det kom vi ikke til at fortryde. Alt var tilberedt med kærlighed og omhu, og helhedsoplevelsen var fantastisk.
Omgivelserne kunne ikke være mere maleriske
Dårlig betjening
Var på Mallemukken for et år siden hvor vi efter laaaang ventetid og dårlig betjening fik det mest imponerende stjerneskud jeg nogen sinde have set: laks, rejer og fiskefile nok til en mindre landsby. Så det skulle vi have igen i år. Aftenen starter ud med at tjeneren havde glemt og giver vores bestilling videre og vi få først mad efter 45 - 60 min, da de opdager fejlen. Det er desværre hvad der kan ske men skuffelsen blev større da ”Verdens bedste” stjerne skud dukker op er det blot lidt salat, rejer og 3 kvarte filerer. MEGET ærgerligt at Mallemukken ikke har holdt sidste år mad standart men samme standart i betjening.
Meget dårlig oplevelse.
Det skulle have været en god frokost oplevelse, men blev det modsatte. Vi var 4 voksne og et barn på 2 år som skulle have en god oplevelse ved at gå på MALLEMUKKEN vi ville have skipperbuffet og bestilte til 4 voksne. Skipperbuffet var slet ikke som forventet der var ikke ret meget forskelligt og personalet holdt ikke øje med om der var noget på fadene så flere af fadene var tomme og der gik lang til før de blev fyldt. Da vi så skulle betale skulle vi betale halv pris for den lille dreng på 2 år han havde spist 1 fiske frikadelle og lidt pomfritter, det kom til at koste 80 kr.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.