Musikhuset Aarhus Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til jeres billetløsning. Købsproces virkede perfekt og god service, at sende en sms med link til oplysninger, herunder nem adgang til QR-kode til anvendelse ved indgangen. Endelig nogen der h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja, jeg kommer nok aldrig igen til Musikhuset i Århus. Musikken var voldsomt høj, ja, det er der ting man kan gøre ved, ørepropper, dem glemte jeg. Noget andet er indeklimaet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spiste "Petit Menu" på Restaurant Johan R inden forestillingen. Det var en god oplevelse. Afslappet atmosfære, opmærksomme tjenere og god mad til prisen. Fint tiltag at lade gæsterne vælge/hente dri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐ Musikhuset Aarhus leverede en rigtig god oplevelse, da vi så Grin til Gavn. Der var god udsigt til scenen fra vores siddepladser, klar og behagelig lyd, og en fantastisk stemning i salen, sel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Musikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Nordens største musikhus. Musikhuset i Aarhus byder på oplevelser for enhver smag. Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet - alt sammen midt i Aarhus. Du kan også opleve masser af gratis aktiviteter og nyde husets café johan r. samt vores brasserie og cocktail bar Maestro. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets ti scener og seks sale ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer. Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser fem lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus som arrangør, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera og Teaterhuset Filuren. Musikhuset er et unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. En musikalsk smeltedigel, hvor man hver dag kan møde hundredvis af studerende, lærere, professionelle musikere og medarbejdere i Musikhuset. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Musikhuset Aarhus.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En god service.

Jeg købte billetter til

Norah Jones - 11 07 2025

Der var hurtigt udsolgt og jeg kunne kun få 2 seperate pladser , som jeg bestilte.

30 min efter fik jeg denne besked.

Du har fået nye siddepladser til følgende forestilling

Vi har samlet jeres billetter, så I nu sidder sammen

Dine nye billetter ligger nu klar til dig.

SUPER service.

21. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smukt hus, men utålelig højt lydniveau..

Muikhuset er smukt. Der er rent og pænt, personalet er venlige og høflige. Men lydniveauet til koncerterne gør desværre, at jeg kun giver en sølle stjerne....Jeg har indenfor det sidste årstid, godt og vel, været til to koncerter i Musikhuset. Begge gange blev oplevelserne ødelagt, af bekymrende højt lydniveau. Nærmest utåleligt. Jeg sad indimellem med fingrene i ørerne... Det er meget ærgerligt, både for mig, men sandelig også for kunstnerne. Hvorfor skal lyden være så høj? Jeg kommer ikke mere til indendørs koncerter....

12. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vin til dobbelt pris i baren i Musikhuset

Har lige haft fornøjelsen at opleve en forrygende koncert med Anders Blichfeldt. Ønskede et glas hvidvin i baren ved Rytmisk sal i pausen. Modtog et meget lille glas hvidvin i plastkrus til kr. 80.00. Andre der havde bestil vin, fik dobbelt så meget i glas. Det til advarsel for andre gæste!

11. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Her i løbet af efteråret,har jeg to…

Her i løbet af efteråret,har jeg to gange været i Musikhusets store sal. En gang til kinesisk ballet shang gri la, her var lydniveauet alt alt for højt.(havde endda undladt at tage høreapparaterne på). Man blev fysisk utilpas, og jeg kunne fornemme, at jeg ikke var alene om den oplevelse. Stolene i MH er en saga for sig, de er fuldstændig umulige, hvis man døjer med en ryg, der ikke er helt i topform. I løbet af forestillingen. blev publikum mere og mere urolige, skiftede sidestilling mange gange. Anden gang var vi til forestillingen En Seriemorders bekendelser med John Malkowich, en enakter, nøj det var lige så træls en oplevelse, bortset fra lyden, her var det meget til den lave ende( og her havde jeg taget høreapperater på)🤣
I gå blev jeg så inviteret til Madame Butterfly, en opera der står på min Bucketlist, men jeg måttte pænt takke nej, da ryggen havde en dårlig dag.
Æv æv

29. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var til en flot Natasja musik hyldest i…

Var til en flot Natasja musik hyldest i aftes, i Århus musik hus👍MEN MEN, hvorfor kan kørestoles bruger ikke få plads ved side ved siden af sin familie, men bliver henvist til at side alene bag ved, på et stor trin på en 8-10 m2, oppe på fordeler området inde i salen, ved indgangen D.
Det er Utrolig at denne ekskludering fra fælles skabet stadig ses i gemmen finger med i 2024 i Danmarks 3 største by Aarhus.
Der ud over😤lige omkring 100kr for to kopper kaffelatte, som minder om slæbe kaffe og slæbe mælk, udrikkelig kop kaffe men prisen fejlede ikke noget

16. November 2024

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service! Ønskede en refundering på en forestilling, de selv havde aflyst og dermed rykket og da jeg pga arbejde ikke kunne på den nye dato ønskede jeg at få refunderet 820 kr som billetten havde kostet - men nej. Det “måtte” de ikke. Jøsses! Magen til skrald skal man da lede længe efter. Tak for hjælpen siger jeg bare.

24. September 2024

Café Johan R

Café Johan R
Vi havde sat næsen op efter 2 tarteletter og 2 stk smørrebrød, men der var kun smørrebrød tilbage.
Vi købte således 3 stk, fiskefilet var kolde og meget ligesom pap, hønsesalaten smagte ikke af noget, men de 2 øl var ok.
Med venlig hilsen, Peter Baktoft/30221588

25. August 2024

Hej Peter

Jeg har som skrevet tidligere nu fået et svar fra Johan R, som forpagter sig ind i Musikhuset. De skriver, at det er over 3 år siden, de har haft tarteletter i salg i caféen og at al deres smørrebrød står på køl. Du er velkommen til at rette yderligere henvendelse til Johan R på mail info@johanr.dk, hvis du har spørgsmål.

De bedste hilsner Musikhuset Aarhus

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ufattelig flabet medarbejder i tlf da…

Ufattelig flabet medarbejder i tlf da jeg ville afmelde billet til foredrag kan ikk møde op pga sneen .. kører ingen bus tog eller lign..
vi ku ikk få pengene retur vi ku prøve vores rejseforsikring … øøø de giver de dku da ikk
Ufattelig dårlig service
Kommer aldrig som i aldrig til at benytte mig af huset 😡

8. Jänner 2024

(Absolut ikke HANDICAP VENLIGE) Den ændre jeg til ,STOR HJÆLP.❤️🌹

Min mand havde før corona, købt billetter til Ringenes herre,del 3, som er nu på fredag d 29 sep 2023. Min mand er desværre i mellemtiden afdød ,og jeg er blevet kørestolbruger. Kan dog normalt godt gå, bare ikke distance, derfor kørestole , jeg er så kommet til skade med knæet , blevet syet ,og det må ikke bøjes, derfor spørger vi dem.
Ringer til Århus Musikhus ,for at høre om de har kørestol pladser tilbage , ja , da , det har de. Men, men, du skal da sidde alene, ikke sammen med bare en, fra dem du skulle ha siddet sammen med. Nå ok , øv,siger vi , dårlig service for handicappet tænker og siger vi . Spørger så, om vi må lægge 2 mindre puder på gulvet,så mit knæ kan komme lidt op. Vil lægge dem foran den oprindelige plads, der hvor jeg skal sidde, yderste plads ud mod gangen, nej det må vi heller ikke, 'hvis der sker noget", 2 SMÅ PUDER/ ELLER INGEN STOL VED SIDEN AF DEN HANDICAPPET , NEJ.....TAG TIL FORESTILLINGEN, SAMMEN MED ANDRE , MEN DU SKAL SIDDE ALENE ???, HVIS DU ER KØRESTOL BRUGER.!!!
NEJ NEJ NEJ , HVIS JEG KUNNE GIVE JER NUL STJERNER , SÅ GJORDE JEG DET, DESVÆRRE, ER JEG NØDTIL AT GIVE JER 1 STJERNE.
I er absolut ikke handicap venlige, spørg jer selv , ville i tage afsted sammen med andre, for derefter at sidde helt alene??

Opdatering::: Vil sige tak for at i var så fleksibel og imødekommende,og at det blev gjordt muligt for mig, at komme ind og se forestillingen, jeg sad godt sammen med min datter. Tak for den stor hjælp, med at finde mig til rette i Musikhuset.
Tak for en god dialog med min datter. Jeg retter min ene stjerne, til fuld fem.☆☆☆☆☆
Og kommer helt bestemt en anden gang.

27. September 2023

Hej Linda

Vi er kede af din opfattelse af vores håndtering for at hjælpe dig med at komme til at sidde et andet sted under forestillingen.

Vi har været og er fortsat i dialog med et af dine familiemedlemmer for at hjælpe jer bedst muligt.

Filmkoncerten med Ringenes Herre har været udsolgt længe og det betyder også, at vores kørestolspladser med ledsager er udsolgt. Vi har i stedet fundet en løsning, hvor det er muligt at tilbyde jer to pladser i salen, hvor der er plads til dig og en ledsager, så du ikke skal sidde alene under forestillingen. Vi forstår selvfølgelig, at I gerne vil sidde sammen, men med en udsolgt sal har vi ikke mulighed for at rykke alle familiemedlemmer til nye pladser og derfor har vi fundet en løsning med to pladser til dig og en ledsager. Vi har samtidig aftalt nærmere vedr. løsningen med puden med dit familiemedlem, som vi har en god dialog med over mail.

Som sagt er vi meget kede af din oplevelse af håndteringen, men vi håber, at I med de nye pladser får en god oplevelse til filmkoncerten med Ringenes Herre, som I har ventet på længe.

De bedste hilsner Musikhuset

NemPause

NemPause - Absolut ikke pengene værd.
Udvalget bestod af nøddemix og chili-peanuts. De dyreste nødder jeg nogensinde har smagt.

3. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendige sæder og dårlig service

Sæderne er elendige, deres service er under alt kritik.
Hvis muligt så find et andet sted at se forestillinger.
Ringer man til dem, bliver man overfuset, af nogle ubehagelige mennesker i telefonen som på ingen måde ønsker at hjælpe en.

3. September 2023

Antwort von Musikhuset Aarhus

Hej Uwe. Jeg beklager din oplevelse i Musikhuset. Du er meget velkommen til at sende os en mail på musikhuset@aarhus.dk med en uddybelse af situationen. De bedste hilsner Maria / Musikhuset

Dårlig kundeservice ved…

Dårlig kundeservice ved udendørsarrangementer. Det må kunne forventes at man på hjemmesiden kan se om arrangementet afholdes trods særdeles dårligt vejr, når man står som arrangør og den der opkræver billetter. Arrangementet var Dance for Hope, 1.8. i Århus.

1. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Musikhuset Aarhus er ligeglad med en kundens sikkerhed, feedback og tøj.

Trustpilot tillader ikke lange anmeldelser, så jeg kan ikke copy-paste min samtale med Musikhuset Aarhus fra vores mails.

Men i korte strå advarer de ikke om epileptiske strobe og blinkende lys, de er totalt ligeglad med faren det bringer, ud fra min samtale med dem.

Jeg gav dem feedback på lyden i salen, hvordan alle instrumenternes mikrofoner var superb, men vokalisten's mikrofon var lavet til at skabe migræner. - Hvis vokalisten gjorde andet end at tale lavt skrattede den som fuldstændig sindsyg.
Samt var lyden så høj jeg havde en hovedpine og tinitus i et helt døgn efter.

Samt var der en masse råbende aber i publikummet til min erfaring der forstyrrede forestillingen, men der var ikke en eneste synlig vagt der stoppede dem fra at råbe.

Samt betalte vi for tøj opbevaring, men de bøjede min six pence, så den permanent er misformet.

Til alt dette har de enten ikke taget ansvar eller forsvaret med kommentarer der gør mig til en løgner.

De har haft ingen interesse i at refundere billetterne (den del af min mail ignorerede da faktisk bare lige ud), de har haft ingen interesse i at finde en fornuftig løsning til min six pence (udover jeg skal have en kvittering på en 4 år gammel hat, og jeg skal komme ind i person, hvilket jeg virkelig ikke finder en fornuftig løsning)

Føj, de burde skamme sig.
Det vil ikke overraske mig hvis de besvarer dette review med en undskyldning og "vær sød at henvende dig til vores mail for at løse dette"... For så vil det se ud som de vil løse problemer, og så er andre potentielle kunder ikke bekymret for at købe hos Musikhuset... Men tro mig, de vil løse INTET.

25. Februar 2023

Slidte og umagelige stole

Var til musicalen Hair. Måtte desværre gå i pausen, da sæderne er slidte, mangler polstring og hælder nedad, så man glider ned mod gulvet. Vi var en større flok afsted, og flere af os var radbrækkede og ærgerlige over de dyre spildte billetter på række 10.

16. Mai 2023

Antwort von Musikhuset Aarhus

Hej Hanne. Jeg er ked af, at I har haft en dårlig oplevelse til HAIR grundet sæderne i Store sal. Til en anden gang må du/I meget gerne tage fat på vores personale i dørene eller vagten, så vil de helt sikkert gøre deres bedste for at hjælpe i situationen - i dette tilfælde kunne vi evt. have prøvet at finde nogle bedre pladser til jer. Selvom faktum dog er, at stolene er fra 1982, hvor huset blev bygget :-)

Men det er naturligvis rigtig ærgerligt, at I følte jer nødsaget til at gå før forestillingen var slut, og det beklager vi. Husk at I endelig bare skal henvende jer, så vi kan prøve at løse problemet og I (forhåbentlig) kan gå glade herfra. De bedste hilsner Maria, Musikhuset

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr