Musikhuset Aarhus Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til jeres billetløsning. Købsproces virkede perfekt og god service, at sende en sms med link til oplysninger, herunder nem adgang til QR-kode til anvendelse ved indgangen. Endelig nogen der h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja, jeg kommer nok aldrig igen til Musikhuset i Århus. Musikken var voldsomt høj, ja, det er der ting man kan gøre ved, ørepropper, dem glemte jeg. Noget andet er indeklimaet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spiste "Petit Menu" på Restaurant Johan R inden forestillingen. Det var en god oplevelse. Afslappet atmosfære, opmærksomme tjenere og god mad til prisen. Fint tiltag at lade gæsterne vælge/hente dri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐ Musikhuset Aarhus leverede en rigtig god oplevelse, da vi så Grin til Gavn. Der var god udsigt til scenen fra vores siddepladser, klar og behagelig lyd, og en fantastisk stemning i salen, sel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Musikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Nordens største musikhus. Musikhuset i Aarhus byder på oplevelser for enhver smag. Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet - alt sammen midt i Aarhus. Du kan også opleve masser af gratis aktiviteter og nyde husets café johan r. samt vores brasserie og cocktail bar Maestro. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets ti scener og seks sale ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer. Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser fem lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus som arrangør, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera og Teaterhuset Filuren. Musikhuset er et unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. En musikalsk smeltedigel, hvor man hver dag kan møde hundredvis af studerende, lærere, professionelle musikere og medarbejdere i Musikhuset. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Musikhuset Aarhus.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Melding om lang ventetid på refundering af aflyste billetter

Har lige fået aflyst mine billetter 5 dage før forestillingen, da det kun er de,“udvalgte”, ja sådan står der, der har fået plads til forestillingen. Jeg ved helt sikkert, at der ikke var solgt 500 billetter, da jeg som en af de første gik ind og købte billetter til Løvernes konge lørdag. Hvad kriterierne så er for at blive en af de “udvalgte” ved jeg ikke, men det er også ligemeget nu. Jeg ved, at der er Corona restriktioner, så det må jeg acceptere. Det der gør, at jeg skriver her og som gør mig virkelig sur, er det svar man får, når man spørger om, hvornår pengene bliver ført tilbage, da det er en gave, som jeg har givet. Her er svaret pr tlf, at der kan gå op til 4 uger p.g.a. Corona! I kan ikke nå, at ekspedere folk så hurtigt. Så sæt nogle flere folk på! I skal leve af god service og jeg kan love jer for, at det afhænger af, hvornår jeg får mine penge igen, om jeg nogensinde igen køber billetter til jeres arrangementer. Jeg vil have mine penge, så jeg kan nå at arrangere noget andet for hende, som har fået gaven. Hun skal ikke vente 4 uger på sin gave!

21. September 2020

Byens dårligste kaffe

Undrer mig over at man kan være bekendt at servere byens dårligste kaffe og kakao i cafeen.

28. September 2019

Kære Frida,
Jeg er meget ked af, at du ikke har oplevet, at kaffen lever op til dine forventninger, når du kommer i Musikhuset. Vi samarbejder med Johan R, der driver cafeen, og jeg skal selvfølgelig give din henvisning videre til dem.
En anden gang må du meget gerne tage fat i vores medarbejdere på dagen, hvis du skulle være utilfreds, så vi kan rette op på din oplevelse og sikre, at du går hjem med en god oplevelse med det samme.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desvære oplevede jeg mega dårlig…

Desvære oplevede jeg mega dårlig agustik i musiksalen i dec. 2018 , da jeg besøgte den til en koncert - håber det kunne blive bedre ellers tager jeg ikke derind igen !

29. April 2019

Kære Martin Jensen,
Jeg er meget ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse i Musikhuset tilbage i december.
Kan du uddybe lidt mere omkring lyden? Fx hvilken sal og hvilket arrangement oplevede du den dårlige akustik ved? :)
Vi arbejder altid på at blive dygtigere og gøre det bedre, derfor vil vi meget gerne have din uddybede feedback. Du er velkommen til at sende din feedback til musikhuset@aarhus.dk
De bedste hilsner Ida,
Musikhuset Aarhus.

ændret show uden info.

Vi bestiller billetter til Uffe Holm show, hvilket også står i den mail jeg har fået, og da vi ankommer til Musikhuset Aarhus (fra Sjælland) bliver vi først der informeret om at showet er lavet om til Heino Hansen, Torben Chris og en ukendt. Det var bestemt ikke det vi havde forventet og denne tur havde en masse udgifter i sig, som ikke bliver refunderet.

18. Dezember 2018

Kære Stina,
Jeg beklager meget, at du har haft en ærgerlig oplevelse med Comedy Zoo her i Musikhuset.
Da vi allerede meget tidligt ændrede arrangementet og gjorde opmærksom på dette på tværs af kanaler, er jeg meget ked af at høre, at denne information ikke har nået dig.
Jeg kan høre fra min kollega, at du allerede har fået refunderet dine billetter, ellers ville vi selvfølgelig gerne tilbyde dette.
Jeg beklager, at vi ikke har mulighed for at hjælpe yderligere, men diverse udenomværende omstændigheder er vi desværre ikke herrer over.
Jeg har givet din kritik videre til arrangøren Comedy Zoo, og så vil jeg fremadrettet opfordre dig til at holde dig opdateret løbende om arrangementer via vores hjemmeside.
Vi bestræber os yderligere altid til at kontakte vores kunder via mail og sms i tilfælde af evt. aflysninger.
Jeg håber, at refusionen kan være en plaster på såret, og at du alligevel vil få en rigtig glædelig jul.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var inde at se Abandoned.

Var inde at se Abandoned.
Syntes man sad klemt, man kunne ikke se Jan Elhøj pga dem der sad foran. Nabosæderne knirkende og var vildt distraherende. Salen virkede som noget gammelt bras. Fik også ondt i "De bagerste kinder" pga stolen var dårlig. Man kunne heller ikke nå at købe noget i pausen, da køen Var for lang. Havde forvente noget meget bedre, da jeg havde betalt 250kr. Foredraget var ellers mega godt :=}

28. September 2018

Kære Nikolaj,
Vi beklager, at du har haft en ærgerlig oplevelse i Musikhuset Aarhus, da vi altid gør vores bedste for at give dig den bedste oplevelse.
Vi er meget glade for at høre, at foredraget var godt, da vi bestræber os på, at tilbyde relevante kvalitetsarrangementer.
Jeg vil dog straks sende din feedback omkring stolene til vores bygningsansvarlige, så vi forhåbentligt kan give dig en bedre oplevelse næste gang, du kommer i Musikhuset. Vil du sende os en mail med pladsnummer og række til idca@aarhus.dk? Så har vi mulighed for at rette det.
Vi har netop indført et nyt koncept, der hedder 'Pausedrinks' for at undgå kø i pauserne, du kan læse mere her: https://musikhusetaarhus.dk/om-musikhuset/caf%C3%A9-og-restaurant/pause-drink/
Jeg håber, vi ses til et lignende arrangement i fremtiden.

Seebach musicalen

Seebach musicalen
6 ud af 6 stjerner ☺ Har set maaange musicals, denne slår dem alle. Fantastisk skuespil, fantastisk sang og super dygtige dansere. Scenografien er enestående, som at være med i en film. Jeg grinede, jeg hulkede, jeg klappede og dansede, de varmeste anbefalinger herfra.
Dejligt med nempause, men der manglede nogle borde taget alle de mennesker der havde købt nem pause i betragtning.

24. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seebach musical en totaloplevelse på…

Seebach musical en totaloplevelse på musik, skuespil, scenografi og historie . Hovedrollerne spiller Så troværdigt, at man bliver berørt og revet med samtlige 2,5 time, og føler at både Tommy og Rasmus virkelig er m på scenen . Skynd Jer ind og få den fedeste aften , ung som gammel.

21. April 2018

Chess D.2-3 dårlig lyd

3. März 2018

Kære Bjarne,

Jeg beklager meget din oplevelse med lyden. Desværre er det er ikke en produktion, vi selv i Musikhuset har indkøbt. Det er Chess 2018 Aps, der har lejet sig ind i Musikhuset med deres forestilling. Musikhuset er et åbent hus og det er en del af vores grundlag, at eksterne arrangører kan leje sig ind i vores sale.

Jeg har selvfølgelig givet din feedback videre til arrangørerne og vi arbejder selvfølgelig sammen med dem på, at gøre det endnu bedre fremadrettet.
Endnu en gang tak for din anmeldelse og feedback - jeg håber, vi ses igen til andre gode forestillinger i nærmeste fremtid.

Chess

Chess - 1. marts
Deler oplevelsen med dårlig lyd med flere gæster.
Svært at høre teksten - musikken overdøver !!!

2. März 2018

Kære Tove,

Dårlig lydgengivelse

Chess skulle opleves, men hvis jeg fik tilbudt billetter igen ville jeg takke nej. Ingen tvivl om at det var store sangere, men lydoplevelsen var utrolig dårlig. Sangene blev forvrænget og ordene kunne ikke høres så det blev forståeligt. Et alt for højt lydniveau!
Selve musikhuset er fint med en opbygning af sæder i store sal der gør at vi havde fint udsyn fra balkonen.
Middag i restaurant johanR før forestillingen var med dejlig mad og vin.
Men lydoplevelsen i store sal var i mine øjne meget meget dårlig på trods af sangernes store evner.

25. Februar 2018

Kære Ulla,
Dejligt at høre, at du har haft en skøn aften her i huset og fået en dejlig middag.

Jeg beklager selvfølgelig meget din oplevelse med lyden. Desværre er det er ikke en produktion, vi selv i Musikhuset har indkøbt. Det er Chess 2018 Aps, der har lejet sig ind i Musikhuset med deres forestilling. Musikhuset er et åbent hus og det er en del af vores grundlag, at eksterne arrangører kan leje sig ind i vores sale.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Chess musical med dårlig lyd

Chess musical 21. februar 2018 med dårlig lydoplevelse. To gange var der udfald af mikrofoner. I første akt var det kun Stig Rossen man kunne høre tydeligt.
Dette blev påtalt i pausen, således at der var en lydforbedring i anden akt, men stadig under middel, idet kun to solister fremstod godt rent stemmemæssigt. Hvordan vil man løse problemet, der ikke er nyt?

22. Februar 2018

Kære Kristian,
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for - også når det ikke bare er ros, så vi kan blive bedre. :)

Jeg beklager selvfølgelig meget din oplevelse med lyden til forestillingen Chess. Desværre er det er ikke en produktion, vi selv i Musikhuset har indkøbt. Det er Chess 2018 Aps, der har lejet sig ind i Musikhuset med deres forestilling. Musikhuset er et åbent hus og det er en del af vores grundlag, at eksterne arrangører kan leje sig ind i vores sale.

Jeg har selvfølgelig givet din feedback videre til arrangørerne og vi arbejder sammen med dem på, at gøre det endnu bedre fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Musikhuset Århus da mit…

Jeg kontaktede Musikhuset Århus da mit gavekort ville udløbe inden det arrangement min mand og jeg gerne ville opleve.
Jeg skulle blot sende gavekortsnummeret og dagen efter modtog jeg et nyt med 3 års gyldighed.
Flot service Musikhuset Århus :-)

21. Februar 2018

Hej Anne,

Skønt at høre! Vi glæder os bare til at se jer igen :)

En fremragende koncert med Per Chr

En fremragende koncert med Per Chr. Frost. Hans bedste i mange mange år. Musik huset havde endda lavet det autentisk med frost i varmesystemet.
Per spillede nye og gamle numre med en nerve og lethed sammen med 3 unge fantastiske musikere.

11. Februar 2018

Hej Jens,

Fantastisk at høre, at du var vild med koncerten!

Vi er vilde med, du var her!

Indtil vi ses igen,
Ida, Musikhuset Aarhus.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bekymrende sikkerhed og skuffende service

Den 22/12/17 møder vi spændte op, 2 vennepar, til Ragheb Alama koncert i Musikhuset i Aarhus. Vi glæder os helt vildt til at få denne oplevelse sammen, og har set frem til denne dag.
Da vi ankommer bliver vi kun tjekket for billetter og ikke andet (tasker). Alle går direkte ind, og man får hverken et stempel på hånden eller noget som helst som indikerer at man har adgang til stedet. Var man kommet uden billet var man sluppet direkte igennem da folk gik ind og ud, efter de havde “tjekket ind” (meget bekymrende).

Koncerten startede 20.00 og allerede kl. 21.40 måtte vi forlade salen, grundet nogle der havde smidt stinkbomber, som spredte sig i hele salen og lugtede så kraftigt, at en af vores venner blev svimmel og måtte ud og få vand og luft. Vi henvender os til vagterne og får blot af vide at “Nogen vil åbenbart ødelægge festen for alle”.

Vi vælger at køre hjem, ligesom en stor del af de andre folk valgte at gøre.

Efterfølgende skriver vi ind til Musikhuset Aarhus, og får af vide at de fralægger sig alt ansvar og at det var en force majeure situation.

Skuffende svar, og inden form for forståelse eller kompensation.

Derudover ret bekymrende form for sikkerhed der bliver kørt i Musikhuset i Aarhus.

28. Dezember 2017

Arrogance uden lige

Er lige kommet fra musikhuset i Aarhus.
Jeg skulle med bussen og går hen og spørger efter et toilet ( de åbner kl 11) og jeg spørger 10:56... den unge herre jeg spørger, siger at han ikke vedom de har toiletter, hvorefter jeg siger til ham at de t ved jeg de har og jeg har brug for et toilet.

Derefter ruller han øjne af mig og siger OK så... han virker arrogant og umoden!!

Jeg sidder i bussen nu og skriver.

Musikhuset i Aarhus skal man undgå - føj for en ulækker opførsel!

27. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr