Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Bewertungen

1 205
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået direkte verdensklasse service af Benjamin fra salgs teamet! Magen til service skal man lede lang tid efter, 6 stjerner herfra :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores SAS fly til Nice blev aflyst, men Mycruise sørgende for ny flyafgang, overnatning og transport til skibet i Livorno, så vi kunne gå om bord og få en dejlig ferie. Stor tak til Mycruise.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hurtigt tilsendt et tilbud som vi sammen fik tilpasset efter vores ønsker. De er super søde, vender meget hurtigt tilbage, hver gang jeg havde sendt et spørgsmål.

1. Kreuzfahrtgesellschaft
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Reiseveranstalter
  4. Reiseanbieter
  5. Reisebüro
  6. Reise-Aggregator

Über MyCruise Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Hervorragend

(1 205)

213 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God oplevelse på messen

God oplevelse på messen, og rigtig god kontakt på mail efterfølgende.

24. Februar 2026

Kære Sten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse på messen, og at den efterfølgende kontakt på mail også har været god.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig med en skøn krydstogtrejse.

Cecilia // MyCruise 🚢

Opmærksom

Venlig, opmærksom og præcis service

23. Februar 2026

Hej Claus,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er 11 gang vi skal på krydstogt med…

Det er 11 gang vi skal på krydstogt med jeres rejse beru altid fået god behandling

23. Februar 2026

Kære Conni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og hvor er det dejligt at høre, at I nu skal afsted på jeres 11. krydstogt med os! 🚢

Det betyder rigtig meget for os, at I bliver ved med at vælge MyCruise, og vi er glade for at høre, at I altid har fået en god behandling.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med mange flere skønne krydstogtrejser fremover.

Dygtige salgsmedarbejdere

Der var problemer med betalingslinket og det blev løst superhurtigt og til fuld tilfredshed.

21. Februar 2026

Hej Niels,

Vi er rigtig glade for at høre, at det blev løst hurtigt og til fuld tilfredshed. Det betyder meget for os, at du oplevede en effektiv og god service.

Profesionelle

Profesionelle

20. Februar 2026

Hej Marianne,

krydstogt til Japan

Vi bestilte et krydstogt til Japan og Rejsekonsulenten fra mycruise var meget hjælpsom og kompetent

18. Februar 2026

Kære Randi,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at vores rejsekonsulent kunne hjælpe dig med kompetent og personlig rådgivning til krydstogtet til Japan. Vi håber at få lov til at hjælpe dig med dine fremtidige rejser 🚢✈️

Godt firma!

Jeg har handlet med Mycruise igennem flere år. De har arrangeret mange krydstogter for mig. Alt er gået udmærket. Ingen problemer.

16. Februar 2026

Kære Torben,

Tusind tak for din fortsatte tillid gennem årene - det betyder rigtig meget for os 🙏

Det er dejligt at høre, at alt altid har forløbet glat, og at vi har kunnet hjælpe med dine krydstogter uden problemer. Vi glæder os til at arrangere mange flere oplevelser for dig fremover 🚢

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MyCruise yder en god service

MyCruise yder en god service, i form af hurtigt respons på forespørgsler.
Priserne er generelt ok og udbuddet er bredt.

12. Februar 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores hurtige respons - det sætter vi stor pris på 🙏

Vi arbejder hver dag på at tilbyde konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Dejligt at du oplever det sådan.

Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang 🚢

Altid god service

Altid god service.
Har brugt mycruise 3 gange nu til komplet krydstogt med fly hotel. Og det spiller bare

9. Februar 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din tillid og for at du vælger os igen og igen - det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er en fornøjelse at hjælpe med at sammensætte hele rejsen, så du/I bare kan læne jer tilbage og nyde oplevelsen. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med dit næste krydstogt ✨

Fantastisk service

Fantastisk service, findes ikke bedre andre steder takket være Mikkel hahn.

9. Februar 2026

Hej Kim,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende oplysning om transport fra fly til skib på Gran Canaria

På en rejse fornylig (fly til Gran Canaria) 30.01.2026 ordre nr. 100063335 og videre med Costa Fortuna, havde vi nøje forespurgt, hvordan vi kunne komme videre til skibet, og det kunne man ikke give noget svar på - underforstået det måtte vi selv finde ud af. Stor var vor glæde, da vi i lufthavnen så en guide fra Costa Fortuna med sedler om, at man skulle gå til bus nr. ?, hvilket vi selvfølgelig gjorde. Men glæden blev kort, da det viste sig, at nok gik bussen til Costa Fortuna, men kun til folk, der havde booket billet direkte hos Costa, hvorefter vi blev smidt af bussen. Og der stod vi og vidste ikke, hvordan vi skulle komme videre. Vi havde jo nøje forespurgt jeres Benjamin Rasmussen, hvordan vi kom videre, og det kunne han ikke svare på. Mage til dårlig information skal man lede længe efter. Han kunne ikke engang fortælle, hvor langt der var fra lufthavnen til skibet. Heldigvis kunne vi så selv finde en taxa, der for 55 Euro hver vej kørte os til og fra skibet. Det er ikke derfor, man går gennem et bureau og betaler ekstra, og så får så dårlig behandling. Hvorfor fik vi ikke tilbud på transport til og fra skib, når vi nu nøje havde forespurgt om denne transport! Vi håber virkelig, at det fremgår af den bestilling vi foretog med bekræftelse 17.9.25, som vi gav tilladelse til blev optaget på jeres bånd, for det er bestemt utilfredsstillende.

30. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Ida,

Tak for din uddybende anmeldelse.

Vi er kede af at læse om jeres oplevelse i forbindelse med transporten fra lufthavnen på Gran Canaria til skibet Costa Fortuna. Vi forstår fuldt ud, at det har været en frustrerende situation at stå i - særligt når I på forhånd havde spurgt ind til mulighederne.

Som det også blev oplyst inden afrejse, har vores transferpartner desværre ikke mulighed for at tilbyde transfer på Gran Canaria, og derfor blev taxa anbefalet som den mest hensigtsmæssige løsning. Efter dialog med Benjamin er vores forståelse, at I talte om muligheden for, at han kunne undersøge transfer direkte med Costa, men at det efterfølgende ikke blev vurderet nødvendigt fra jeres side.

Det tyder på, at der har været en forskellig opfattelse af, hvad der var aftalt, og det beklager vi naturligvis. Uanset hvad er det vigtigt for os, at vores information er tydelig og forventningsafstemt - og her kan vi se, at vi kunne have været skarpere.

Vi har delt jeres feedback med salgsteamet og vil fremover være endnu mere præcise i vores rådgivning omkring transfermuligheder - særligt på Gran Canaria - så lignende misforståelser undgås.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at gennemgå forløbet yderligere - det tager vi gerne en dialog om.

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback.

Imødekommenhed

Konkret og aktuel oplysning om nødvendige emner.
God og venlig betjening

5. Februar 2026

Hej Lise,

Ok kundekontakt

Ok kundekontakt

29. Jänner 2026

Hej John,

professionelt

professionel sælger og tur til aftalt pris.

27. Jänner 2026

Hej Søren,

Cecilia // MyCruise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr