Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Bewertungen

1 205
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået direkte verdensklasse service af Benjamin fra salgs teamet! Magen til service skal man lede lang tid efter, 6 stjerner herfra :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores SAS fly til Nice blev aflyst, men Mycruise sørgende for ny flyafgang, overnatning og transport til skibet i Livorno, så vi kunne gå om bord og få en dejlig ferie. Stor tak til Mycruise.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hurtigt tilsendt et tilbud som vi sammen fik tilpasset efter vores ønsker. De er super søde, vender meget hurtigt tilbage, hver gang jeg havde sendt et spørgsmål.

1. Kreuzfahrtgesellschaft
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Reiseveranstalter
  4. Reiseanbieter
  5. Reisebüro
  6. Reise-Aggregator

Über MyCruise Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Hervorragend

(1 205)

213 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

MyCruise

MyCruise – overblik og dokumentation for vores kommende krydstogter.
Billetter, bookinger, vigtige mails og praktiske oplysninger samlet ét sted.

26. Jänner 2026

Hej Henning,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever at have et godt overblik over diverse praktiske oplysninger samlet ét sted. Netop struktur og tryghed i planlægningen er noget, vi prioriterer højt hos MyCruise.

Vi ønsker dig et rigtig dejligt krydstogt – og vi står naturligvis klar, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs ✨

Har bestilt 3 krydstogter

Har bestilt 3 krydstogter og er i gang med vores 4. bestilling. Vores faste kontakt er Jacob og han giver os en personlig vejledning og deler ud af sin erfaring. Det sætter vi stor pris på.

23. Jänner 2026

Hej Erik,

Hvor er det fantastisk at læse, at I nu er i gang med jeres 4. bestilling – og allerede har rejst med os tre gange 🙌 Det er den største tillid, vi kan få.

Det glæder os meget, at I oplever den personlige vejledning fra Jacob som værdifuld, og at hans erfaring gør en forskel for jer. Netop den tætte og ærlige rådgivning er noget, vi prioriterer højt hos MyCruise.

Tusind tak for jeres loyalitet – vi ser frem til at sende jer godt afsted på jeres næste krydstogt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jacob var hurtig til at få sat en god rejse sammen til en fornuftig pris og var imødekommende hele vejen igennem forløbet👍

21. Jänner 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at Jacob kunne sammensætte en god rejse til en fornuftig pris, og at du oplevede ham som imødekommende hele vejen igennem forløbet. Vi sætter en ære i at give personlig og effektiv service, så det glæder os meget at læse din feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spændende forventninger

Mener at vi har fået en go forklaring !

19. Jänner 2026

Hej Verner,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået glimrende support af…

Vi har fået glimrende support af MyCruise til at booke et cruise, og kan varmt anbefale andre af gøre det samme,

14. Jänner 2026

Hej Frank,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fin service og gode priser…

Altid fin service og gode priser smiler. Vi er yderst tilfreds med det. Vi har bestilt hos my cruise i mange år Mvh marianne

13. Jänner 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at I altid oplever god service og gode priser - og især at I har valgt at bestille hos MyCruise gennem mange år 🙏

Jeres loyalitet og tilfredshed er den største ros, vi kan få, og vi glæder os allerede til at hjælpe jer med mange flere rejser fremover ✈️⚓️

Behagelig

Behagelig, og personlig medarbejder

9. Jänner 2026

Hej Jørgen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid tilfredsstillende at bestille…

Altid tilfredsstillende at bestille rejser gennem my cruise og skal nu på mit 14. Cruise

6. Jänner 2026

Hej Jane,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Hvor er det skønt at høre, at det altid er en tilfredsstillende oplevelse at bestille rejser gennem MyCruise.

Tak for din tillid gennem årene. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere fantastiske krydstogter i fremtiden 🚢✨

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Vi er meget tilfreds med personal på
MSC MAGNIFICA ❤️

5. Jänner 2026

Hej Xinh,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - det betyder meget for os!

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse ombord på MSC Magnifica. Det betyder virkelig meget for os, at rejsen har levet op til jeres forventninger.

Kort svartid

Meget hurtige svar på forskellige spørgsmål

29. Dezember 2025

Hej Jens,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangle alt på dansk

2. Jänner 2026

Kære Kim,

Da krydstogtsrederierne har gæster fra hele verdenen, er informationen fra dem desværre kun på enkelte sprog, hvor vi I Danmark modtager information på engelsk.

Alt information fra os I MyCruise kommer dog på dansk, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål til din bestillingen.

Vi er glade for at de bestillinger du/I indtil nu har lagt hos MyCruise.

Cecilia // MyCruise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr