Het NLAI heeft ons fantastisch geholpen. Ze zijn erg betrouwbaar en heel duidelijk in hun communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden en snel in hun handelen. Vijf sterren voor deze prettige or... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een slecht bedrijf en het is een eenpitter die als bonusjager meer kapot maakt. Ik wilde praten met mijn ex, had een mal van vorig jaar dat ze niet wilde indexeren en tot grote verbazing gistere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben heel goed geholpen door het NLAI. Ik heb me vaker tot het NLAI moeten wenden omdat mijn ex-man zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Het zijn vakkundige professionals die zich ook gedu... Mehr ansehen
UPDATE: op 8/5 kreeg ik pas bericht dat er betaald is, dag erna direct mijn rek.nummer doorgegeven, aantal dagen gewacht, kreeg op geen enkele manier contact met NLAI, pas na mail naar zuster bedr... Mehr ansehen
Oude-Hoofdvaartsweg 1c, 9405CA, Assen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ondanks dat ik aan ze moet betalen kan zo'n bedrijf bij mij ook positieve ervaringen opleveren... Het NLAI NIET!!! Ten eerste dreigen ze met beslaglegging van salaris waardoor ik nu min of meer verplicht ben bij mijn hoog bejaarde ouders in te gaan wonen. Het maandbedrag komt hierdoor zo hoog uit dat ik anders mijn maandelijkse lasten niet meer betalen kan.
Ten tweede: Als ik een betaling via Ideal wil doen kan de site van NLAI het niet aan en geeft error.... Geen enkele reactie op telefoon of mails....
Op deze wijze reageer ik op onderstaand antwoord, daar ik geen manier vind om anders op dit bericht te kunnen antwoorden....
Ik heb namelijk op 24 oktober 2018 helemaal niks voorgesteld! Ik ben akkoord gegaan met een bedrag om grotere problemen te voorkomen. Het was namelijk het laatste voorstel dat mij gedaan werd! Als ik hier niet mee akkoord ging kwamen alle kosten van verdere incasso mij tegemoet. Beslaglegging op salaris en dergelijken... Wat ook erg toevallig is dat als ik een mail stuur over het niet via Ideal kunnen betalen op 31 december (terwijl ik die dag diverse andere zaken WEL via Ideal kon betalen) ik daar pas antwoord op krijg de dag nadat ik op deze site mijn klacht neer leg.
Naar mijn mening liegt u hier twee keer in uw antwoord!

Uitstekende ervaring!
Professioneel, zeer deskundig, duidelijk, transparant, snel, zakelijk, vlot email en telefonisch contact en ze weten waar ze het over hebben.
Goed bereikbaar en zeer snel resultaat.
Komen de gemaakte beloftes na. (zoals deze op de site staan)
Mijn aanvraag was binnen 3 weken succesvol afgehandeld incl. de uitbetaling van de achterstallige alimentatie.
Ik twijfelde om alsnog actie te ondernemen tegen de alimentatieplichtige. Maar ben erg blij dat ik het gedaan heb.
Gelukkig heb ik het er niet bij laten zitten.
Dus heb je achterstallige alimentatie tegoed, vraag dan NLAI om advies!

Antwort von NLAI BV
Ik had de achterstand al bij 2 andere organisaties uitbesteed, toen niets ontvangen. Werknemer van het Nlai wou wel helpen. En, vorige week mijn geld gekregen. Enorm blij dat het toch is gelukt, had ik niet meer op gerekend. Bedankt voor jullie advies en hulp.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met NLAI. Ze zijn heel goed bereikbaar en zijn altijd bereid om te luisteren. Ik heb een hele ingewikkelde casus ingebracht waar ze heel goed mee om zijn gegaan. Ze hebben al het mogelijke gedaan om de aan mij verschuldigde alimentatie betaald te krijgen. Ik kan het NLAI aan iedereen aanbevelen.
ik heb goede ervaringen met het nlai netjes correct en alles perfect in een duidelijk dossier. Iedereen is het aan te raden met het NLAI in zee te gaan betreffende de Alimentatie achterstand of het niet betalen van je ex-echtgenoot, wat hij nog verplicht is. Ik heb zeer goede ervaringen met hun.
Anna
Ze willen bij het nlai heel makkelijk en snel geld verdienen over andermans rug. Mijn zaak is nog niet afgehandeld en er is nog niets geïnd en nu beginnen ze al over een rekening van 267 euro over de te innen bedragen die ik moet betalen
Snelle & goede communicatie. Er wordt direct actie genomen, precies waar ik naar zocht.
Ik ben tevreden!

Antwort von NLAI BV
Superjob! I got all the alimentatie money fast. Thank you!
I live in Sweden because i am swedish. Unfortunately I have a child with a man from Curacao. He stopped to pay Alimentatie. With your help i got it all and feel safe that he can not get away, that justice is made. Thank you for helping people like me who know nothing about Holland nor the language. Best regards. Sofia Öreberg

Antwort von NLAI BV
Ik heb zeer positieve ervaringen met het NLAI,ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen,helder,direct en weinig gedoe.

Antwort von NLAI BV
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.