Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Heb een airco bij dit bedrijf vandaan maar fungeert ook als verwarming Dat doet hij ook alleen slaat hij dikwijls af Dan weer een half uur wachten Het schijnt zo te horen zeggen ze maar eigenlij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed gesprek met de verkoper, goede uitleg. Min punt is dat eigenlijk ter plekke moet beslissen voor de korting. Zeer snelle levering en montage. Omdat we een extra elektra groep hebben laten installe... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We kregen van uw vertegenwoordiger goed en oprecht advies. Tijdens de intake voor een Airco kreeg ik goede uitleg en adviezen voor mijn situatie. Uw twee medewerkers kwamen op tijd en maakten zich be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De adviseur had een duidelijk verhaal met powerpoint, maar daar werd op tempo van kennis door heen gegaan. Adviseur was zeer vriendelijk. Ze konden snel leveren, binnen 3 weken na gesprek en dat me... Mehr ansehen

1. Lieferant von Klimasystemen
  2. Klimaanlagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

"NUKOEL maakt het Nederlandse binnenklimaat cooler en warmer. Thuis, op kantoor en in de winkel. Met hoogwaardige split- en multi split aircoconcepten die je kunt kopen, maar ook groen kunt financieren! Altijd met topservice."

3,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De sales adviseur was zeer vriendelijk…

De sales adviseur was zeer vriendelijk en wist veel van het product af en gaf ook goed advies. De installatie was binnen 3 weken aardig snel dus.
De monteur was op de afgesproken tijd aanwezig. Hij ging zeer netjes te werk, een deken op de vloerbedekking en de boormachine was aangesloten op de stofzuiger. Alle leidingen zijn netjes weggewerkt, monteur was vakkundig. Er kwam later nog 1 monteur erbij en die monteerde alles buiten netjes. De airco voor 1 slaapkamer was in 1 ochtend geïnstalleerd. Ik werd na het weekend ook nog even gebeld door het bedrijf of alles naar wens was gegaan.

12. September 2024

Airco laten plaatsen!

2 September 2 airco's laten instaleren door de Firma nukoel, en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. de monteurs hebben alles goed en vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt! en dan willen we Jordy ook nog hartelijk danken voor de goede uitleg van de airco en de app te instaleren het werkt prima en zijn zeer tevreden! Toppie jongens

12. September 2024

AC geïnstalleerd eind augustus 2924

AC geïnstalleerd eind augustus 2924
Installatie ZEER goed opgeleverd, monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig, werktempo was goed, opruimen van de gemaakte rommel bijvoorbeeld het boren van gaten werd netjes opgeruimd, duidelijke instructies over de werkzaamheid van de AC'S.
Kortom ben zeer tevreden over de installatie !

24. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste aankoop van heel mijn leven

Slechtste aankoop van heel mijn leven, opdringerige verkoper die maar blijft door zeuren dat je verplicht bent een 5 jarig onderhoudscontract er bij te nemen, installatie van de airco door aangenomen personeel was een complete aanfluiting waardoor de vaste monteurs ik weet niet hoe vaak langs moesten komen om de boel proberen te herstellen, kwaliteit van de airco liet dan ook te wensen over, als klap op de vuurpijl moet ik binnen de garantie voorrijkosten en arbeidsloon gaan betalen, slechtste investering ooit dus..

22. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super advies gehad en top montahe

Super advies gehad! 3 weken nadat ik de opdracht had gegeven is het allemaal geinstalleerd. Perfect wat een vakmannen.

Waar 2 andere bedrijven de buit machine adviseerde op het dakkapel, dacht NuKoel mee met ons.

Service naderhand ook perfect te noemen.

4. Juli 2024

Goedemiddag Carla,

Bedankt voor je mooie woorden.

Op een prettige samenwerking.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor je akkoord gaat

Pas op voor je akkoord gaat, er rold een bedrag uit na diverse metingen waar je U tegen zegt, maar vertellen ze als je nu besluit om akkoord te gaan kan ernog wel wat met de prijs gedaan worden. Ze noemen het een dagkorting Mensen. Trap er niet in
haal diverse bedrijven over de vloer het kan beter en veeeeeeel
goedkoper en een beter merk dan LG en geen onderhouds contact van rond de 6,00 euro per week voor 5 jaar!! En ze blijven maar hameren om nu echt akkoord te gaan. Onderhoud kost bij andere 1 keer per 1a 2 jaar €90,00 dat is dan €1,73 per week. Als je het uitsmeerd over 52 weken

8. Juli 2024

Servicebeurt prima

Servicebeurt prima. De medewerker dacht met ons mee .

16. Jänner 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor uw positieve woorden, hier doen we het voor.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Airco verplaatst GEEN lucht!

Nukoel.nl zegt op hun website dat een airco lucht van buiten naar binnen verplaatst.
Er gaat zelfs een hele pagina over.
Dit is absoluut onjuist!
Een airco verplaatst koelvloeistof, geen lucht.
Een onbegrijpelijke misser van dit installatiebedrijf.....

Je zal daarom een ruimte af en toe moeten luchten voor voldoende zuurstof en de afvoer van koolzuurgas....

10. November 2023

Beste,

Bedankt voor uw feedback!

Het klopt dat een airco geen lucht van buiten naar binnen verplaatst. Dit hebben wij naar ons weten ook niet op onze website vermeld staan. Kunt u aangeven waar dit staat? Dan kunnen wij onze website beheerder opdracht geven om dit aan te passen.

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf de dames op kantoor zijn erg vriendelijk.
De buitenploeg weet wat ze doen netjes optijd bij de afspraak. En alles vlekkeloos geïnstalleerd

26. April 2022

Oplossingsgericht bedrijf

Er waren in eerste instantie wat problemen na de installatie van het airconditioning systeem omdat de capaciteit van de binnenunit niet voldeed. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om dit op korte termijn op te lossen en nu heb ik in notime een heerlijk verwarmde kamer.
Chapeau NuKoel

7. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr