Banner for Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen Bewertungen

1 390
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd lekkere wijnen. Goed advies in de winkel en de maandelijkse proeverijen helpen om weer wat nieuws te proberen. Helaas wonen we niet meer in haarlem dus is thuis bezorgen echt handig. Wordt sne... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

leuke wijnproeverij met BBQ Wat er Zuid-Afrikaans was aan deze BBQ weet ik niet maar dat werd goedgemaakt door de hartelijkheid en het lekkere eten en wijn De wijnproeverij was door opstelling met d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima selectie van vrij bijzondere wijnen. Netjes geleverd op het moment dat bij bestelling is opgegeven (2 weken vooruit). Ik ga ervan uit dat de wijnen hun belofte waarmaken, anders horen ze nog v... Mehr ansehen

1. Weingroßhändler und -importeur

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Okhuysen wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde?

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om anderen redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvang u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Promotion box for Wijnkoperij Okhuysen

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse

Meld je aan en ontvang gratis ons wijnblad Vinée Vineuse!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 390)

572 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd, tijdvak online goed te volgen.

4. Juli 2026

Beste Luuk,
Bedankt voor de vijfsterrenreview. Super fijn om te horen dat het leveringsproces goed is gegaan. Wij hopen u binnenkort weer te mogen voorzien van mooi wijnen.
Hartelijke groet, Team Okhuysen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via het Okhuysen wijnblad Vinee Vineuse…

Via het Okhuysen wijnblad Vinee Vineuse in contact gekomen met uw zaak. Vervolgens mijn eerste bestelling geplaatst en deskundig, snel en eerlijk advies gekregen via de mail. De eerste wijn is al geproefd....douze points!

29. Juni 2026

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Wat een lovende woorden, hartelijk dank voor deze lovende woorden! Wij hopen dat u ook van de andere wijnen zult genieten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Gewoon bestellen en ontvangen

Gewoon, ik heb besteld en een paar dagen later was het binnen. Wat wil je nog meer?

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

En zo is het en hoort het inderdaad te zijn! Hartelijk dank voor uw review en we hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Goeie wijnen

Goeie wijnen, goede beschrijving , kunt snel bestellen en de levering is super betrouwbaar

29. Juni 2026

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor deze mooie review en heel graag tot ziens!

Super wijnen

Super wijnen, goede hulp en ook levering aan huis gaat perfect. Kortom een trouwe klant!

26. Juni 2026

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor deze mooie review en fijn om te horen dat alles perfect is verlopen. Wij hopen u een volgende keer graag weer van diens te mogen zijn!

Mooie producten

Mooie producten, snel en accuraat geleverd. Bij vragen word je snel en kundig geholpen.

Beste Henri,
Hartelijk dank voor je review en fijn om te horen dat alles naar wens verloopt. Graag tot ziens en voor nu een lekker weekend gewenst!
Groet,

Prima service

Mooie wijn, prima service!

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Heel erg bedankt voor uw review en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Fijn weekend!

Goede wijnen

Goede wijnen, acceptabele prijzen. Betrouwbaar.

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor uw review en heel graag tot ziens! Fijn weekend,

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen producten. Snel geleverd en heel goed verpakt.

27. Juni 2026

Beste Sylvia,
Hartelijk dank voor je review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Prima

Op basis van goede informatie in jullie nieuwsbrief Vinee Vineuse een bestelling geplaatst. Deze werd prompt en correct geleverd. Prima!

25. Juni 2026

Beste Ab,
Hartelijk dank voor je review en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Graag tot een volgende keer en een fijne dag,

Klantgerichte oplossing

Klantgerichte oplossing. Supet

22. Juni 2026

Beste Arno,
Heel erg bedankt voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Snelle levering & mooie wijnen

Snelle levering & chauffeur volgde mijn instructies op. Nu de wijn nog openen!

26. Juni 2026

Antwort von Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor uw review en we hopen dat de wijn in de smaak zal vallen! Heel graag tot ziens en een fijne dag gewenst,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kwaliteit van de wijnen is hoog zo…

De kwaliteit van de wijnen is hoog zo ook de prijs- kwaliteit verhouding. Veel kennis in huis en de service is top. Flexibel bij het verwerken en afleveren van de bestellingen.

24. Juni 2026

Beste Dick,
Heel erg bedankt voor je review en goed om te horen dat alles naar wens is. We wensen je een mooie dag en graag tot een volgende keer!
Team Okhuysen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr