Banner for Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen Bewertungen

1 428
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede selectie. Prijs / kwaliteit is super. Ook het hogere segment kwaliteit wijnen bevindt zich in jullie selectie. Van mooie vondsten van jullie maken jullie mooie aanbiedingen van naar vaste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De wijnkoperij Okhuysen beschouw ik als een fantastisch bedrijf. Ze hebben een groot aanbod aan wijnen. Voor zo ver ik weet is de kwaliteit altijd enorm goed. De prijzen zijn misschien wat aan de hoge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was vergeten bij de bestelling ‘afhalen’ of ‘ laten bezorgen’ aan te geven. Een telefoontje voldeed, de wijn werd nog dezelfde middag op transport gezet en kwam de volgende dag! Dank voor de service!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via het Okhuysen wijnblad Vinee Vineuse in contact gekomen met uw zaak. Vervolgens mijn eerste bestelling geplaatst en deskundig, snel en eerlijk advies gekregen via de mail. De eerste wijn is al gepr... Mehr ansehen

1. Weingroßhändler und -importeur

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Okhuysen wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde?

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om anderen redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvang u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Promotion box for Wijnkoperij Okhuysen

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse

Meld je aan en ontvang gratis ons wijnblad Vinée Vineuse!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 428)

562 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede verpakking,op tijd afgeleverd,ik…

Goede verpakking,op tijd afgeleverd,ik heb de wijn nog niet kunnen proeven ,moet nog even liggen.

25. Juli 2026

Beste Elly,
We hopen dat de wijn t.z.t. goed zal smaken, heel erg bedankt voor de review en graag tot ziens!

Goede kwaliteit en goed service

Goede kwaliteit en goed service

28. Juli 2026

Beste André,
Hartelijk dank voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Goede wijn

Goede wijn, netjes geleverd.

5. Mai 2026

Beste Karin,
Heel erg bedankt voor je review en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!

Prima service

Prima service, goede wijnen.

24. Juli 2026

Beste Monique,
Heel erg bedankt voor je review en graag tot een volgende keer! Een mooi weekend gewenst,
Groet,

Mooi assortiment!

Mooi assortiment. Goede website. Levering aan huis efficiënt.
Fijn dat ik vanuit Den Haag ook kan genieten van jullie exclusieve wijnen.

22. Juli 2026

Hoi Pauline,
Hartelijk dank voor je review en goed om te horen dat alles naar wens verloopt. Heel graag tot ziens en voor nu een mooie dag gewenst!

Ideaal

veel keuze en snelle en goede afhandeling van bestelling.

14. Juli 2026

Beste Juul,
Bedankt voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle afhandeling van je bestelling. We hopen dat je iets moois hebt uitgekozen. Mocht je een volgende keer advies willen, dan helpt ons team je graag bij het vinden van de perfecte wijn. Geniet ervan en hopelijk tot snel!

Beste wijnliefhebber,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en betrouwbaar is geleverd. We hopen u ook bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend assortiment en snelle zeer…

Uitstekend assortiment en snelle zeer correcte levering
Veel context rondom de wijnen via magazine en web info

13. Juli 2026

Beste wijnliefhebber,
Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenreview. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat onze informatie u heeft geholpen bij het maken van de juiste wijnkeuze. We wensen u veel plezier met de wijnen!

Goede wijn en netjes bezorgd

Goede wijn en netjes bezorgd

Beste Marita,
Bedankt voor de review. Wij hopen dat u geniet van de goede wijn en hopen de volgende keer weer een fijne bezorgingervaring te mogen achterlaten.
Team Okhuysen.

OP tijd

OP tijd. Plezierige chauffeur.

Beste Hans,
Wat goed om te horen dat de wijnen op tijd zijn aangekomen. Extra leuk als de wijnen door een plezierige chauffeur worden geleverd. Geniet van de wijnen en wij hopen u weer snel goed van dienst te mogen zijn.

Altijd perfect!

Altijd perfect!

Beste Wim,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat u onze service als prettig ervaart. Wij streven om u de volgende keer weer op dezelfde manier te kunnen bedienen. Voor nu, proost!

overzichtelijk aanbod

overzichtelijk aanbod, duidelijke informatie, makkelijk bestelproces

Beste wijnliefhebber,
Bedankt voor de review. Fijn dat het aanbod overzichtelijk is en u daardoor een juiste keuze heeft kunnen maken. Wij hopen u uiteraard de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

superb offer and swift purchase

Wide offering on the website, swift purchase, good packaging and delivery on the agreed timeslot. Perfect!

Dear AV,
Thank you very much for your wonderful five-star review! We’re delighted to hear that you enjoyed our selection. We hope you enjoy your wines and look forward to welcoming you back soon.
Kind regards,

Heel erg tevreden …..

Altijd een prima contact, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en nette afhandeling …!!!👍

7. Juli 2026

Beste Frans,
Wat een prachtige review, heerlijk om de dag mee te beginnen! Hartelijk dank voor uw enthousiaste woorden. We doen er iedere dag ons best voor om onze service op dit niveau te houden én waar mogelijk verder te verbeteren. We hopen u dan ook de volgende keer weer net zo goed van dienst te mogen zijn.

De service is uitstekend

De service is uitstekend, goede communicatie en de bestelde wijnen zijn telkens weer een bevestiging, zoals beschreven in de omschrijving. Kortom, een aanrader!

7. Juli 2026

Beste Margit,
Hartelijk dank voor uw prachtige vijfsterrenreview. Wat fijn om te horen dat zowel onze service en communicatie als de wijnen aan uw verwachtingen voldoen. Dat onze omschrijvingen aansluiten bij uw ervaring met de wijnen is voor ons een groot compliment. We hopen u nog vaak te mogen verrassen met mooie ontdekkingen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Okhuysen website en wijnen zijn…

Okhuysen website en wijnen zijn perfect!
Bezorgdienst kan beter.
Kreeg een melding dat de zending tussen 08:00 en 10:30 geleverd zou worden. Is 13:55 geworden. Track en trace werkte niet bij de bezorger.

5. Juli 2026

Beste Ferdinand,
Bedankt voor uw review en uw feedback. We nemen uw opmerking over de bezorging serieus en zullen deze delen met onze bezorgpartner, zodat we samen kunnen blijven werken aan een betere bezorgervaring. We hopen u bij een volgende bestelling volledig naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Voor nu wensen we u vooral veel plezier met de wijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie wijn (naar ik vermoed!)

Mooie wijn (naar ik vermoed!). Zeer snelle bezorging.

8. Juli 2026

Beste Eric,
Wij hopen dat de wijn in de smaak valt. Bedankt voor het schrijven van de vijfsterrenreview. Wij hopen dat we u de volgende keer wederom mogen voorzien van mooie wijnen.

Gebruikelijk goed!

8. Juli 2026

Beste wijnliefhebber,
Dank u wel voor de vijfsterrenreview. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen deze te schrijven. Hopelijk mogen we u de volgende keer weer voorzien van mooie wijnen en de service die u van ons verwacht.
Team Okhuysen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr