Pattegrise.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fra bestilling, afhentning og aflevering fungerede perfekt - og det var virkelig nemt! Alt hvad der skulle bruges var med - lige fra salt og skærebræt til kul og optænding. Kødet var super lækkert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare en SUPER oplevelse Perfekt og lækker mad tilberedt af en rigtig flink fyr Han lånte os endda deres køletrailer til næste dag, så vi havde nemt ved at holde vores drikkevarer kolde under fest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var helt perfekt og lige som det skulle være. Kokken der var ude var en stor stjerne og selv i den ulidelige varme, formåede han at holde et højt humør og fantastisk service. Samtidig var båd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nem bestilling via hjemmeside, masser af muligheder for at sammensætte præcis den meny, man vil have. Grillmesteren (vi fik helstegt pattegris) var der som aftalt og levede fuldt ud op til vores... Mehr ansehen

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi kan stille med speciel grill, dygtig kok, en friskslagtet dansk pattegris, og alt det tilbehør du måtte ønske. Vi griller for dig året rundt, til private såvel som erhvervskunder, til både store og små arrangementer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert og god service!

Super lækkert og god service!

Vi fik leveret helstegt pattegris og lam til vores bryllup i maj 2025. Det var så lækkert, mørt og der var rigeligt.
De valgte salater var super lækre, og fik stor ros fra vores gæster.
Grillmesteren klarede det hele, og pakkede fint sammen og efterlod alt pænt og fint.

Vi kan kun anbefale Pattegrise.dk

24. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super prof firma og skøn mad

Vi havde bestilt helstegt pattegris og div selvvalgt tilbehør til vores bryllup og alt forløb meget professionelt. Altid hurtige svar på spørgsmål og der var styr på alt. Maden var fantastisk og grillmester jørgen ligeså.
Vi kan kun anbefale mad derfra 😊

Perfekt concept

Perfekt concept, grisen var super lækker og selve vognen blev brugt til opbevaring af diverse salater drikkevarer mm.

Kan kun anbefales herfra :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har nu to gange inden for kort tid fået…

Har nu to gange inden for kort tid fået gris fra denne virksomhed, og må bare sige, at begge gange har det været rigtig godt.

Et ønske, som jeg har kunnet høre blandt deltagerne til begge fester, er, at broccolien gerne måtte have været i mindre buketter, da de var lidt store. Til gengæld var der stor begejstring for de syltede perleløg, som blev fremhævet som dejligt forfriskende.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En gennemgående positiv oplevelse

Dejlig salater og sød grillmester.
Kødet var mega mørt uden at være tørt.
Der var rigeligt med mad .
syntes der kunne forbedres ved serveringen.
Det var som at få pulled pork ,en stor bunke kød og faktisk alt var chopped og så en stor bunke flæskesvær der lå i en bunke ved siden af hovedet.
Jeg syntes anretningen af selve grisen var skuffende.
Alt smagte godt

20. Mai 2025

Alle pengene værd

Alle pengene værd, virkelig lækkert og super søde mennesker, alle 40 gæster fik mad så deres maver var ved at springe 😀👍 god service hele vejen igennem fra lækker forret til hovedretten 5⭐ herfra

18. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

100% anbefalelsesværdigt

Vi fik leveret en grillmenu incl. grillmester til vores netop afholdte konfirmation. Det levede 100% op til forventningerne. God mad og behagelig service. Kan klart anbefales.

17. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det perfekte setup til selskaber!

Vi har brugt pattegris flere gange og det er altid super ! Speciel sidste gang hvor slagtermester Torben var så professionel og var selvkørende og fandt selv redskaber til salater osv.
Herudover præsenterede han maden meget professionelt og var yderst behagelig at have i selskabet.

13. Mai 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr