Pattegrise.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fra bestilling, afhentning og aflevering fungerede perfekt - og det var virkelig nemt! Alt hvad der skulle bruges var med - lige fra salt og skærebræt til kul og optænding. Kødet var super lækkert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare en SUPER oplevelse Perfekt og lækker mad tilberedt af en rigtig flink fyr Han lånte os endda deres køletrailer til næste dag, så vi havde nemt ved at holde vores drikkevarer kolde under fest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var helt perfekt og lige som det skulle være. Kokken der var ude var en stor stjerne og selv i den ulidelige varme, formåede han at holde et højt humør og fantastisk service. Samtidig var båd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nem bestilling via hjemmeside, masser af muligheder for at sammensætte præcis den meny, man vil have. Grillmesteren (vi fik helstegt pattegris) var der som aftalt og levede fuldt ud op til vores... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi kan stille med speciel grill, dygtig kok, en friskslagtet dansk pattegris, og alt det tilbehør du måtte ønske. Vi griller for dig året rundt, til private såvel som erhvervskunder, til både store og små arrangementer.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og lækker mad!

Vi havde bestilt helstegt pattegris og helstegt lam med tilbehør fra Pattegrise.dk. Vi fik besøg af grillmester Jørgen som havde det hele med i en kølevogn, samt to kæmpe grill til kødet, og han sørgede for alting. Det var virkelig et samtaleemne blandt vores gæster, det duftede så godt og vi havde mange nysgerrige henne ved ham og kigge og stille spørgsmål.
Maden var helt klar til den tid vi havde angivet på vores ordre. Kødet var super mørt med sprødt svær, salaterne var friske og smagfulde, kartoflerne var super lækre og bernaisesaucen passede bare godt til det hele.
Ingen manglede noget, alle synes maden var super god og vi kan virkelig anbefale dem.
Vi taler faktisk allerede om hvornår vi skal bruge Pattegrise.dk igen.

10. August 2024

Jeg bestilte “oktoberfest” menuen

Jeg bestilte “oktoberfest” menuen. Vi hentede en køletrailer med ALT hvad vi skulle bruge og med en kyndig vejledning i hvordan vi grillede og ikke mindst serverede en hel pattegris. Der er også en fin video på deres hjemmeside som guider dig igennem. Det var nemt at gå til. Gris, pølser og alt tilbehør plus desserten var fantastisk! Jeg kunne ikke have lavet det bedre selv og der var rigeligt af alt. Køletraileren er genial. Den kan køle drikkevarer ned til festen, plus du ikke behøver lave ekstra plads i dit køleskab. Har du ikke selv mulighed for at hente trailer, kan man købe en grillmester med, som kommer og sætter det op, griller grisen mm. Ikke sidste gang vi bruger Pattegris.dk. Kan anbefales på det varmeste.

Grisen var perfekt

Grisen var rigtig god. Der var rigtig meget tilbehør til, og det var godt. Nemt at hente og levere alt. En positiv oplevelse som vi gør igen. Bedste hilsner Svend, Lejerbo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad og service var fantastisk

Maden var fantastisk! Alle elskede det og der var rigeligt af det. Vores grillmester var virkelig sød, serviceminded og let at "arbejde sammen med" (han lavede alt arbejdet, men kommunikationen var i top. 10/10.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en flot flot oplevelse at få…

Det var en flot flot oplevelse at få mad fra jer
Kæmpe stor frilands pattegris som fyldte hele grillen
Dejlig mørt kød og meget flot tilbehør
Dog er der et minus. “ Der var al al for meget mad”
Nabo’er familie venner fik mad og tilbehør med hjem efter festen. Resten flere kilo er kommet i fryseren til biksemad en anden gang. Os selv spiste gris i 2 dage
Grillmesteren var dygtig rar og grillede ekstra pølser og varmede kartoflerne og brød’
Vi er meget meget tilfredse
Sommerhilsen fra Lisbeth og Flemming

6. August 2024

Grill til bryllup

God kommunikation med grillmester hele vejen igennem. MEGA lækker mad, og masser af det. Maden blev rost til skyerne af alle vores gæster, og frikadellerne vi bestilte til natmad, er af flere blevet betegnet som "de bedste frikadeller de nogensinde har smagt".
Så tak for god mad :)

27. Juli 2024

En god oplevelse

En god oplevelse. En rigtig god og imødekommende grillmester, som var engageret og gav gæsterne en udsøgt betjening. Alle retterne var veltillavet og med god smag.

30. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker heltstegt pattegris…

Super lækker heltstegt pattegris leveret i køletrailer dagen inden vores fest. Alt hvad vi skulle bruge var med i vognen, lige fra skærebræt, grillkul, grisen var ridset og klar og tilbehøret stod klar i serveringsklare fade. Vi kunne også bruge køletraileren til at nedkøle drikkevarer - det var der masser af plads til.
Alle gæster roste maden til skyerne. De var meget imponeret over at vi selv havde kastet os over at grille en hel gris, men det var virkelig ikke svært. Pattegrisen blev perfekt stegt efter de nemme anvisninger på Youtube videoen.
Der var rigeligt tilbehør - lækre salater, kartoffel salat, flødekartofler og hjemmebagt brød. Og pølserne var også virkelig lækre - dem spiste vi senere.
Et virkeligt gennemført koncept - vi var meget tilfredse og giver det vores bedste anbefalinger.

6. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fantastiske grise.

Helt igennem et par perfekte pattegrise, godt saftige og med de sprødeste sværd.
Når jeg så alligevel ikke vælger at give topkarakter, så mangler der noget på kommunikationen.

Tzatziki'en manglede desværre som jo ellers altid er et hit til brødet, kokken som ellers gjorde et fremragende stykke arbejde sagde at han ville nævne det når han kom tilbage. Og derfor gik jeg sådanset også ud fra at jeg ville blive kontaktet inden jeg fik kastet en trustpilot i hovedet.

Når man bestiller pattegrisen så står der at man selv skal sørge for en overdækning til grillmesteren, derfor irretere det mig så også at når man har været ude og låne en pavillion og brugt tid på at sætte den op, i et forevejen stramt program op til en fest. Så kommer man hjem til at den er blevet rykket og jeg så kan starte min fest med at pille den ned igen.
og misforstå mig ikke jeg syntes det er super han har sin egen pavillion med, men så oplys det istedet.

Til sidst vil jeg lige bemærke at man godt kunne gøre det lidt mere tydeligt at glasskåle som forretter leveres i også er "engangs" emballage. Da det ikke var vores tanke nu de var lavet i kraftigt glas.

Og igen KÆMPE kudos til grillmester for de grise var virkelig gode..

29. Juni 2024

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr