PayEx Danmark Bewertungen 51

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har da aldrig oplevet en service så ringe . Den ene medarbejder glemmer og tage sin mikrofon ned til munden så man kan kommunikere . Og virker virkelig ligeglad og svare koldt og kontant . Når man... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VIRKELIG RINGE! vi skulle købe ny mobil i sidste uge og bliver grundet navne og adresse beskyttelse afvist... Vi fjerner adresse beskyttelsen,og venter 72 timer før vi igen prøver... De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Payex er et mareritt De sender ut en link etter f.eks et legebesøk Brukte 1 dag på å få betalt via linken..brukte flere kort..ingenting ble godkjent.. Det de håper på er at du gir opp så de kan... Mehr ansehen

1,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har da aldrig oplevet en service så…

Har da aldrig oplevet en service så ringe .
Når man stiller et simpel spøgersmål så får man et svar “ nej det kan man ikke” i mens man lyder ligeglad .. hun ejer ikke service kundskab

31. März 2026

Antwort von PayEx Danmark

Hej. Tak fordi du deler din oplevelse. Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder skal få en god behandling. Kontakt gerne vores support, hvis du vil have, at vi ser nærmere på din sag. Ha' en god dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den arrogance man møder hos payex…

Den arrogance man møder hos payex telefon medarbejdere er fuldstændig forkastelig. I forbindelse med dankort skifte var det ikke muligt at få et link hvor man kunne skifte sine kortoplysninger til afdrag på telefon fra Telenor. Vi havde både fat i Telenor og Payex for at få dette løst om meldingen var at ingen kunne se noget udestående og vi derfor blot skulle vente på den næste opkrævning, hvor det så ville være muligt at ændre btalingsoplysninger. Denne næste opkrævning kom så et par uger senere og med et dertilhørende rykkergebyr samt morarenter. Payex medarbejder nægter at nogen skulle have vejledt os til at vente på næste opkrævning og fortæller os at det 100% er vores egen skyld, samtidig sidder han og fortæller os at det vi siger er løgn. Han nægter at fjerne rykkergebyr, og henviser til et velkomstbrev vi skulle have modtaget for 12 måneder siden, hvor der skulle være beskrevet hvordan man ændre kontooplysninger. Forstår ikke hvordan det kan være så svært at hjælpe os med at ændre kontooplysninger da vi havde telefonisk kontakt med dem. Alt i alt en forfærdelig oplevelse og en kundeservice medarbejder som ikke er sin opgave voksen.

18. Februar 2026

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Vi tager dine synspunkter alvorligt og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål om en specifik sag. Kontakt gerne vores support her, https://www.payex.dk/kundeservice, så undersøger vi det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ville købe en ting hos telenor.

ville købe en ting hos telenor.
189 kr om måneden.

Jeg blev afvist af payex... uden nogen som helst begrundelse.
Har penge nok til at købe genstanden mere end en gang.

De bruger Monthio, men i modsætning til andre steder, får man ikke sit budget at se, og kan derfor ikke rette i det, hvis der er ting der er misvisende.
Dette gør at jeg slet ikke aner hvilken data der bliver sendt videre til payex.
Det er bare ikke optimalt.

2. Februar 2026

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Vi ønsker, at det skal være enkelt og trygt at få hjælp hos os. Kontakt gerne vores support her (https://www.payex.dk/kundeservice), så kigger vi nærmere på sagen. Ha' en fortsat god dag!

VIRKELIG RINGE

VIRKELIG RINGE!

Denne gang blev den ikke afvist, men heller ikke godkendt,vi ringer til payex og de kan intet se i deres system. Dagen efter får min kæreste en mail,og bliver bedt sende cpr nr.

Det bliver sendt retur, men vi høre stadig ikke noget...

Vi ringer igen fredag, og nu er dere system PLUDSELIG nede og derfor vil de vende tilbage mandag,I DAG.

Payex vender retur i dag, den 26/1 2026 og fortæller ansøgningen er afvist grundet NAVNE OG ADRESSE BESKYTTELSE - HVILKET blev fjernet for 7 dage siden....

Det er simpelthen så ringe kundeservice.

Hold jer langt væk.

26. Jänner 2026

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Kontakt gerne vores support her https://www.payex.dk/kundeservice, så gennemgår vi din sag og hjælper dig videre. God dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har været kunde hos telenor i 27…

jeg har været kunde hos telenor i 27 år,lige siden fra dengang de hed sonofon,kan med penge på lommen ikke engang dele mit køb op hos payex,uden begrundelse for afslag,det er sidste gang jeg skal have noget at gøre med payex,og desværre må finde nye græsgange som telenor

21. Jänner 2026

Potential GDPR issues

I attempted to order a mobile phone through Telenor using this company’s service, and the process required access to my personal information, including Skat and bank data. Everything went smoothly until the final step, when the system suddenly failed with the message “you do not have cookies installed” — even though I verified that cookies were properly enabled.

What concerns me most is that, after this failure, there was no clear confirmation that my sensitive data was deleted or even secured according to GDPR standards. I have since formally requested written confirmation that all access to my records has been removed and all data permanently deleted.

Transparency and responsible data handling are essential when dealing with personal financial information, and this experience has left me with serious doubts about the company’s reliability and data protection practices.

20. Jänner 2026

Antwort von PayEx Danmark

Hello! We would of course like to help you if something has gone wrong. Please contact our support team here https://www.payex.dk/kundeservice, and we will help you with your case. Have a nice day!

Kind regards,
The team at PayEx

Ingenting fungerer

Alt. Umulig å få betalt.

15. Dezember 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Vi ønsker, at det skal være enkelt og trygt at få hjælp hos os. Kontakt gerne vores support her https://www.payex.dk/kundeservice, så kigger vi nærmere på sagen. Ha' en fortsat god dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville købe en ny telefon hos…

Jeg ville købe en ny telefon hos Telenor og betale for den hver måned. Desværre blev min ansøgning afvist uden nogen forklaring. Jeg er overrasket, for jeg kunne købe flere sådanne telefoner kontant, og min konto blev jo tjekket i deres system. Jeg har en følelse af, at ansøgningen blev afvist på grund af min nationalitet. Jeg kommer fra Polen. Desværre er der ikke længere noget, der holder mig hos Telenor, og det er synd. Efter 8 år kan jeg ikke acceptere sådan en behandling.

7. Dezember 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej, tak fordi du skriver. Hvis du mener, noget ikke er korrekt håndteret, er du altid velkommen til at kontakte vores support her (https://www.payex.dk/kontakt ), så kigger vi på sagen. Ha' en god dag!

Elendig service

Elendig service, de sender noget til Inkasso, hvor de ikke engang har fremsendt regningen til Banken, eller faktura til mig, ingen af delene, men vil have diverse gebyrer, og det kommer ikke til at ske, man besørger ikke i egen Rede, Payex forsøger, men bordet fanger, og samtidig har de lejet noget ud til en, der er i RKI, Snorksover igen igen!!
Hold jer langt væk, de gør alt for at få flere penge ud af dig, selvom det er ulovligt!!!😡

28. Oktober 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig videre, hvis noget er gået galt. Kontakt gerne vores support her (ihttps://www.payex.dk/kontakt), så hjælper vi dig videre med din sag. Ha' en god dag!

Ufleksibel kundeservice

Iht. de nye EU-regler for køb på afbetaling (mere end 3 måneder) er teleselskaber som Telenor og andre nødsaget til at benytte PayEx eller tilsvarende for at få en låneansøgning godkendt.
Af personlige årsager har jeg navne og adressebeskyttelse og af den grund, blev min ansøgning afvist for køb af ny mobiltelefon.
Ca. 140.000 danskere har navne og adresse-beskyttelse og svaret fra den meget ufleksible kundeservice medarbejder til mig i dag kl. 10 var blot, at det kan de (PayEx) ikke gøre noget ved. Jeg skal selv ophæve beskyttelsen på min side og ansøge igen. Jeg ønsker ikke at ophæve min navne og adresse beskyttelse. Da jeg spurgte efter chefen, fik jeg blot at vide, "at der ikke var en chef tilstede"!! Meget useriøst og ufleksibelt. Hold jer langt væk fra PayEx, de er ufleksible og ikke indstillet på at hjælpe deres nye kunder.

25. Juli 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Tak fordi du deler din oplevelse. Vi gennemgår løbende vores tjenester og tager denne feedback med os videre. Har du lyst til at tale mere om sagen, eller har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores support her (https://www.payex.dk/kontakt).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre kan jeg ikke give 0 eller en…

Desværre kan jeg ikke give 0 eller en halv stjerne. Payex læser ikke deres indkomne mails eller er lige glade, de reagere i hvertfald ikke på dem, jeg har en bekræftelse på, den regning, de håber på og opkræve penge for, på vejne af Fastnet.nu, den er betalt hvilket jeg har skrevet til dem, uden nogen reaktion fra PayEx. så nu prøver vi her, og se om det kan få liv i dem, altså helst nul stjerner......

29. Mai 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Tak fordi du skriver til os. Vi ønsker, at det skal være nemt at få hjælp hos os. Kontakt gerne vores support (inkasso@payex.dk), så ser vi nærmere på sagen. Vi ønsker dig en god dag og ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter mere end 20 år hos Telenor…

Efter mere end 20 år hos Telenor smuldrer det med Payex. Besværlig betaling, uigennemskuelige gebyrer (som ikke blev oplyst ved aftaleindgåelse) og korte frister.
Hvis det ikke ændres, må Telenor være fortid.

5. Juni 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej, tak for din henvendelse. Du er meget velkommen til at kontakte vores support, så vi kan besvare de spørgsmål du måtte have vedrørende din aftale. Hav en god dag!

Nej ????˚????

Nej ????˚????? nej

2. Juni 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej, tak for din henvendelse. Kontakt gerne vores support, så vi kan hjælpe dig hvis du har spørgsmål. Hav en fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en uges tids skriven frem og…

Efter en uges tids skriven frem og tilbage da deres robot bergninger er helt ved siden af. Har jeg fået afslag på fornyelse af life style briller ved Profiloptik i forbindelse med styrkeændringer da de ikke mener jeg har stort nok rådigheds beløb og en link henvisning til forbrugerombudsmanden....her har jeg så kunnet erfare jeg har det anbefalede rådigheds beløb for singler.

1. April 2025

Antwort von PayEx Danmark

Hej! Tak fordi du skriver til os. Kontakt gerne vores support, hvis du vil have, at vi ser nærmere på din anmodning. Ha' en god dag!

Krise

Det er håpløst å betale for legebesøk med den linken man mottar, så da må det jo bli gebyr.

Kunne sagt at dette var på 9 kroner da jeg startet samtalen, ikke etter 10 min med frustrasjon og forklaring fra min side.... Burde vært de som fikk gebyr for å stjele av min tid.

Men selv om det kun er 9 kroner, så er det jo en måte å tjene penger på, spesielt om dette skjer mange nok folk.

Synes også kundebehandler var frekk og arrogant i tonen.

Har heldigvis fått betalt regning med gebyr nå, men burde ikke vært sånn når teknologien svikter!

Jeg håper virkelig jeg kan betale fysisk på legekontoret neste gang!!

6. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare svindel akkurat som regningen som…

Bare svindel akkurat som regningen som nå etter 2 år dukket opp i postkassen fra møkka legesenteret medicalis. Sender ut en regning til da en 13 år gammel gutt og der står ikke en gang kva regninga gjelder. Prøver å logge meg inn på payex for å sjekke, men får beskjed om att eg har ingenting utestående.

16. Dezember 2024

Svindel

Svindel, de sender deg en lenke for å betale for noe du ikke har bestilt.

2. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr