PayEx Sverige Bewertungen 58

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Här bör bankinspektionen agera. Ett oseriöst företag men många svaga punkter i både tjänstehantering och brist på funktion. Påminnelser skickas ut även fast betalningar har utförts. Felaktigt utstä... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kan inte Downloada .pdf filen från e-fakturan. Följande krav för misslyckande. Bank: swedbank.se Browser: Cromium eller Brave OS: linux E-faktura Author: PayEx ingen annan E-faktura Autho... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gillar inte denna typ av piraya-företag som lever på fakturaavgifter och förseningsavgifter samt att prångla på gamlingar krediter, t ex via Svensk Dos. Min gamle mor som aldrig haft en kredit i hel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahlungsservice
  2. Finanzdienstleistungsinstitut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PayEx is a fullservice payment provider in the Nordic region

• S:T HANSPLAN 1, 621 56, Visby, Schweden

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bluff med fakturadatum

Faktura för SvD med förfallodag 26-04-25 kommer med posten 26-04-24. Fakturadatum anges på fakturan till 26-04-04. Fakturan måste ha lämnat PayEx långt efter denna tid. Företaget tycks ha satt i system att försena fakturor för prenumeration så att bindningstiden passeras utan chans till uppsägning.

25. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Här bör bankinspektionen agera.

Här bör bankinspektionen agera.
Ett oseriöst företag men många svaga punkter i både tjänstehantering och brist på funktion. Påminnelser skickas ut även fast betalningar har utförts. Felaktigt utställda påminnelseavgifter. Saknar e-faktura och autogiro. Mycket krångel med Apoteksbolagets förmåga att göra rätt.

18. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apoteket har valt en partner som inte…

Apoteket har valt en partner som inte följer svenska fakuteringlagar. Ger inte en 14 dagar betalningstid. Ett ruttet företag som skor sig på de utsatta och äldre. Som inte kan e-fakturera eller autogiro. Så dåligt. Det lägger på lägg på flera hundra på försenade betalningar.

6. Dezember 2025

Bra affärsidé med påminnelseavgifter

Väldigt svårt att ansluta autogiro, tekniskt fel hela tiden. Har ett aktiverat autogiro hos greenly, men fått påminnelseavgift två ggr av tre. Enligt kundtjänst på greenely har de fått flera samtal bara idag att fler blivit drabbade. Bra affärsidé att hänvisa till tekniskt fel, det lever nog payex bra på. Funderar på att byta elbolag pga payex. Undvik!

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Coop har valt en dålig partner.

Coop har valt en dålig partner.
Coop kort spärrat. Går inte att logga in enligt information.
Coop hänvisar bara till PayEx. Som inte har tid att svara.
Får väl bli Ica då.

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvingas ge upp Coop-konto…

Efter krångel med personuppgiftsuppdatering i Payex (trol pga överbelastning=underbemanning hos dem), har jag till slut tyvärr beslutat ge upp mitt Coop-konto (något som dock ännu inte heller fungerat). Payex är helt enkelt urdåliga på kommunikation med kunderna. Man får bara AI-genererade idiotsvar... Jag kommer i fortsättningen att, så vitt möjligt, undvika alla företag som använder Payex.

2. Juli 2025

Some problem with e-faktura

Kan inte Downloada .pdf filen från e-fakturan.

Följande krav för misslyckande.
Bank: swedbank.se
Browser: Cromium eller Brave
OS: linux
E-faktura Author: PayEx

ingen annan E-faktura Author: ger detta fel

Error: Check internet connection

14. August 2025

Another garbage payment company

"Pay now or else we'll charge you more"

Click link. Link doesn't work, just keeps on loading forever.

Should lose their license, obviously making payment as difficult as possible so they can profit from it.

EDIT: Right after their 48 hour mobile payment time limit expires, then of course it starts working again. "Sorry, you can't pay by mobile anymore, we will send you an invoice". With an extra fee for paying late, of course.

Garbage company!

18. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rena skojeri och hot fasoner

Rena skojeri och hot fasoner. Betalade en veka efter räkningen kom, sedan skickar de ut en ny faktura veckan efter på 180 kr plus ränta för inkasso. Det stod att räkningen var betalt och de noterat den. Om jag inte betalade direkt hotade de med kronofogden.

7. April 2025

Anlita ALDRIG Swedbank pay/Payex

Anlita ALDRIG Swedbank pay/Payex. Trots att avtalstiden är ett år, stänger de av kortterminalen innan. Sedan skickar de faktura för kortterminalen efter avtalstiden har löpt. Anledning: kortterminal har inte återlämnats. När jag uppvisade kvitto att terminalen är skickad med Postnord paket i god tid enligt deras instruktioner, säger de att det skulle skickats med företagspaket. Och att jag ska få terminalen tillbaka och skicka den igen, samt att jag måste betala faktura trots att jag har sänt iväg det korrekt. De har urusel service och behandlar kunder/småföretag mycket dåligt, samt anser att kunder ska betala för deras misstag.

10. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vansinnigt att apotekstjänst använder…

Vansinnigt att apotekstjänst använder detta företag.
Min kilent som jag är god man för är god för flera miljoner. Men på grund av ålder och sjukdom kunde han under en period inte själv sköta sin ekonomi. Han hade missat en inbetalning som gått till inkasso. Därför fick han en god man. På grund av denna betalningsanmärkning får hans äldreboende nu inte köpa medicin på kredit till honom. Detta ställer till enorma problem för min klient. På PayEX tittar man inte på anledningen till betalningsanmärkningen, kreditvärdigheten spelar inte heller någon roll. Dom tittar enbart på om personen har haft en betalningsanmärkning. Skandal hur detta företag får ha en sådan viktig roll för våra äldre som behöver sin medicin.

25. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en olycka var jag på…

Efter en olycka var jag på rehabilitering. Fick hjälp att handla on line på ICA. Den personal som hjälpte mig att handla gjorde fel med mitt kreditkort. Då hamnade det på faktura, faktura fick jag aldrig. Sen gick den till Payex för inkasso. Det tog 6 månader och 2 veckor att få veta att jag hade en skuld. Payex vill ha ett skriftligt bestridande av inkasso kostnaden. Ica affären där jag handlade anser att det är ”jättekonstigt” hanterat. Swedbank skämmer ut sig och jag anser att alla MÅSTE bojkotta Swedbank. För 40 år sedan var jag kund på Swedbank(som äger Payex) och de försökte lura mig på pengar. Jag har avslutat ALLA affärer med Swedbank. Swedbank MÅSTE BOJKOTTAS OMGÅENDE!
Fd kund i Swedbank.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære payex

Kære payex
Jeg kørte med min bil 2 gang i Sverige og i den først gang fik jeg en regning til ca. 350 kr og den andet gang som er nu i sendte en måneds regning.
Jeg vil anmeld den og vil meget gerne at i stoppe med det.
Hils Hamed Mahmudi

16. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr