Plakaty piękne. Do poprawy : nie mogę znaleźć miejsca, gdzie mogę się zalogować na swój profil w poster store. To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszc... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
a ja nie polecam, wysyłka nadana 3.06 dotarła do mnie 12.06, zamówiony plakat to po prostu abstrakcyjne wzory. Podobały mi się kolory, była tam między innymi dość żywa zieleń. Po otrzymaniu przesyłki... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
To mój drugie zakupy w tym sklepie. Plakaty poprzednio zapakowane były solidnie. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie i że będą ładnie prezentowały się na mojej ścianie. Czekam z niecierpliwością.
To już moje kolejne plakaty ze sklepu. Tym razem padło na świąteczno-zimowe plakaty. Sam proces realizacji przebiegł bardzo sprawnie i szybko, paczka była dobrze zabezpieczona. Mam jednak kilka wątpli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Masz pytania dotyczące zamówienia, płatności, terminów wysyłki lub ogólne pytania dotyczące Poster Store? Wyślij maila na adres info@posterstore.pl, a otrzymasz odpowiedź w ciągu 24 godzin (obsługa klienta jest czynna od poniedziałku do piątku między 9:00-17:00).
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Dramat NIE POLECAM
Firma dramat, nie polecam nikomu. Plakaty zakupione 11.12.24 , do dnia 30.01.25 brak zwrotu pieniędzy na konto. Po ponad 2 tyg od odesłania zwrotu przyszedł mail z informacją o zwrocie pieniędzy do 14 dni ROBOCZYCH(jakiś totalny kosmos, nigdzie wcześniej z tak długim terminem zwrotu się nie spotkałam. Aktualnie 15 dzień roboczy, pieniędzy jak nie było tak nie ma dalej. Jeszcze raz NIE POLECAM, na zwrot będziecie czekać wieczność o ile się doczekacie. Plakaty zamówiłam w innej firmie, przyszły pięknie wydrukowane i takie same jak na zdjęciach. Ocena słaba, plakaty zdecydowanie bledsze niż na zdjęciach, obraz druku rozmyty w niektorych szczegółach. A proces zwrotu pieniędzy to jakiś koszmar, po ponad 2 tyg od wysyłki dostałam informacje , że zwrot został zarejestrowany w magazynie i do 10 dni zostanie proces zwrotu pieniędzy uruchomiony, to jakaś żenada. Nie polecam

Zamówienie zgodne z opisem
Zamówienie zgodne z opisem. Przesyłka przed wyznaczonym terminem.
Wydruk słabej jakości- spodziewałam się…
Wydruk słabej jakości- spodziewałam się dużo lepszej

Zamówiłam plakaty.
Zamówiłam plakaty.
Jakość bardzo dobra.
Zabezpieczone przed uszkodzeniem.
Przesyłka monitowana na każdym etapie realizacji.
Brak plakatu i pęknięta ramka
Nie dostarczono mi jednego plakatu, pomimo kontaktu brak zwrotu kosztów. Dodatkowo zamówiona ramka była pęknięta. Brał kontaktu ze strony obsługi klienta. Zdecydowanie nie polecam.

Ogromne i drogie rozczarowanie
Brak informacji o wysyłce zza granicy, co wpływa istotnie na decyzje zakupowe ze względu na czas dostawy. Sam plakat miał mieć efekt złocenia, a jest zwykłym nadrukiem... Żenująca jakość opakowania produktu, przesyłka przyszła otwarta (!!!!), bo karton nawet nie był zaklejony. Sam plakat był jedynie owinięty w kartkę papieru, więc przyszedł zgnieciony. A przesyłka 20 zł... Za te ceny te produkty to żart, absolutnie nieopłacalne. Dwie gwiazdki za ładne wzory i elegancką stronę internetową

Antwort von Poster Store
Przesyłka anulowane pomimo że jedyne o…
Przesyłka anulowane pomimo że jedyne o co spytałam to zmiana adresu dostawy bo z automatu wybrała się inna.. Kontakt utrudniony tylko po angielsku i nie za prędko. 🤷♀️

Antwort von Poster Store
Nie otrzymałam całości zamówionego…
Nie otrzymałam całości zamówionego towaru oraz nie dostałam zwrotu środków za brak jednego z plakatów z zamówienia.

Polecam Posterstore
Polecam Posterstore. Plakaty są piękne. Kupiłam po cenie aż z 50procentowym rabatem. Doszły solidnie zapakowane i bardzo szybko. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.
Wszystko pięknie.
Wszystko OK. Plakaty i ramki porządnie zapakowane i dotarły w stanie nienaruszonym. Plakaty wydrukowane na grubym porządnym papierze. Już zdobią naszą ścianę. Polecam.
Świąteczne zamówienie
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Plakaty przepiękne, jakość bardzo dobra, nie mogę się na nie napatrzeć i na pewno wrócę po następne!
Plakat bardzo dobry jakościowo, wygląda dokładnie jak na zdjęciu, a może nawet lepiej.
Jakoś zdjęć jest niestety tragiczna
Jakoś zdjęć jest niestety tragiczna, zdjęcia są wyblakłe, albo bardzo przerysowane, a zwrot kosztuje 25 zł..

TRAGEDIA ...
TRAGEDIA .... przy składaniu zamówienia deklaracja czasu dostawy czwartek-piątek ... w sobotę paczka w przygotowaniu. Dodatkowo oszustwo w statusach na stronie. Na stronie status "paczka w drodze" u przewoźnika status "przygotowana" czyli nie nadana! W odpowiedzi na zapytanie dostałem lakoniczną odpowiedź typu przykro nam z powodu opóźnienia, mamy nadzieję że paczka niedługo dotrze. Zdecydowanie NIE POLECAM!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.