Plakaty piękne. Do poprawy : nie mogę znaleźć miejsca, gdzie mogę się zalogować na swój profil w poster store. To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszc... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
To mój drugie zakupy w tym sklepie. Plakaty poprzednio zapakowane były solidnie. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie i że będą ładnie prezentowały się na mojej ścianie. Czekam z niecierpliwością.
a ja nie polecam, wysyłka nadana 3.06 dotarła do mnie 12.06, zamówiony plakat to po prostu abstrakcyjne wzory. Podobały mi się kolory, była tam między innymi dość żywa zieleń. Po otrzymaniu przesyłki... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Masz pytania dotyczące zamówienia, płatności, terminów wysyłki lub ogólne pytania dotyczące Poster Store? Wyślij maila na adres info@posterstore.pl, a otrzymasz odpowiedź w ciągu 24 godzin (obsługa klienta jest czynna od poniedziałku do piątku między 9:00-17:00).
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
JAKOŚĆ DNO
Tego nie można nazwać plakatem, obrazek wydrukowany na bloku technicznym i to jeszcze jakby tuszu w drukarce zabrakło. Wydrukować w domu i efekt będzie taki sam lub nawet lepszy i nie za miliony monet!!!!

SUPER PLAKATY SZYBKO WYSŁANE
Bardzo słaba jakość
Bardzo słaba jakość papieru, krzywy druk.
Współpraca możliwa tylko z DHL który opóźniał co chwilę dostawę.
Druga gwiazdka za wysyłkę na czas

Antwort von Poster Store
To już moje kolejne plakaty ze sklepu
To już moje kolejne plakaty ze sklepu. Tym razem padło na świąteczno-zimowe plakaty. Sam proces realizacji przebiegł bardzo sprawnie i szybko, paczka była dobrze zabezpieczona. Mam jednak kilka wątpliwości co do jakości. Ponieważ gdy wyciągnęłam z ramy wcześniejsze plakaty były wydrukowane na sztywnym i solidnym papierze. Te które przyszły teraz zostały wydrukowane jak na lepszej jakości kartce z bloku. Nie ma porównania do tych wcześniejszych .

Plakaty są przepiękne
Plakaty są przepiękne, od razu można poczuć świąteczny klimat. Dziękuję i będę wracać po kolejne.
Przesyłka szła bardzo długo ( 2 tygodnie), wymiary także nie są takie jak było w opisie, brak odpowiedzi na wiadomość o złych wymiarach - także nie polecam.

Szybka dostawa
Szybka dostawa, fajne ceny , oraz bardzo piękne Postery . Jestem bardzo zadowolona.
Udane zakupy
Plakaty bardzo ładne! Super zapakowane.Jestem bardzo zadowolona! Polecam! Jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu !
Niestety plakaty nie spełniły moich…
Niestety plakaty nie spełniły moich oczekiwań, chodzi o wydruki plakaty nie są tak "soczyste kolorami" jak jest to pokazane w galerii. Nie ma w nich głębi są wydrukowane jak z neta nie polecam za tą cene

Antwort von Poster Store
Bardzo ładne grafiki i eleganckie…
Bardzo ładne grafiki i eleganckie drewniane ramki :) bardzo szybka przesyłka, całość zabezpieczona przed zniszczeniem. To drugie zamówienie i zapewne nie ostatnie :)
Jestem zadowolona z zakupu
Przesyłka dotarła szybko, ramka jest bardzo ładna, jestem zadowolona z wyboru.
Ramki ładne
Źle opisany produkt co wprowadza…
Źle opisany produkt co wprowadza kupującego w błąd. Nie biorą odpowiedzialności i nie chcą ponosić kosztów. W odpowiedzi kpią z kupującego.NIE POLECAM.

Świetna jakość
Plakat prezentuje się wyjątkowo estetycznie, a jego jakość wydruku zasługuje na pochwałę. Detale są ostre i wyraźne, co sprawia, że grafika przyciąga wzrok. Wykonany został na grubym papierze, który nadaje mu trwałości i elegancji. Kolory są żywe, a jednocześnie naturalne, co świadczy o wysokiej jakości użytych materiałów i technik druku. Plakat będzie doskonałą ozdobą wnętrza, jednocześnie pozostając odpornym na uszkodzenia. To produkt, który łączy w sobie estetykę i solidność wykonania.
Kolejny udany zakup.
Plakaty piękne, dostawa szybka, cena promocyjna. Do następnego razu:)
nie polecam
Zamówienie na adres nagle stało się zamówieniem do punktu odbioru! Może to wina DHL, ale brak informacji o przesyłce, brak kodu odbioru. A na stronie sklepu tracking kompletnie nie pasujący do mojej przesyłki. Papier cienki i taki se, jakość druku ok.
Reasumując pierwszy i ostatni raz.

Serdecznie polecam
Duży wybór, oferta z oprawą w ramkę, szybka realizacja i super kontakt w ciągu całego procesu realizacji. Polecam z całego serca!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.