Super snel en heel vriendelijk. Monteur Burton heeft super goed werk afgeleverd. Klein misverstand met spullen en offerte, 1 item te veel besteld en doorgeven. Gelukkig kon de monteur bellen e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superservice. Snelle afspraak. Monteur Karim is geweest. Bijzonder vriendelijke man. Hij ging kijken en kwam er snel achter dat het probleem niet de driepuntssluiting was maar enkel de cilinder. Fijn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super ervaring met dit bedrijf! We hebben het slot aan de voordeur laten vervangen en de achterdeur van een klavierslot tot een cilinderslot laten ombouwen. Service was vriendelijk en snel. Offerte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfecte ervaring gehad met QuickBlue. De slotenmaker was erg vriendelijk. Mijn oude slot was wat lastig te vervangen maar het was geen probleem voor hem om langer te blijven om het goed te kunnen mak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij QuickBlue Bij ons vindt u alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en de nieuwste technologie. Daarnaast combineren we ons assortiment aan gecertificeerde materialen ook met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de juiste producten te leveren, maar zorgen we ook voor een optimale installatie. U bent dan door te kiezen voor QuickBlue op één plek klaar. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u ook bij onduidelijkheden nooit lang te wachten.
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Er wordt goed meegedacht over de beste oplossingen. Vriendelijk. Geen meerprijs als het langer duurt. De mannen werken snel. Goede communicatie met het kantoor. Degelijke sloten. Erg blij mee.

Antwort von QuickBlue
Goede communicatie, vriendelijke en hulpvaardige monteur. Fijne ervaring!

Antwort von QuickBlue
Monteur was mooi op tijd, Belde ook nog even tevoren. Klus snel en schoon geklaard. Behulpzaam.

Antwort von QuickBlue
Mathijs een zeer vriendelijke eerlijke jongeman heeft
de 3-punts slot netjes vervangen. Eerder moest hij terugrijden, omdat de leverancier een verkeerd slot had meegestuurd waar hij niets aan kon doen.
We zijn tevreden en kunnen aan om hem in ieder geval aan te bevelen.

Wees op uw hoede!
Aardige monteurs, technisch gezien goed werk afgeleverd. Wel prijsopgaaf sloten besproken echter alleen betreffende gecertificeerde sloten; geen aanbod 'normale sloten'. Ik vond prijs sloten aan de hoge kant.
Maar nu: Driepunts-sluiting werd geadviseerd echter werd geen prijsopgaaf gegeven en bleken de kosten meer dan 700 euro te zijn voor 1 driepuntssluiting!!; totaal niet marktconform!!
Na emailuitwisseling en telefonisch contact moet ik genoegen te nemen dat dit een 'normale' prijs is die QuickBlue hanteert!
Conclusie: afzetters, neem geen diensten af van QuickBlue!

Antwort von QuickBlue
Na een hoge rekening (niet vooraf gecommuniceerd) van 300 euro voor 15 min werk en een technische oplossing die niet werkte kon ik weken geen contact krijgen (wekelijks geprobeerd). Na het plaatsen van een review op een andere site, was er plots wel contact. Ze waren bereid een financiële tegemoetkoming te doen onder de voorwaarde dat ik mijn review zou verwijderen. Dat is manipulatie van reviews en gebeurd mogelijk vaker. Een negatieve review had eenvoudig voorkomen kunnen worden door in eerste instantie te reageren en het belang van de klant voorop te stellen.

Antwort von QuickBlue
Karim en Mathijs zijn toppers. Vrijdag avond laat en file, toch elkaar geholpen en daarmee ons slot probleem helpen oplossen. Geen onvertogen woord alleen maar vakkundigheid en rustig aanpakken. Fijn!

Antwort von QuickBlue
Achterdeur klemde. Binnen een dag stond Quickblue voor de deur en hebben snel en vakkundig de meerpuntsluiting vervangen. Het zijn vriendelijke professionals.

Antwort von QuickBlue
Supersnel geholpen. Ze stonden al binnen 40 minuten voor me deur top service!

Antwort von QuickBlue
Snel, nette jongen, hielp nog met extra finetuning. Heel vriendelijk! Karim bedankt

Antwort von QuickBlue
Dag voor we met vakantie zouden gaan is er geprobeerd bij ons in te breken , gelukkig niet gelukt maar slot was onbruikbaar geworden . Contact gelegd met dit bedrijf en binnen 20 min stond monteur (Mathijs) voor de deur en heeft snel en zeer kundig een nieuwe cilinder gemonteerd tegen een hele schappelijke prijs , na montage afgesproken om de rest van de sloten na de vakantie te laten vervangen … bedankt voor het snelle schakelen !

Antwort von QuickBlue
Aardige professionele jongen, handelt het werk netjes en snel af.
Word zeker aangeraden!

Superslecht !!!
Slot hebben ze opengemaakt voor meer dan €1000,- Prijsopgave was rond €400,-
Ik heb er een zwaar beschadigde afdekplaat aan overgehouden. Ook heb ik na 6 dagen, na meerdere telefoontjes en e-mails waarbij gezegd werd dat ze er direct werk van gingen maken nog steeds geen nota ontvangen. Wil nooit meer zaken doen met dit " bedrijf". Zeer zeer slechte service.

Antwort von QuickBlue
Erg beleefd en heeft het netjes opgelost.

Antwort von QuickBlue
Heel fijn geholpen door Karim. Professionele en goede aanpak. Slot werkt weer als nieuw.

Antwort von QuickBlue
Goede monteur, Karim gaf uitstekende info en deed werk netjes en met kennis van zaken. Vriendelijk.

Antwort von QuickBlue
Karim of Kareem was lekker snel, vlot en sprak alles rustig met ons door.

Goede service! Snel en accuraat
Bedankt Karim

Antwort von QuickBlue
Super efficiënt en klantvriendelijk geholpen door Karim.

Antwort von QuickBlue
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.