Rejseplanen Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rejseplanen er det mest uoverskuelige rod, reagerer ikke på søgninger, har svært ved at skifte tider, mangler info om, hvordan, man skifter osv. osv. Man kan være timer om at finde sin tur. Den gam... Mehr ansehen

Ungenügend

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ca Anno 2016 til Slut Marts 2023

...

Det LETTER énormt meget at kunne slå en given rute op på R.pl. Hérefter er det, for mig personligt, en fornøjelse at rejse fra punkt A til B. Også fordi der kommer de små detaljer med, såsom antal meter man skal gå til fods ...for at nå målet. Det er udpenslet hvilke veje man krydser og hvor man drejer af; alt står tydeligt på kort inde i rejseplanen.dk ...Hvor svært kan det være? Det gøres legende let at beregne turen og der vises tydeligt eventuelle små- forsinkelser med rød skrift.
For mig har det indtil videre været fornøjelse til U G X & slange :-D
Tak

25. März 2023

Mangler busruter

Rejseplanen oplyser intet om, at der går en bus fra Silkeborg, Hospitalet kl. 16:44, lørdag til Århus. Rute.
124.
Tog er vist altid vis, men jeg bruger aldrig tog, hvis det kan undgås.

18. März 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rejseplanen er generelt ok! MEN!!!

Rejseplanen er generelt ok!
MEN! Hvis alle muligheder ikke medtages, så er Rejseplanen ikke meget værd!!!
Det irriterer og undre mig, at de Københavnske havnebusser ikke er med i Rejseplanen.
Rejseplanen sender mig ud på en 25 min. gåtur, men jeg kan tage havnebussen et stop på 3 min. og da jeg allerede kommer med metro, så bliver prisen jo det samme.
Hvorfor fandt rejseplanen ikke frem til den løsning?

17. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg tog 166 fra rybjerg alle hen til…

Jeg tog 166 fra rybjerg alle hen til Buddinge torv her efter skulle have 300 s
300 s skulle køre ca kl 8 kom ikke
300 s kom først 20 min efter til Lyngby st
Var på lyngby st 8.40 nåede ikke mit s tog videre til virum st måtte derfor tage en taxa for når til virum da jeg skulle åbne butik.rejseplanen viste aldrig at den første 300 s var aflyst.

11. Februar 2023

Worst

Worst, useless, outdated ...the entire transporr system in Denmark its the worst in the world and also expensive. This apo the same

2. Februar 2023

Jeg er rasende..intet mindre

Jeg er rasende..intet mindre. Mit barnebarn skal fra Ringsted kl 11.39, til Ranum I dag d. 23.1.2023. Køber billet på rejseplanen. Men i Løgstør strander hun, da bus chaufføren, på bus 950X, afgang 16.50, siger billetten ikke gælder...det har den da gjort de andre gange...Hun er forbavset/rystet over ikke at kunne komme med, så hun får ikke vist chauffør, hvad rejseplanen viser...kunne han så ikke ha sagt hvad hun så skulle have gjort. Hun ringer grædende, hjem ...hun prøver så næste bus, 1 time senere, og han tager hende med, det sidste stykke til Ranum...Kunne nogen bede pågældende chauffør om, fremover, lige at chekke rejseplanen, inden han afviser passagerer...Jeg håber ikke hun møder det fjols igen...

23. Jänner 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Feedback på hjemmesiden

Har lige sendt følgende feedback via rejseplanen.dk: Det er stadig forbandet pisse besværligt, at bestille sin kørsel (Plustur) som pendler. Når man er logget ind som pendler, så burde de basale oplysninger være overstået ved første indtastning. Man farer jo rundt på hele skærmen, og det for hver kørsel. Oven i købet på et skærmbillede som en 4-årig vil grine rø... i laser over! Google Maps "kører" i øvrigt plusturen på 6 min, medens i afsætter 21 min. Hvorfor?

13. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opdateringer for forsinket rejser på…

Opdateringer for forsinket rejser på rejseplanen er på ingen måde pålidelige, jeg skulle med toget mod København 16:05, som var vist på rejseplanen til at være forsinket, men til min enorme frustration kørte det til den oprindelige planlagte køre tid, uden nogen opdatering på rejseplanen, hvor der forsat står at toget er forsinket, latterligt frustrerende oplevelse, og LANGT fra første gang at det er sket..

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er edermame dårlig stil

Det er mega dårlig stil. Jeg skulle have fra Valby til Frederiksberg fordi jeg skulle til lægen. Jeg havde glemt mit rejse kort så derfor skulle jeg købe en billet på rejseplanen, men jeg endte så med at købe en bornholmsk busbillet (BAT). Og da jeg ringede til kundeservice, sagde de bare at sådan er det bare, man kan ikke refundere billetten efter den er købt. Men jeg havde ikke nogen valgmuligheder dag jeg skulle købe min billet, jeg fandt først ud af at det var en bornholmsk billet, efter jeg har købt billetten. Det er virkelig dårlig stil og det er derfor jeg hader dansk offentlige transport!:(

27. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har indberettet flere fejl til…

Jeg har indberettet flere fejl til rejseplanen via e-mail. Bl.a. at der i en periode for ca. 4 måneder siden ved brug af deres app stod i en lang tid, at der sent om aftenen ikke kørte metro fra nørreport mod vestamager selvom der gjorde. Hvis man gik ind på rejseplanen via. f.eks. google vises der andre tider og at metroen kørte i denne periode. Ligeså vises morgenbussen ca. 6:45 301 fra hillerød mod Hillerød hospital ikke på rejseplanen app. Har skrevet til dem og får ingen feedback, svar eller lignende. Der var ikke heller sket ændringer i rejseplanen overhovedet efterfølgende. Jeg gider at prøve at hjælpe dem mere når der ikke er nogen respons og at det ikke nytter noget. De behandler ikke folk med respekt.

22. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr