Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Mehr ansehen
Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Mehr ansehen
Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!
Rejseplanen er det mest uoverskuelige rod, reagerer ikke på søgninger, har svært ved at skifte tider, mangler info om, hvordan, man skifter osv. osv. Man kan være timer om at finde sin tur. Den gam... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Misledende information!
Da jeg skal med toget om morgen, tjekker jeg min rejseplan for en sikkerheds skyld.
Den viser mig KUN bus ruter, som tager over en time, og kræver flere skift. Og jeg løber afsted fordi nu risikere jeg at komme forsent på arbejde.
Men da jeg kommer hen til stationen, så kører alle s toge som de normalt gør!?
Hvorfor vil rejseplanen nu ikke vise s tog ruterne??!!
Skift fra bus 801( Helsingør) til bus…
Skift fra bus 801( Helsingør) til bus R390 mod Helsinge ved stoppestedet "Mads Holmsvej" på Kongevejen. Man skal med livet som indsats krydse Kongevejen på et par minutter uden fodgængerovergang. 801 er altid forsinket Ca 3 min, og 390 kører meget ofte et par minutter for tidligt. I kan ikke være bekendt at angive dette som muligt skift i rejseplanen.
Rejseplan er et supergodt redskab
Rejseplan er et supergodt redskab
Men når det kommer til Informere kunderne så er de elendigt
Når platform er gået ned
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal ringe. (NT) for at vide at Rejseplanen er gået ud af drift
De retter ikke de oplyser ikke om…
De retter ikke de oplyser ikke om tidligere afgange som er aflyst de oplyser ikke chufførene i busserne om at de skal holde tidsplanen altså 2 min før eller efter afgang. Oplys os det er det i er der for og det kan i ikke engang. Tjek buschaufførerne eller togene ikke køre 10 min før afgang og oplys alle om når de ikke holder planen istedet for man skal skrive en klage hver gang bussen køre før tid.
tiden passer perfekt😝 (no fuckin' way)
ja, havde jo ik regnet med bussen ville køre forbi mig men jojo, buschafføren har ingen respekt for jeg eller nogle andre der har noget de skal nå. Inde på siden står der fx. bussen er ved mig 15:10, men den havde åbenbart kørt fordi selvom jeg var deroppe 5 min før.
får nogle er det okay fordi de tager den næste bus, men jeg bor lidt ude på landet så den næste bus var der 15:56. i fandm3 heldige i har fået en stjerne, tak til den flinke og vidunderlige buschauffør som har medlidenhed og give smil og glæde med et sødt og rar, HEJ:)
men uden jer ville jeg ik kunne komme hjem fra byen så tak for det.
Ubrugelig
Skulle se, hvad tid bussen kørte om søndagen (mellem Roskilde og Svogerslev). En rute som har kørt i mange år. Slog det op og fik at vide at "rejseplanen kunne desværre ikke finde en forbindelse mellem de to indtastede adresser på denne dag og tidspunkt"!
Googlede det, og bussen gik, som sædvanligt, to gange i timen.
Det samme var sket aftenen før, samme rute, modsatte retning.
Ubrugelig website/app, når man ved at bussen kører den rute, blot ønsker at se tiderne. At Google fungerer meget bedre.
Jeg er så træt af at jer og jeres app
Jeg er så træt af at jer og jeres app. Ingen ting virker. Man løber fra metroen for at nå bussen, fordi ifølge appen, kører bussen jo lige om lidt og så ender man jo med at stå og vente i 30 min, fordi bussen aldrig kom. Men står der noget i Rejseplanen om det, næ nej. Det står skam at den kører normalt. Google Maps er bedre til at give et konkret tidspunkt på hvornår bussen etc kommer, hvordan kan det være??
God intention, manglende levering
Jeg benytter ofte appen, da den er den bedste løsning til at finde den bedste rute med offentlig transport. Men hvor ville jeg dog ønske, at appen fik en designmæssig og teknisk overhaling, da den efterhånden kører langsomt og er ufunktionel i designet. Desuden venter jeg på en mulighed for at kombinere billetkøb med Rejseplanen.
Skalerer elendigt på en mobil skærm så…
Skalerer elendigt på en mobil skærm så man ikke kan se resultatet... faktisk ubrugelig nu om dage.
Angivelser af forsinkelser er alt for lave
Jeres angivelser af forsinkelser er alt væsentligt lavere end virkeligheden til stor irritation - kan I ikke blive skarpere ellers er det lige så godt I ikke havde det angivet
Endnu en gang slår denne konspiration…
Endnu en gang slår denne konspiration mellem Rejseplanen og DSB til. Rejseplanen foreslår fin rejse med 10 minutter til at gå 89 meter mellem bus og tog. Print-Selv billet købes - inklusiv pladsbillet - et minut før bussen skal ankomme. Minuttet senere er bussen pludselig 10 minutter forsinket og DSB fik endnu en gang penge for en pladsbillet der ikke kan bruges eller byttes. Igen bekræftes det at den kollektive trafik i Danmark er for dyr og alt for ligeglade med deres passagere 😔
Rejseplanen viser ikke bus 951X
Rejseplanen viser ikke bus 951X
Jeg plejede bruge den bus for år tilbage, og troede den rute var nedlagt fordi Rejseplanen ikke viste bussen.
Den kører endnu, bare ikke i rejseplan
Sendte mig ned til et stop som ikke…
Sendte mig ned til et stop som ikke findes og aldrig har fandtes, så jeg missede min lægetid og blodprøve for cancer-tjek...
Jeg bestilte en rejse med flere skift…
Jeg bestilte en rejse med flere skift gennem rejseplanen. Det endte med at jeg fik 2 bøder på 750 kr hver, fordi mine billetter ikke virkede til den bustur som tog 4 minutter. Jeg skulle have læst det med småt, men hvor nemt er det lige med 2 børn og en bus som kører. Kan ikke anbefales. Offentlig transport er dårligt efter man ikke kan snakke med chaufføren mere og betale kontant.
Ingen information i appen
Jeg oplever desværre tit, at rejseplanen ikke er hurtige nok til at opdatere hvis et transportmiddel er forsinket/aflyst/forhindret - og har utallige gange ventet forgæves og må lægge min rejse om. Så sent som i dag var det bus 32 mod Ørestad som ikke kom, hvilket ikke er første gang og der kom ingen information inde i appen.
Halvdelen af bustiderne i greve hundige…
Halvdelen af bustiderne i greve hundige karlslunde og ishøj passer overholder ikke
Reddet mig fra at stå og vente på en…
Reddet mig fra at stå og vente på en tog der aldrig ville komme flere gange.
Tak!
Sur bus dame uden en grund
Jeg skulle ind i bussen og da jeg går over til bussen kigger bus damen på mig og ruller øjne hun åbner døren og råber af mig og kører selvom bussen næsten var helt tom, det 108 fra Køge st, irriterende buschauffører i har skaf jer nogle nye der kan finde ud af det
Jeg skulle fra Dianalund til Stenlille. Ifølge rejseplanen skulle jeg med en bus ud på landet og skifte til en anden bus. Desværre var bus nr 2 kørt. Så jeg stod ude på en mark med 2 km til næste stop
Jeg skulle fra
Hvad skal man sige...??
Hvad skal man sige? pga storm er alle lokal tog på rødvig-køgelinien aflyst. Nuvel. Ok. Hvad går der så af busser? Der skulle -angiveligt - afgå en bus lørdag kl 5.55 fra st.heddinge st mod køge iflg rejseplanen. Iflg afgangstavlen på st.heddinge station fremgår det dog, at driften kan ("kan"??) være påvirket af ferier. Det er vinterferie i denne uge. ER den påvirket eller er den IKKE påvirket? det er ret vigtig information. Find oplysning på rejseplanen.dk eller DOT står der så. Øhh ok. Går den bus i morgen elle gør den ikke..? the answer is blowin in the wind. Jeg har brug for at orientere min arbejdsgiver om hvorvidt jeg kommer i morgen, eller ikke. Der er INGEN information at hente på rejseplanen eller DOT. Der er en rejseplan, ja, men kunne den tænkes at være aflyst i morgen pga vinterferien?? Det er ikke til at vide. Elendig information.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.