Unternehmen hat geantwortet
RH-flyt…Vi kan ikke finde nok ros! Fantastisk oplevelse med et dygtigt, stærkt ;-) flytteteam der tillige havde et humør i top. Alt behandlet og pakket med omhu. Selv ens kunst blev pakket og kø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super oplevelse fra start til slut. Vi fik leveret 100 flyttekasser. Nogle i meget ringe stand og nævnte det for kundeservice. 3 mand dukkede op og flyttede uden problemer. Flyttekasserne blev afh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
R&H Flyt hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse. Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen. R&H Flyt står for tryghed i flytningen. Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde professionelt og til vores kunders tilfredshed. Det betyder, at vi behandler jeres ejendele med respekt og nænsomhed.
Ordrup gade 12, 4060, Kirke saaby, Dänemark
Incredibly professional and careful team. Thank you, Patrik and Kevin for making this stressful day for our family flow well and with ease. It has been a month since we moved now and we keep mentioning how lucky we were to have the two of you with us on the moving day.
I can warmly recommend trusting RH flyt.
Kind regards,
Vesela

Antwort von RH Flyt og Transport
Alt fungerede som det skulle.Flyttemændene var meget hjælpsomme og omhyggelige.intet tog skade og alt gik som smurt.Mine allerstørste anbefalinger gives.Tom og Rita Kristensen.

Antwort von RH Flyt og Transport
RH-flyt…Vi kan ikke finde nok ros!
Alt behandlet og pakket med omhu.
Selv ens kunst blev pakket og kørt i særskilt flyttebil.
Anbefalet allerede til to andre familier.
Super pris!!

Antwort von RH Flyt og Transport
Super oplevelse fra start til slut.
3 mand dukkede op og flyttede uden problemer.
Flyttekasserne blev afhentet inden for en uge.

Antwort von RH Flyt og Transport
Vi har brugt RH flyt. Det var en meget positiv oplevelse. Hurtig præcis og til en meget konkurrencedygtig pris. Vi kan kun anbefale RH til alle dem vi kender der skal flytte. De får ikke nogen billigere eller bedre.

Antwort von RH Flyt og Transport
Vi havde brug for at flytte forholdsvis hurtigt, og allerede fra den første samtale i telefonen blev vi båret godt igennem og der blev handlet hurtigt. Meget fin service og hjælpsomhed. På selve flytte dagen mødte der et meget energisk, hjælpsomt og med godt humør, flyttehold op. Det gik vildt hurtigt og uden problemer. Jeg hsr kun roser til firmaet og håndteringen af vores opgave.

Antwort von RH Flyt og Transport
Meget søde, professionelle og super effektive flyttefolk. Kom til tiden og var så effektive. Deres kundeservice er også super fleksible. Klart en STOR anbefaling herfra.

Antwort von RH Flyt og Transport
Vi har brugt R & H Flyt og Transport tre gange, og det er der en grund til! De er intet mindre end fantastiske. De kommer til tiden, er grundige, venlige og tager en meget fornuftig pris. Vi har følt os trygge, og vores ting er flyttet top professionelt! Vi synes det er en fantastisk service, at flyttekasser og indpakningspapir leveres, og at flyttekasserne hentes igen, når det passer kunden. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, og anbefaler selvfølgelig alle, som skal flytte, at de bruger R & H Flyt og Transport.

Antwort von RH Flyt og Transport
On time, solution focused. Even though snow was an issue, they just worked through it. Have used them before, will again.

Antwort von RH Flyt og Transport
De 3 flyttemænd gik til den. Ingen skader, undtagen kasserne er meget brugte, og en del porcelæn var gået i stykker.

Antwort von RH Flyt og Transport
Vi var ovenud tilfredse med RH Flyt 👌🏻 Lige fra den indledende vurdering af opgaven, en fornuftig pris, kontakten med kontoret og ikke mindst flyttefolkets indsats på dagen. De var hver og én effektive, behagelige og dygtige. En varm anbefaling herfra 👍🏻

Antwort von RH Flyt og Transport
Rigtig god flytteoplevelse med RH flyt. Helt utroligt stille, respektfulde og behagelige flyttemænd.
Jeg kan godt anbefale at bruge dette flyttefirma og vil selv bruge dem igen, hvis det bliver aktuelt.

Antwort von RH Flyt og Transport
RH Flyt kom som aftalt med 2 mand. De pakkede vores møbler i tæpper og plastfilm. RH Flyt fik alt fint på plads og pakket ud i vores nye hus.
Vi vil helt sikkert anbefale og bruge RH -Flyt igen

Antwort von RH Flyt og Transport
Vi havde RH flyt booket lige op til jul. Der kom 4 mænd og alt var flyttet fra tre etager til 1 plan på 6 timer. De var meget høflige og passede godt på vores møbler. Der var god kommunikation undervejs. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale dette flyttefirma.

Antwort von RH Flyt og Transport
3 totalt effektive og supersøde flyttemænd! De var lynhurtige og stadig varsomme med mine ting. De gjorde afhentningen af mit flyttelæs til en rigtig god oplevelse👍🏻
Havde jeg kunne give flere stjerner gjorde jeg det!

Antwort von RH Flyt og Transport
RH Flyt og Transport har hjulpet mig med to flytninger, og begge har været rigtig fine. Indledningsvis har jeg haft en god kommunikation med firmaets administrative afdeling vedr. flyttetilbud og efterfølgende er selve flytningen blevet varetaget af to meget søde og hjælpsomme herrer, som håndterede møbler m.m. på kompetent og respektfuld vis. Tak for samarbejdet😊

Antwort von RH Flyt og Transport
Super god oplevelse at bruge RH Flyt og Transport😊 Alle aftaler blev overholdt til tiden, flyttemændende var super effektive og meget venlige, og alle vores ting blev håndteret professionelt og kom frem uden en skræmme. Kan kun anbefale dem🎉

Antwort von RH Flyt og Transport
Super oplevelse at anvende RH Flyttefirma.
Alt er klappet fuldstændig problemfrit lige fra kontakt med de administrative i firmaet og så til de mega hjælpsomme og venlige flyttefolk der fik alt organiseret og transporteret til vort nye hjem uden en eneste skramme.
Vi kan varmt anbefale dette firma hvis man ønsker en god oplevelse i forbindelse med flytning af sit hjem uden problemer.

Som mange nok ved.
Så er RH flyt og transport det bedste firma at bestille.
MENNNN!!!!
Er I klar over ....
Et fantastik kollega team
De passer på dine ting.
De er utrolig effektive og højt humør.
Den bedste sekratær Birgitte C.
De har i firmaet.
Hun er så effektiv ligesom flytte folkene og samarbejder til punkt og prikke.
Og til Hening som ejer firnaet.
Et stort tak skal lyde herfra at du har de bedste ansatte !!!
Tusinde tak allesammen.
De flyttede fra 4500 Nykøbing Sj til 4560 Vig.
Det er ikke sidste gang jeg vil anbefale dem eller bruge dem selv.
Tro mig.
Du vil fortryde hvos du ikke bestilte RH Flyt og Transport.
Mvh.
Krops-Cirklen
Massage, wellness og Access Bars
Aka
Mia Angela Alstrup

Antwort von RH Flyt og Transport
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.