Klantvriendelijk, ervaren monteur gaf goede uitleg. Snel en efficiënt. Alles binnen een dag geregeld. Garage sluit weer veilig. Dank jullie wel.
‘s ochtends ging de garagedeur kapot. Effe het internet afgestruind en kwam terecht bij Romass. Online een afspraak ingepland en volgens de planning rooster kon er nog dezelfde ochtend ingepland word... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze poort ging al een maand moeilijk open en we hadden reeds een aantal herstellers gecontacteerd die niet wilden langskomen. Gelukkig reageerde Romass wel vlot en vriendelijk. De technieker was op t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heldere communicatie bij aankomst. Transparant en duidelijk over de kosten die ze gingen maken. Ze boden ook meteen een goedkoper alternatief aan, moesten we een deel van het werk zelf uitvoeren. Uite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Heb je een probleem met je garagedeur? We lossen het voor je op! We repareren en onderhouden alle typen deuren van alle merken in heel Nederland.
Niederlande
- www.romass.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vakkundige en aangename werkman.
Vakkundige en aangename werkman.
Datum van inplanning niet helemaal zoals oorspronkelijk gesuggereerd was.

Zeer, Zeer tevreden
Ben zeer, zeer tevreden, Afspraak online gemaakt en andere dag belde de Servicedienst al om de voorkeursdatum en tijd om te zetten naar een definitieve datum en tijd om de reparatie te doen. De andere dag stonden ze al op de stoep om te repareren. De reparatie werd snel en vakkundig gedaan naar mijn volle tevredenheid. Ook was men bij de Servicebalie vriendelijk en ter zaken kundig, wat zeker ook voor de monteur geld. Weer Top!

Antwort von ROMASS
Vriendelijke service en probleem met…
Vriendelijke service en probleem met electrische garagepoort vlug opgelost

Vlotte en vriendelijke service
Vlotte en vriendelijke service.
Onze garagedeur ging niet meer open. Romass bleek goed bereikbaar, behulpzaam, vlot beschikbaar en transparant over de werkzaamheden en de kosten. Na inspectie werden direct de benodigde nieuwe veren besteld die heel vlot geleverd en gemonteerd werden door nette vakmensen. Top gedaan tegen redelijke prijzen.

Antwort von ROMASS
Keurige uitvoering van werkzaamheden en…
Keurige uitvoering van werkzaamheden en vriendelijke klantenservice.

Antwort von ROMASS
Fijne partij om mee samen te werken!

Antwort von ROMASS
zeer snelle communicatie en overleg…
zeer snelle communicatie en overleg wanneer een afspraak mogelijk is voor beide partijen. een goede en duidelijke uitleg van de techniekers ontvangen hoe het defect kon gebeuren zodat dit in de toekomst vermeden kan worden.

Antwort von ROMASS
Het was geen moeilijke klus
Het was geen moeilijke klus. Eerder een raadgeving. Er moesten geen herstellingen gebeuren en tevreden.

Antwort von ROMASS
Zeer betrouwbaar. Garantievoorwaarden worden goed nageleefd.
Zeer betrouwbaar. Na bijna een jaar keurig een extra reparatie van de garagedeur zonder bijkomende kosten. Het viel nog binnen de garantievoorwaarden.

Antwort von ROMASS
Uitstekend gerepareerd en vriendelijk…
Uitstekend gerepareerd en vriendelijk geholpen

Antwort von ROMASS
Zeer vlugge en succesvolle interventie
Zeer vlugge, succesvolle en professionele interventie

2 keer betaald zonder dat ze het opgelost hebben
Ons rolluik was kapot dus we dachten das romass dit wel kon vermaken. Na 1 dagen was het rolluik alweer kapot. We verwachtte natuurlijk dat ze dit gratis zouden oplossen maar we moeten nog een 2de keer volle prijs betalen terwijl het de eerste keer nooit opgelost was, dit is niet hoe je met klanten omgaat. Als je het niet kan vermaken de eerste keer, reken dan ook niks aan. Nu mogen we 2 keer betalen voor iets dat in 1 keer moest opgelost zijn.
Edit: het probleem was exact hetzelfde, de werkman heeft het nooit opgelost, het rolluik heeft nooit gewerkt na de eerste afspraak.

Snelle en vakkundige service
De kabel van onze garagedeur was geknapt waardoor deze niet meer dicht kon. Ondanks de drukte in de kerstvakantie hebben ze bij Romass dezelfde dag nog een monteur kunnen sturen. Hij (Toon) heeft de kabels vervangen en de motor opnieuw afgesteld. De prijs was ook netjes zoals vooraf gecommuniceerd. Topservice van zowel Toon als van zijn collega op de backoffice!

Antwort von ROMASS
Goede service, snel reactie dezelfde dag nog gemaakt. Echt perfect bedankt.

Met fingerspitzengefühl :-)
Net voor kerstdag gebeld en toch nog een afspraak kunnen leggen voor Nieuwjaar. Mijn garagedeur was geblokkeerd. Stipt om 8 uur stond de man hier. Met zijn fingerspitzengefühl, zoals hij zelf zei, wist hij het snel op te lossen. Bovendien werd er afgerekend aan de afgesproken prijs. Zijn echt geen woekerprijzen zoals je elders wel leest...

Antwort von ROMASS
Snel werk en duidelijke uitleg
Ondanks drukte ivm feestdagen kwam er snel een monteur om naar onze defecte garagepoort te kijken. Hij legde vriendelijk en duidelijk uit wat het probleem was en dat het niet echt haast had. We zullen later nog eens contact opnemen voor verdere reparatie.

Antwort von ROMASS
Zaterdag storing gemeld aan de motor…
Zaterdag storing gemeld aan de motor van de garagedeur. Maandagmorgen door de firm. Romass gebeld en direct een afspraak gemaakt voor in de middag.Vriendelijke monteur zag dat de motor versleten was en hij kon direct een nieuwe motor plaatsen.Zeer tevreden over de snelle service en afhandeling. De firm.Romass is echt een aanrader.

Antwort von ROMASS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.