Klantvriendelijk, ervaren monteur gaf goede uitleg. Snel en efficiënt. Alles binnen een dag geregeld. Garage sluit weer veilig. Dank jullie wel.
‘s ochtends ging de garagedeur kapot. Effe het internet afgestruind en kwam terecht bij Romass. Online een afspraak ingepland en volgens de planning rooster kon er nog dezelfde ochtend ingepland word... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze poort ging al een maand moeilijk open en we hadden reeds een aantal herstellers gecontacteerd die niet wilden langskomen. Gelukkig reageerde Romass wel vlot en vriendelijk. De technieker was op t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heldere communicatie bij aankomst. Transparant en duidelijk over de kosten die ze gingen maken. Ze boden ook meteen een goedkoper alternatief aan, moesten we een deel van het werk zelf uitvoeren. Uite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Heb je een probleem met je garagedeur? We lossen het voor je op! We repareren en onderhouden alle typen deuren van alle merken in heel Nederland.
Niederlande
- www.romass.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Snelle reactie
Snelle telefonische reactie en na een paar dagen weer een garagedeur die open en dicht ging.

Antwort von ROMASS
net iets meer service zou fijn zijn
Garagedeur 22 jaar oud, functioneerde niet meer juist. Veer kapot. Na een vriendelijk telefoontje, was een afspraak snel gemaakt. Vervolgens komt monteur, belt netjes half uur vooraf, en heeft het zeer professioneel opgelost. Twee veren vervangen, zoals afgesproken.
Nu had ik een offerte gevraagd voor het schilderen van de garagedeur. Na 3X bellen heb ik nog geen offerte in mijn mailbox gezien. Ook van de toegezegde afsluitrubbers, door de monteur, heb ik na zelf bellen niets meer gehoord. Jammer dat de service niet verder gaat dan alleen maar repareren.

Prima werk geleverd
Omdat de klus snel en vakkundig is gedaan, door een vriendelijke monteur.
Ik geef niet snel vijf sterren compliment maar in dit geval is het zeker op zijn plaats.

Ben gewaarschuwd
Dit bedrijf is niet transparant over de producten die ze aanbieden. Zelf zeggen ze altijd transparant te zijn over de merken die ze aanbieden zodat de klant vrij is om prijzen en producten te vergelijken. Echter bieden ze de zogenaamde "safeline" aan welke nergens op internet te vinden is en ook niet vergeleken kan worden. Werkelijkheid is dat dit helemaal geen safeline is maar een Marantec. Gezien de klant dit niet weet en niet kan vergelijken, wordt er zonder blozen 347% winstmarge opgezet, te zeggen 700 euro. Ook betreft garantie kom je er bij Romass zlecht vanaf, namelijk 24 maanden (2 jaar). Bij Marantec geven ze 5 jaar garantie. Ik wil er graag iedereen er op wijzen dat het vrij eenvoudig is een garagedeurmotor te vervangen.
Tot slot is dit bedrijf niet gediend van slechte reviews en proberen ze deze in eerste instantie te laten verwijderen door deze te rapporteren als "schadelijke of illegale inhoud bevattend", maar toch volhouden dat ze transparant zijn. Ook op eigen site zijn reviews geruime tijd al niet meer zichtbaar.

Heel correct en eerlijk
De technieker zag dat een herstelling niet mogelijk was en zei meteen dat het best is dat ik een nieuwe motor bestel.

Antwort von ROMASS
Slecht werkende garagepoort werd…
Slecht werkende garagepoort werd dezelfde dag nog perfect gerepareerd. Snelle en vriendelijke service.

snelle service
Onze garagepoort kon niet meer open, een rail dat was losgekomen. Snelle en vriendelijke service gekregen. Binnen het halfuur was het probleem opgelost en controle van de rest van het kader.

ROMASS aanrader
Voor het weekend contact gezocht telefonisch, na het weekend geholpen.
Vriendelijke, deskundige monteur
Eerlijke voorlichting over (on) mogelijkheden van reparatie.
Romass is transparant over kosten zoals voorrijkosten en kosten zelfs per minuut

Antwort von ROMASS
Omdat ze nakomen wat afgesproken is
Omdat ze nakomen wat afgesproken is, zou normaal moeten zijnin deze tijd maar wordt het steeds unieker. Twee vaklieden klaarden de klus binnen een uur. Top!

Garagedeur 30 jaar oud
Garagedeur 30 jaar oud, functioneerde niet meer juist. Zelf best handig maar kreeg het niet voor elkaar. Na een telefoontje, welke zeer vriendelijk werd behandeld en ook de planning op mij afstemde. Fatwa’s al een goed begin. Vervolgens komt monteur, belt netjes half uur vooraf zoals gevraagd door mij en heeft het zeer professioneel opgelost. Ook tips gegeven voor onderhoud. Al met al zeer goed van begin tot eind. Zie je niet vaak meer. Ps; ben zelf leidinggevende in keuken en badkamerzaak dus weet wat er speelt. Ga zo door Romass.

Totaal plaatje Romass klopt gewoon
Garagedeur 30 jaar oud functioneerde niet meer juist. Zelf best handig maar kreeg het niet voor elkaar. Na een telefoontje welke zeer vriendelijk werd behandeld en ook de planning op mij afstemde, was al een goed begin. Vervolgens Monteur komt, belt netjes half uur vooraf zoals gevraagd door mij en heeft het zeer proffecioneel opgelost. En ook tips gegeven voor onderhoud. Al met al zeer goed van begin tot het eind. Zie je niet vaak meer. P.s. ben zelf leidinggevend al 33 jaar in de keuken en badkamer wereld dus weet wat er speelt. Ga zo door Romass.

Reparatie kapotte rolluik
Ik had een kapotte rolluik, bij leverancier duurde het 3 weken voor een afspraak. Bij Romass werd er serieus naar gekeken en binnen enkele dagen was het gerepareerd.
Perfecte service, voordat er gerepareerd werd, is er eerst een diagnose gesteld. Daarna wordt vastgesteld welk materiaal, hoeveel tijd er ongeveer nodig is en hoe hoog de kostprijs zal zijn.
Koste wel wat, heb je ook iets, maar het resultaat is perfect.

Vervanging veren
Vandaag zijn de Heren van Romass voor 2e keer bij ons geweest en hebben de bestelde veren geïnstalleerd. Goede service en duidelijke communicatie. En tevens zeer correcte monteurs die hun vak verstaan.

Antwort von ROMASS
Dat van te voren geen bedrag genoemd wordt of dat het ruim genomen wordt
Het belangrijkste vind ik dat er gezegt wordt dat het binnen een half uur moet lukken.
En dat het rond de 100 euro kost.
Het ruim 6 keer zoveel geworden.
Dat is jammer ben wel heel blij dat het allemaal werkt en dat het netjes is gedaan door de monteur.

Zeer vriendelijke receptionist.
Zeer vriendelijke receptionist.
Monteur zeer vriendelijk.
Fijn dat ze mij geholpen hebben.
Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Antwort von ROMASS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.