Royaldesign Bewertungen

4 036
TrustScore 4 von 5

3,8

Jännitti vähän tilata kun osa arvosteluista oli negatiivisia, mutta omalta osin tilaus oli todella onnistuva. Paketin kulkua pystyi hyvin seurata, toimitus nopeaa ja huoletonta. Tilasin Marimekko asti... Mehr ansehen

En pysty seuraamaan tilauksiani millään tavalla, ostohistoria on kadonnut profiilistani ja asiakaspalvelu ei osaa auttaa mitenkään. Kaksi yli 250 euron tilausta ehkä tulossa, ehkä ei, ja kukaan ei osa... Mehr ansehen

Tilaus oli helppo tehdä. Kuvat tuotteesta olivat hyvät ja niistä sai selkeän käsityksen tuotteesta. Toimitus oli melko nopeaa ja laskutustapa hyvä. Oli erittäin hyvä, että laskutus oli jälkikäteen. Nä... Mehr ansehen

Tilasin Marimekon päiväpeiton ja luin vasta sen jälkeen Royal Desingin arvosteluja, jotka olivat pääasiassa negatiivisia. Jännityksellä odotin paketin saapumista, paketti saapui kuitenkin nopeasti ja... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(4 036)

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Varmasti toimii joissakin tuotteissa

Varmasti toimii joidenkin tuotteiden kohdalla, omani ei.
Jälkikäteen vasta tulee ilmoitus, että mikäli jotain tilauksen sisältämää tuotetta ei ole varastossa niin edes varastossa olevia tuotteita ei lähetetä, ennen kuin puuttuva tuote on tullut varastoon. Itse tilaus hetkellä valitsin vain tuotteita, joita oli jo varastossa ja varastosaldo muuttui vasta oston jälkeen.
Lopulta kuukauden päästä ja sähköpostin jälkeen, kun tuotteet saapuivat ne olivat huonosti pakattu ja vaikuttivat ”kosteilta”, osa tekstiilituotteista haisi vahvasti joitain hajuvedeltä tms. En jaksa alkaa palauttamaan kahta patalappua ja maksaa siitä vielä, joten koitan vain myydä ne eteenpäin. Harmittaa, näin tästä firmasta mainoksen jossain somessa ja bongasin hyvän tarjouksen, olisi vain pitänyt tilata luotettavalta kotimaiselta toimittajalta.

21. August 2024

Dear Customer,

thank you for leaving a review with us.

We are sorry for the disappointment caused by the sold out item, which caused a longer wait for your order.

If there is an issue with the items received, then we welcome you to register a complaint for this via our website, please see link below:

Our customer service team will then help you further.

Royal Design

Yksi muki rikki ja toisessa hankauma

Yksi muumimukeista oli rikki (korva irti) ja toisen paperitarrassa hankauma. En voi tietää missä vaiheessa vika on tullut, ehkä PostNordin kuljetuksessa. Muut tuotteet ok. Olen tehnyt reklamaation, ja saanut uudet mukit tilalle, joten asia kunnossa.

22. August 2024

thanks for your review.

We are sorry that there was some damage to the goods receieved. You complaint has been reviewed and our customer service team has sent you and email confirming replacements.

We hope you will be pleased with the new mugs!

Royal Design

Kiitos jälleen ihanista tuotteista ja…

Kiitos jälleen ihanista tuotteista ja nopeasta toimituksesta!
PostNordin käyttö ei ole vaan aina sujuvaa. En tällä kertaa löytänyt saapumisilmoitusta tekstiviesteistä tai sähköpostista. En tiedä, oliko se kadonnut vai mitä Heidän sovelluksestaan löysin onneksi toimitus/lähetysnumeroni ja sain pakettini.

23. August 2024

Huono kokemus

Tilaus tehty 24.7. Toimitusaika 2-3 vkoa. Tilausvahvistus tullut. Ei kuulu, ei näy. Ei mitään infottu. Vko sitten laitettu kysely säpolla. Vain kuittaus viestin vastaanottamisesta tullut. Surkeata toimintaa!

23. August 2024

Dear Customer,

thank you for your review.

We are sorry for the disappointment caused.
Unfortunately the item ordered were sold out from our supplier and the order had to be cancelled. We are sorry for this.

Epäselvää viestintää, erityisesti Post Nordilla

Linkki Royaldesignin palautteeseen näkyi sähköpostissa omituisena, kuin olisi ollut buletteja allekkain. Post Nordin seurantasivut ovat epäselvät. Siellä ilmoitettiin, että odotetaan vastaanottajan ohjeita, muttei mitään kohtaa, johon voi ohjeet antaa. Sen sijaan oli ukaasi, että tavara pitää noutaa Vantaalta, ellei toimitusta saada perille. Nyt hoitui lopulta, muttei Post Nordin toimitukset todellakaan aina toimi. Kokemusta on tuostakin, joten hieman stressi jälleen. Gubin Semi-lamppu on kuitenkin upea.

22. August 2024

Dear Customer,

thank you for leaving a review.

We are sorry to hear that there was issue in the information prior to delivery, and we apologise for any inconvenience caused.

We are pleased to hear that you are happy with the lamp and hope you will have lots of enjoyment from it.

Royal Design

Hidas toimitus ja tuotteen paketointi…

Hidas toimitus ja tuotteen paketointi oli huono

21. August 2024

Dear Customer,

we are sorry to hear this and apologise for any disappointment caused.

If there was any damage to the item received, we welcome you to register this via our website so we may help you further: