Jura Z5 laten repareren. Prima gerepareerd met een jaar garantie op de reparatie. In het begin telefonisch wat lastig te bereiken maar men belt dezelfde dag nog terug. Mike liet ons de werkplaats zi... Mehr ansehen
Ik heb mijn Siemens EQ9 op 6 augustus ter reparatie aangeboden (reparatienr. 45602) en de volledige factuur vooraf betaald. Inmiddels is het bijna een maand later, meerdere beloftes over opleverdata z... Mehr ansehen
Wat een waardeloos bedrijf. 3 maanden geleden een machine besteld. Deze was nodig voor een beurs. Ophalen hoefde niet, hij zou op tijd bezorgd worden. Uiteindelijhk 4 dagen na afspraak, stond er 's... Mehr ansehen
Al jaren tevreden klant van rubinati. Bijna drie maanden geleden samen met vrienden koffiebonen besteld, Nu nog steeds niet geleverd. Vrienden hebben ook al 2 x gebeld. Zouden leveringsproblemen zi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Rubinati biedt een uitgebreid servicepakket op het gebied van koffiemachines, met als specialisme professionele technische ondersteuning. Onze technische dienst bestaat uit opgeleide vakmensen die op zorgvuldige én snelle wijze uiteenlopende defecten v...
Veldzigt 8, 3454PW, Utrecht, Niederlande
- 030
- info@rubinati.com
- www.rubinati.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
probleem per mail gratis opgelost
Blijkbaar vooral erg tevreden of erg ontevreden klanten. Wij horen bij eerste groep. Hadden een probleem met de cappuccinomaker. Per mail uitgelegd wat voor probleem we hadden. Binnen 2 dagen reactie met tips en advies waar het aan kon liggen en dat bleek te kloppen en eenvoudig zelf op te lossen. En ja ze hebben het druk want als ik langs had moeten komen voor reparatie had dat pas half oktober gekund.
Pas op, je betaalt en ze leveren niet!
Zelfde ervaring hier: apparaat al in juli opgestuurd. 3 (!) rekeningen gekregen voor reparatie, schoonmaak en vervolgens transport. Helaas betaald.. Geen enkele communicatie, niet telefonisch bereikbaar en geen reactie op nette vraag via de mail. Ga rechtsbijstand inschakelen, dit is puur consumenten bedrog.
Extreem slecht na 5 maanden blijkt…
Extreem slecht na 5 maanden blijkt mijn machine verloren ik heb ze allesziend niet terug
Extreem slechte ervaring met dit…
Extreem slechte ervaring met dit bedrijf. Onze machine begin juni opgestuurd voor reparatie. Snelle reactie van het bedrijf dat het helaas een dure reparatie zou worden (meer dan €800) maar dat ze het binnen 3-7 weken konden maken. Inmiddels bijna 3 maanden verder met een totaal gebrek aan communicatie en pas toen we dreigden de overeenkomst op te zeggen kwam de aap uit de mouw: ze hadden nog helemaal niks aan het apparaat gedaan. Inmiddels zijn we weer drie weken verder en hebben we onze machine nog steeds niet terug gekregen. Mails worden genegeerd, de telefoon wordt niet opgenomen en de enige vorm van communicatie die we hebben ontvangen is een tweede betaal verzoek. Mijn advies: blijf hier ver van weg!
De reparatie duurde lang, vies apparaat retour
De reparatie duurde veel langer dan van tevoren was aangegeven. Na een onverwachte 'verrassing' over de transporten is nu eindelijk het apparaat retour.
Bij inschakelen komt meteen de melding dat de zetgroep gereinigd moet worden. Deze zit helemaal vol met aangekoekte koffieprut. De beloofde schoonmaak is dus niet verder gegaan dan de buitenkant.
Zetgroep staat te drogen, nu afwachten of de reparatie wel goed is uitgevoerd. Volgende keer gaan toch maar de service van Siemens zelf inschakelen.
You can reach these people on the…
You can reach these people on the phone. You make an appointment for the machine to be picked… later you get an email with an invoice for a machine that has not be picked and also claiming that they they could not repair it , yet do come an pick you machine! Pay first!
Also when they reply finally… rude! Rude ! Rude! What a shame that as a consumer you are exposed to people like that. Shame!
Ondanks dat de reparatie wat langer…
Ondanks dat de reparatie wat langer duurde, (waarvan ik middels mails op de hoogte ben gehouden) Ben ik zeer tevreden over de reparatie van mijn machine!
They are Problem Solver
They are Problem Solver. Even if they can't fix, they assured me they will find who can. But they did anyway. My wife is happy to have freshly grinded coffee every morning, I am happy.
Happy wife, happy life:)
The people from Rubinati are very passionate, friendly, and professional
The people from Rubinati are very passionate about repairing coffee machines. They simply love coffee machines and will always try and find a way to repair a good one. They are also very professional, responsive, and fair with their pricing.
I have had my old La Pavoni (15y+) in service by Rubinati for almost 3 years now and I am very satisfied.
Op dit bedrijf gekomen via internet
Op dit bedrijf gekomen via internet. Helaas deze reviews niet eerst gelezen. Een bedrijf die telefonisch niet bereikbaar is ga ik niet meer mee in zee.
Toen ik via een mail vroeg of ik teruggebeld kon worden werd dit uiteindelijk wel gedaan. Hier heb ik de vraag kunnen stellen hoeveel het onderhoud aan mijn machine uiteindelijk zou kosten. Van daaruit ben ik akkoord gegaan.
Mijn machine werd opgehaald en bezorgd bij Rubinati. Toen ik kreeg ik een factuur waar de honden geen brood van lusten. Er moesten dingen worden vervangen die ik niet eens gebruikt had.
De offerte viel 220 euro hoger uit dan tijdens het telefoongesprek werd verteld en hier was de 50 euro verzendkosten nog niet bij opgeteld. Het antwoord op de vraag waarom het zo veel was was, 'oh u bent nieuw, ja dat verklaart het. Ik zal uitleggen hoe wij te werk gaan.."
Mijn voorstel naar dit bedrijf is om telefonisch wél bereikbaar te zijn én om open te zijn over de manier hoe het onderhoud van de machine wordt berekend VOORDAT je de machine opstuurt. Want nu is mijn machine niet gemaakt en ben ik 50 euro (verzendkosten) armer. Ik ben namelijk niet akkoord gegaan met de offerte.
Dit doe ik niet meer. Mijn machine is nu opgehaald door een bedrijf die 20 euro ophaalkosten rekent.

Antwort von Rubinati
Heb mijn apparaat ter reparatie…top bedrijf
Heb mijn apparaat ter reparatie aangeboden. Helaas kon mijn apparaat niet meer werkend gemaakt worden. En kreeg voor de facturen die ik geaccordeerd had een nieuw apparaat en een mooi koffie pakket en schoonmaak pakket. Een top bedrijf met ervaren mensen en klantgericht en klantvriendelijkheid personeel.
What a roller-coaster this was!
What a roller-coaster this was! Van * tot ***** en alles daartussen in :)
Het begon met het ophalen: het transportbedrijf was in chaos en hun computers hadden iets teveel helium koeling gehad en waren high a.f. Na 2 volle dagen en ruim 1 halve dag thuisgezeten te hebben werd het apparaat dan toch opgehaald.
Rubinati zat net in een reorganisatie wat voor behoorlijke vertraging zorgde (30 november heb ik afspraak gemaakt met Rubinati, vandaag 21 april heb ik het apparaat terug). Ik kan ze dit vergeven. Wel jammer dat ze telefonisch tot de dag van vandaag niet bereikbaar zijn MAAR hun e-mails worden wel vlot beantwoord (<1 dag), dus dat helpt. Wel was ik blij dat ik geen apparaat gehuurd had want anders zou ik gaan denken dat ze het expres aan het traineren waren.
Nadat ik in maart opnieuw contact opname gaf men toe dat het nu toch wel heel heel heeeeel lang aan het duren was. Wel garandeerden ze mij dat het binnen 3 weken gereed zou zijn; reparatie was ondertussen gedaan maar was nog niet getest. Ik zou een email krijgen. Die kwam niet. Dus 3 dagen geleden nog maar eens contact opgenomen: email zou verstuurd zijn (maar ik heb hem echt niet ontvangen: check dit Rubinati!). Ik blij, totdat ik de transport facturen kreeg. Omdat ik vorige keer 2 volle dagen niemand zag verschijnen vroeg ik voor de derde dag of dat dat tenminste gepland kon worden binnen een dagdeel. Dat kon! Ik dacht, fijn! Toch nog wat service. Maar de transport factuur liet nu de beduidend hogere prijs zien voor deze extra service. En retour was ook tegen het hogere dagdeel tarief ingepland :(
Na korte discussie werd mij een cadeau toegezegd. Dat vond ik een leuke geste, als ze tenminste ook nog het terugzenden tegen het lagere dag-tarief zouden doen. Een nieuwe factuur kwam. 2x de lagere prijs van 15 euro excl. Top! Dan maar geen cadeautje dacht ik nog.
Vandaag kwam de chauffeur keurig op tijd. Vriendelijke man ook. En tot mijn verbazing zat er niet alleen een klein zakje verse bonen bij, maar kreeg ik OOK nog 2x 1 kg zak huismerk bonen erbij! Dat was dan bijna teveel van het goede maar wordt zeker gewaardeerd. Net zoals het handgeschreven excuses kaartje ;-)
Al met al had ik, op een paar tientjes na, het apparaat ook weer nieuw kunnen aanschaffen. Eigen schuld, had ik maar niet het vacuüm van het verhittingselement moeten doorbreken. Verder leken de prijzen transparant. Kleine bedragen tikken toch snel aan. Het uurloon vond ik redelijk.
Ik heb het apparaat nog niet getest (hij is net binnen) en ik zal er maar op vertrouwen dat alles dat ze zouden vervangen ook echt vervangen is! Ik moet zeggen dat ik schrok van de andere reviews onder mij :(
Al met al ben ik, ondanks 4,5 maand wachten, tevreden over het bedrijf (als ze maar niet weer gaan reorganiseren!). De 2 kg extra koffie maakte wel degelijk het verschil! Ik blijf een Hollander hey ;-) Er zijn niet veel bedrijven die koffiemachines repareren en weggooien van een kapot apparaat heeft zo'n nare ecologische voetafdruk dat ik blij ben dat het gerepareerd kon worden! Alhoewel ik geen ervaring heb denk ik dat dit eerlijke (commerciële) prijzen zijn.
Koffiezetapparaat Philips was na 3,5…
Koffiezetapparaat Philips was na 3,5 jaar al kapot. Via Philips nauwelijks antwoord of ik kan hem opsturen voor minimum 200 euro. Via Google Rubinati gevonden. Langsgebracht en een leen machine gekregen. Deed het uitstekend. Na de reparatie bleek het toch niet helemaal te functioneren. Ik weer terug en werd direct opgelost. Monteur had een fout gemaakt. Voor het rijden kreeg ik een pak koffiebonen. Apparaat doet het nu weer als nieuw. Service bij dit bedrijf is gewoon top. Je kan wel het beste langsrijden ipv mailen/bellen.
Oplichters
Doe het niet! Doe jezelf een plezier en breng aub je koffiezetapparaat ergens anders heen.
Naast het feit -zoals in vele Google reviews al omschreven wordt- dat er allemaal extra kosten bijgeschreven worden voor het vervangen / onderhoud waar je nadrukkelijk niet om gevraagd hebt, wordt je ook nog ronduit geschoffeerd.
Na herhaaldelijk aangeven dat alleen het lekbakje vervangen diende te worden gingen er iedere keer een paar tientjes van de honderden euro’s op de offerte af, maar alleen het lekbakje vervangen is geweigerd en stond bovendien niet eens op de ‘standaardofferte’ omschreven die ze iedere klant proberen aan te naaien. Één onderdeel vervangen behoorde niet tot de mogelijkheden bij Rubinati.
Medewerker Ruben was ronduit schofterig door bij het ophalen van het apparaat een geniepige sneer uit te delen met: “het was je zeker te duur”.
(En nog na te schreeuwen met dat hij ons apparaat wel voor 25,- over zou willen nemen. Zodat hij ineens wel alleen het lekbakje zou maken en ons apparaat weer voor een paar honderd euro door kon verkopen…)
Enfin: Nee, Ruben het is niet te duur. Dit is overduidelijk een louche zaak.
Mijn Philips espressomachine gebracht…
Mijn Philips espressomachine gebracht voor reparatie , dacht dat zit wel goed , 178 euro armer (wekenlang wachten , telefonisch niet bereikbaar) , euvel diende zich net zo snel weer aan , uiteindelijk ander reparatiebedrijf ingeschakeld , bleken vermelde vervangen onderdelen geenzins vervangen te zijn en dit had het probleem ook niet opgelost , nu uitstekend gerepareerd , bij Rubinatie heeft men hier niet meer op gereageerd , nooit meer doen dus , wat een afgang .
Niet telefonisch beschikbaar
Niet telefonisch beschikbaar. Reageren ook niet op mail. Reparatie is niet goed uitgevoerd

Antwort von Rubinati
Tja...wat moet je van dit bedrijf zeggen??
Wat me opvalt is dat Rubinati bijzonder snel en volledig is met het sturen van verschillende offertes met zeer hoge kosten. Als we dan naar aanleiding van de meerdere offertes een vraag stellen over het oplopen van de kosten dan komt er geen reactie. Telefonisch is Rubinati overigens op geen enkel moment van de dag bereikbaar. Ons koffiezetapparaat is daar nog steeds in behandeling/reparatie. Als dit zo blijft nemen we andere stappen.

Antwort von Rubinati
Ondeskundig, onklantvriendelijk en erg duur
In verband met problemen met de waterdruk en voor een onderhoudsbeurt leverde ik mijn volautomatische koffiemachine in bij Rubinati. De kosten bedroegen € 196,- voor de reparatie en ruim € 50,- voor transport en een (defect) leentoestel.
Ik ontving de machine netjes gerepareerd en schoon retour. Enkele weken later, toen ik wilde ontkalken, bleek dat er in de zetgroep grote hopen gemalen koffie waren gelekt. Dit defect deed zich voor de reparatie nog niet voor. Rubinati gaf de tip om gedurende het maalproces een aantal koffiebonen in de opening voor koffiepoeder te doen, dan zou het probleem zijn opgelost. Helaas was dit niet het geval.
Ik vroeg Rubinati het probleem, dat door hun is veroorzaakt, kosteloos voor me op te lossen. Rubinati is hiertoe niet bereid. Zij willen wel naar het euvel kijken, maar de transportkosten en een leentoestel dien ik zelf voor mijn rekening nemen. Daarbij beroept men zich op de algemene voorwaarden bij garantie, maar naar mijn mening valt dit niet onder de garantie omdat het een ander defect is, dat is ontstaan tijdens de reparatie.
Nog afgezien van bovenstaande heb ik de toon van de medewerkster als bijzonder onplezierig ervaren. Ik heb Rubinati een keer willen proberen, omdat ik het vervoer en een leentoestel wel makkelijk vond. Maar bij mijn oude reparateur in Duiven betaal ik nog niet de helft van wat ik bij Rubinati betaal en is de srvice beter en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Op een klacht via klachtkompas wordt ook niet gereageerd. Men durft het blijkbaar niet aan om hier openbaarheid aan te geven.
Op 17 november heeft het bedrijf gereageerd. In vriendelijke, doch wollige taal is hun standpunt: ''Als wij apparatuur van cliënten kapot maken, nemen we hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid''.
Toevoeging naar aanleiding van de toevoeging van Rubinati op 5 december:
Mijn mond valt open van verbazing als ik dit lees. Ik plaats natuurlijk geen negatieve recensie, voordat ik heb geprobeerd een oplossing te vinden. Helaas is de geboden oplossing verre van redelijk, want Rubinati wil mij transportkosten laten betalen voor reparatie van een defect dat door de 'reparateur' zelf is veroorzaakt. Sterker nog, ik word door een dame van het bedrijf op mijn vingers getikt omdat ik de consumentenbond om juridisch advies vraag. Schandalig is dat. Ook heeft Rubinati nooit op mijn klacht via klachtencompas gereageerd en heeft men nooit telefonisch contact met mij opgenomen om te kijken of we er samen uit konden komen. En nu proberen het straatje schoon te vegen. Het wordt alleen maar erger. Het bedrijf kan zijn energie beter inzetten door deugdelijk werk te gaan leveren.

Wat een teleurstellend bedrijf
Wat een teleurstellend bedrijf. Torenhoge kosten. Erg onsympathieke telefoniste. Reparatie goed uirgevoerd, voor 22 maanden. In 13e maand kwam probleem weer terug. Géén garantie meer na 12 maanden. Weg € 245,-

Antwort von Rubinati
Failure to pick-up the coffee machine
I made an appointment to pick up my Siemens EQ9 for repair. The 1st time they did not come due to a problem at Dynalogic. (Error in sorting)
I contacted Rubinati by phone to schedule a new appointment. I was told Dynalogic would come the next day. Unfortunately I have not seen Dynalogic and have not received an email for the pick-up appointment.
If scheduling a pick-up already fails, the repair won't be very successful either. I canceled the appointment via email.

Antwort von Rubinati
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.