Jeg har spist hos Saray Kebab i Aarhus mange gange gennem årene, og de skuffer aldrig. Maden er altid frisk, velsmagende og i gode portioner. Især deres grillretter er virkelig lækre, og kødet er sa... Mehr ansehen
Dejligt besøg på Saray Kebab. Lækker mad, store portioner og super venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen :) Mange lækre ting at vælge mellem og alt smager godt. Fungerer rigtig fint som resta... Mehr ansehen
Saray Kebab i Hasle er på under 3 år gået fra at være noget af det bedste kebab i århus til noget af det ringeste i Danmark. Hvis man er heldig nok til at de tager telefonen har de ofte udsolgt. Man u... Mehr ansehen
Mad ok men dårlig service. Alle "deres venner" blev hurtigt serviceret mens vi har ventet og ventet...på trods kom vi tidligere end dem. De prioriterer sin kultur. Vi ventede ca 30 min uden drikk... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super lækkert
Super lækkert!
Helt sikkert et sted vi vil spise igen.
Autentisk følelse
Dejligt besøg på Saray Kebab
Mange lækre ting at vælge mellem og alt smager godt. Fungerer rigtig fint som restaurant og der er selvfølgelig også klassisk takeaway. Der er travlt i køkkenet med masser af medarbejdere til at sørge for at det hele spiller. Tyder på at stedet er godt besøgt og kvaliteten er i top.
Århus bedste
Helt klart Århus bedste, noget af der bedste kød indefor den kategori som de befinder sig i
god mad
Rigtig god mad. Dog halter servicen lidt i deres afdeling i Hasle, men maden smager helt klart godt. Ingen restaurant så burde kunder ikke få serveret papkrus til deres drikkevare. Det skal der laves om på
AMATØR SERVICE
Maden var god, mængden var der også, fortjener 4-5 stjerner for det.
Meeen, deres service fortjener ingen stjerner, det virkede som om de ikke havde lyst til det job, opførrelse som 10 årige børn, ingen kundekontakt ingen imødekommenhed, kaster maden på bordet og vender ryggen til, glemmer noget af bestillingen og bestikket fik vi først da vi kom i kontakt med dem 10 minutter efter maden var “kastet” på bordet.
Synd en så fin restaurant med sådan en dårlig service, det skal lige siges at de ikke havde travlt og de var mange på arbejde.
Byens bedste
Altid god mad, god service og imødekommende. Saray Kebab har helt klart lagt standarden i den kategori indenfor madbranchen som de er i
Utrolig god mad
Utrolig god mad, der både mætter og smager himmelsk. Priserne er gode og servicen er i top!
Allerede når man træder ind, bliver man taget godt imod og der bliver lyttet til ens ønsker.
Anbefaler stærkt Saray Kebab👍🏻
Horrendous took 1 hour 40 minutes to…
Horrendous took 1 hour 40 minutes to arrive , i called twice he was abusive and rude , tried to tell me he didnt deliver to my area when we have used them for years , would not refund , food eventually arrived cold and greasy , do not use inferior quality for expensive rubbish , and a rude arrogant member of staff
disappointed to say the least
Virkelig dårlig oplevelse og dårligt mad
5 ud af 5 stjerner
Første gang vi var der, og hold da op en god oplevelse! Smilende og søde medarbejdere og maden var overdådig lækker! Ikke sidste gang vi kommer der 😍
God mad god service det var rigtig…
God mad god service det var rigtig dejlig at komme
Fantastisk service
Fantastisk service, og super lækker mad! Havde bestilt mad til en stor gruppe drenge, og alt var lavet og klargjort da det skulle afhentes. Udover det bestilte var der ekstra tilbehør med - og der var rigtig meget mad!
En rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales!
Dårlig service og ikke-professionelt…
Dårlig service og ikke-professionelt personale of Kommunikationen med kunderne er ikke behagelig.
Dårlig service alt for langsomt…
Dårlig service alt for langsomt levering af mad . Det sidste gang jeg besøger stedet !!!
Snydt for penge
Blev snydt og bedraget, fik kun halvdelen af min bestilling og de nægter at give mig mine resterende penge tilbage. Det er ren og skær tyveri…!
Sindssygt lækkert mad
Sindssygt lækkert mad. Kødet er mørt og der er gode store portioner Stemningen er levende og venlig. Der er altid propfyldt !
Du skal ik regne med at jeres bord er…
Du skal ik regne med at jeres bord er reserveret hvis i gør det telefonisk og rigtig dårlig service :)
Talibankebab
Jeg blev direkte snydt for min drikkelse som jeg havde betalt for, og de har simpelthen den værste service. Havde lukket stedet ned, hvis det stod til mig… maden er elendig og kommer aldrig derhen igen :)
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad. Har været der efterhånden mange gange. Flinke folk der kører den relaxede tyrkiske stil :-) God stemning og gode portioner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.