Det sker gang på gang, altid samme flotte og hurtige service - man kan både høre og se smilet bag personalet, når der handles online. De er så behjælpelige med str og facon og evt få varen hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hold da op det gik hurtigt med at få mine varer. Den svarer så ikke helt til beskrivelsen, al`så varen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte den 14 december. Men, Desværre havde pakken ikke rykket sig videre end klar til afhentning af kurer. Intet problem 1 opkald til scooponline. Et par timer senere tikker der en sms... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk god service
Fantastisk god service
Gode kvalitetsvarer, og meget sød betjening
God oplevelse
God oplevelse Levering på 2 dage, bedste pris på nettet.. de gør det nemt at returnere, da der ligger label i pakken.. ikke sidste gang jeg handler her.. tak
Hurtig levering.
Bestilte varer online igår kl. ca. 14 og modtog dem i dag. Altid hurtig levering og super behagelig kundeservice.
God og hurtigt service
Det eneste negative var en fejl fra postnords side af. Jeg modtog aldrig en bekræftelse om ankomst af varen, og gaven blev derfor givet et par dage for sent. Øv øv. Jeg undrede mig om hvornår varen ville være fremme, og skrev derfor en mail til deres kundeservice. Her fik jeg svar efter et par timer! Det er god service.
Ellers så blev varen faktisk leveret dagen efter bestilling, og endda flot pakket ind da jeg havde skrevet at det var en gave.
Kan klart anbefale at handle hos Scoop :)
Wow...det var hurtigt 😊 Afgav …
Wow...det var hurtigt 😊 Afgav bestilling den 7/8 og jeg har modtaget varen i dag den 9/8. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her og vil helt sikkert også selv gøre det igen 👍
Den bedste butik der findes både fysisk …
Den bedste butik der findes både fysisk og på nettet. De er bare så søde og hjælpsomme og jeg handler helst ikke andre steder.
Kan absolut anbefales 👍👍👍👍
Perfekt !
Meget smuk kjole og super hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vender med garanti tilbage. Tak :o)
Hurtig og billig levering
Så dejligt med hurtig og billig levering.
Jeg måtte bare vende tilbage
Efter min første bestilling er jeg hooked og har nu fået leveret min anden ordre fra jer.
Jeg er så tilfreds med mine varer og leveringen er super hurtig.
Jeg vender helt sikkert tilbage :)

Antwort von Scooponline
Lynhurtig og super service fra de søde piger!
Skønt sted at handle - altid super service, uanset købets størrelse !

Hurtig.

Fantastisk hurtigt
Det var bare hurtigt under et døgn fra bestilling til levering kan varmt anbefales
Den bedste service og hurtighed
De er så behjælpelige med str og facon og evt få varen hjem. Selv kl 23 lørdag aften fik jeg svar.
Har jeg forespurgt på een vare, som de endnu ikke har fået, ja så får jeg besked, at nu er varen kommet og lagt til side til mig👍
Tøjet er også nogle meget gode mærker og priserne perfekte.
Varerne sendes samme dag, og næste dag er det i postkassen.
Har handlet hos Scooponline mange gange, og altid meget flot service.
Kan anbefales uden forbehold.
Bliver glad når jeg handler der, både ved bestilling og modtagelse af tøjet.

Fantastisk service
Jeg handlede hos scooponline for første gang for et par måneder siden og det har bare været den bedste oplevelse. De har utrolig god kundeservice, ja nok den bedste jeg nogensinde har fået. De er utrolig søde og hjælpsomme og ved virkelig noget om de produkter de sælger og noget om pasformen på tøjet,forskellige stoftyper osv. Det er meget sjældent, at man oplever en så god vejledning og service i en tøjbutik nu om dage.
De forstår virkelig, at rådgive én hvis man tvivler om hvilket produkt der passer bedst til en.
De ringede mig op da der var problemer med et stykke tøj der ikke kunne leveres . Da jeg ikke brød mig om de "skånebuks" der var i en nederdel jeg bestilte, fik de deres syerske til at tage "skånebuks" ud af en nederdelen.det er da bare fantastisk service. De har været utrolig søde selvom jeg måtte ringe et par gange, da der var noget tøj der ikke lige passede mig og jeg manglede råd. Utrolig hurtig levering. Jeg har kun godt ,at sige om denne butik og det er ihvertfald ikkke sidste gang jeg har handlet hos dem. Jeg ved allerede hvad der står på min ønskeseddel næste gang, når jeg skal handle der igen. Jeg kan kun anbefale denne butik.

Hurtig levering.
Jeg har handlet for første gang hos Scoop. Jeg må sige jeg er overrasket over så hurtig en ekspedition. Bestilte varen den ene dæk Kl. Ca. 15.50 og næste dag Kl. 10 havde jeg min pakke. Det passede perfekt, så ingen problemer med at handle der en anden gang 😊

Antwort von Scooponline
Intet negativt at bemærke. jeg ringede ind for at få info om mål på en trøje og talte med en sød medarbejder, som straks tog mål og rådgav. Hurtig levering også 😊

Antwort von Scooponline
rigtig hurtig og billig levering, gode priser, og fin service med masser info om forsendelse osv :)

Antwort von Scooponline
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.