vette oplichterij voor langere tijd is er 19.97 afgeschreven zonder dat ik ooit ergens mee akkoord ben gegaan met wat voor abbonement dan ook. ik heb een MOI (melding Onterechte Incasso) gedaan b... Mehr ansehen
Bij mij hebben ze €58,80 van mijn rekening afgehaald on middellijk teruggeboekt. Naam: PAYPRO CLIENTGELDEN Machtiging: I-6408433 Omschrijving: S&H Uitgeverij B.V . / MijnKeto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oscar z'n boek heeft mij aangenaam verast. Er zijn maar weinig dieetboeken die zo'n wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er valt simpelweg niet mee in discussie te gaan; volg de aanleidingen precies... Mehr ansehen
Tijdje terug het Afslank Receptenbijbel van deze uitgeverij aangeschaft. Lekkere recepten, hier en daar een beetje exotisch of lastig. Ben ook blij dat er ook wat achtergrond kennis in besproken wordt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Deze uitgeverij helpt mensen in verschillende delen van hun leven, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op support@senhuitgeverij.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is support@senhuitgeverij.nl.
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Niederlande
- support@senhuitgeverij.nl
- www.senhuitgeverij.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle bezorging
Het boek werd binnen 24 uur bezorgd. Goed verpakt zodat het boek onbeschadigd in mijn brievenbus lag

Snelle discrete levering

Goede en snelle service
Het boek werd de volgende dag al geleverd en ik ben er super blij mee. Echt een boek om mee aan de slag te gaan in mijn vakantie :) dankjewel!

Ik heb nu 5 boeken van Oscar helm❤️🔥
Ik heb nu 5 boeken van Oscar helm❤️🔥
En de boeken zijn super netjes mooie harde kaft, bladzijden zijn van fijne kwaliteit enige wat jammer is en dat ligt niet aan jullie maar aan de post. Is dat de hoeken van de boeken snel beschadigen door het verzenden. Maar daar maakt het lezen niet minder om.

Afslankreceptenbijbel
Had eindelijk de knop omgedraaid. Vastberaden het roer om te gooien & niet meer te gaan voor al die valse beloften snel & gezond gewicht te verliezen. Eerst, heel wat research gedaan om een eerlijke & haalbare methode te vinden. Zo, belande ik bij Oscar Helms afslankreceptenbijbel. De neiging om meteen aan de slag te gaan met de recepten was groot. Maar, ik raad iedereen aan om toch eerst de introductie te lezen. Hoe je lichaam functioneert & reageert, mindset, stress. Als je begrijpt waarom je soms geneigd bent om van het pad te dwalen, begrijp je meteen de reden. Dus, lees de intro, het helpt je door de moeilijke momenten. Heb nu spijt dat ik de andere bundels niet heb aangeschaft, maar dan denk ik aan Oscars boodschap "One step at a time. Mindset is net zo belangrijk".

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
De boeken zijn oke, en problemen zijn opgelost!..
De boeken zijn helemaal oke, maar de manier waarop je wordt aangespoord om na aankoop (eerste boek) nog een ander boek bij te bestellen : “ je hebt 8 min. om ook (het 15 min. Slank…etc) voordelig bij te bestellen”. vind ik misleidend. Uiteindelijk koop je het tweede boek voor de normale prijs en krijg je de boeken afzonderlijk van elkaar opgestuurd (5 dagen later en wordt afzonderlijk afgeschreven). Je denkt dat het een goede aanbieding is, maar dat is dus niet zo. Tevens vind ik het erg jammer dat wanneer je het boek aan wil schaffen, er niet onderuit komt om een ‘machtiging’ af te geven voor een maandelijkse “Bonus” ( eerste maand gratis) daarna 19,95 p/mnd. Natuurlijk kan je die machtiging ‘eenvoudig’ intrekken door een mailtje te sturen, maar ik vind dit eigenlijk geen goede en fijne manier om zoiets aan de man te brengen. Ik heb 3 boeken besteld én ook de sapjes van HappyJuicy in het verleden en ben daar tevreden over, maar vind het wel storend dat ik meerdere keren per week wordt overspoeld met mailtjes alsof ik een klant ben die je nog moet overhalen om een of meerdere producten te kopen ( die ik dus al in huis heb). Conclusie: de producten zijn goed, maar de manier van benaderen, verkoop etc vind ik vreselijk irritant en zorgt bij mij voor een afknapper! Niet nodig om het zo aan te pakken.
Update: ik heb de reactie ontvangen en gelezen. Er zou een technisch probleem zijn geweest dat ervoor gezorgd heeft dat ik de korting (die beloofd werd bij het bestellen van een tweede boek) niet heb ontvangen. Om dit op te lossen werd mij gevraagd ( zie reactie) om contact op te nemen en dit is inmiddels inderdaad opgelost!

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Het bestellen en de bezorging waren…
Het bestellen en de bezorging waren goed en boek is helemaal top

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Heel netjes en goed verpakt

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Heel nuttig en intressant boek
Heel nuttig en intressant boek tot dusver t is nog even beetje goed uitpluizen met wat en hoe maar staan veel alternatieven bij!! vind het lezen van etiketten nog erg lastig met suiker koolhydraten en calorieën maar ook dat zal op den duur met het boek wel komen tot dusver vind ik het boek een dikke 10+

Mooie foto’s
Mooie foto’s, goede indeling, duidelijk en prima hanteerbaar. ( als je ouder bent, is het fijn als een boek niet te zwaar is )

Aanrader!
Recent besloten de Afslank Receptenbijbel aan te schaffen met als doel om gevarieerder en gezonder te eten. Het boek bevat veel lekkere recepten. Daarnaast bevat het boek veel en duidelijke informatie over een gezonde levensstijl. Ik probeer me nu zoveel mogelijk te houden aan de 13 principes voor een gezond lichaam. Ik raad dit boek zeker aan.

Super!
De Afslank Receptenbijbel is letterlijk mijn bijbel geworden! De recepten zijn makkelijk om te maken en heb duidelijk meer energie gekregen. Ook ben ik al een paar centimeter kwijt rondom mijn buik! Ik wil in elk geval niet meer zonder.

Super boek!
Het boek ziet er erg overzichtelijk uit en bevat ook leuke illustraties. Doormiddel van de eenvoudige maar toch doeltreffende uitleg van de recepten die in het boek worden aangeboden heb ik eindelijk een manier gevonden om niet alleen gezond maar ook direct een stuk lekkerder en veelzijdiger te eten! Top!

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
De recepten zijn erg makkelijk om te…
De recepten zijn erg makkelijk om te maken! Dat zorgt ervoor dat koken weer leuk wordt. Wat ook erg fijn is zijn de 13 principes die de schrijver aangeeft, het helpt mij mijn dagelijkse leven gezonder in te delen.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Goed opgelost.ben blij met het boek van…
Goed opgelost.Ben blij met het boek van happy healty!
wat een fijn boek zoveel nuttige tips,we zijn direct begonnen,het koken is weer leuk! en de tips ook zo goed .

Tevreden
Heel erg tevreden over de aankoop van dit boek. Vooral omdat er ook alternatieven worden voorzien bij een allergie en de extra algemene tips. Ik heb alvast genoeg inspiratie nu om meer variatie in ons eten te steken.
Afslank receptenbijbel
De Afslank Receptenbijbel bevat voor mij veel bruikbare recepten. De extra informatie in het boek is ook heel nuttig om te lezen als je een gezonde levensstijl wilt hebben.
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop en kan ook de voorbeelden van de weekmenu's waarderen (handig als er even weinig tijd is).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.