vette oplichterij voor langere tijd is er 19.97 afgeschreven zonder dat ik ooit ergens mee akkoord ben gegaan met wat voor abbonement dan ook. ik heb een MOI (melding Onterechte Incasso) gedaan b... Mehr ansehen
Bij mij hebben ze €58,80 van mijn rekening afgehaald on middellijk teruggeboekt. Naam: PAYPRO CLIENTGELDEN Machtiging: I-6408433 Omschrijving: S&H Uitgeverij B.V . / MijnKeto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oscar z'n boek heeft mij aangenaam verast. Er zijn maar weinig dieetboeken die zo'n wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er valt simpelweg niet mee in discussie te gaan; volg de aanleidingen precies... Mehr ansehen
Tijdje terug het Afslank Receptenbijbel van deze uitgeverij aangeschaft. Lekkere recepten, hier en daar een beetje exotisch of lastig. Ben ook blij dat er ook wat achtergrond kennis in besproken wordt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Deze uitgeverij helpt mensen in verschillende delen van hun leven, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op support@senhuitgeverij.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is support@senhuitgeverij.nl.
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Niederlande
- support@senhuitgeverij.nl
- www.senhuitgeverij.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Receptenbijbel geeft win win mogelijkheid
Receptenbijbel gaf niet alleen gezonde recepten. Gezond eten en tegelijkertijd lekker is win win is mijn mening. Naast de recepten is ook de informatie over voedsel, veel drinken en extra energie genereren heel interessant.
Onlangs de Afslank Receptenbijbel…
Onlangs de Afslank Receptenbijbel aangeschaft. Het boek leest makkelijk weg en bevat naast recepten ook veel informatie over een gezonde leefstijl.
De recepten zijn handig geordend op categorie (ontbijt, avondeten etc) en eenvoudig te volgen maar toch erg variërend.
Waar ik het normaal zelf altijd lastig vind om recepten te vinden en daardoor vaak voor de makkelijke ongezonde maaltijd kies, helpt dit boek me om een gezondere maaltijd klaar te maken.
Goed boek
Ik had het recepten boek aangeschaft en het werkt erg goed. Wanneer ik normaal gesproken een snelle hap bestelde is het nu bijna net zo makkelijk om even zelf iets te maken afhankelijk van mijn wensen (de recepten zijn in catagoriën verdeeld).
Waar voor mijn geld
Ik snap de reviews over de abonnementsfunctie niet. Deze kan je gewoon uitvinken bij het bestellen. Nooit problemen met S&H gehad.
Inhoudelijk over het boek wat ik besteld heb (afslankboek) :
Informatief, helder en overzichtelijk e-book. Veel informatie die nuttig is over wat je binnenkrijgt qua voedingsstoffen. Het boek bevat veelzijdige gerechten om te maken en het boek oogt overzichtelijk en fris.
Goede service en prachtig boek ook de…
Goede service en prachtig boek ook de tips helpen echt en ik voel me al zoveel beter!
Een fantastische afwikkeling, topper Tina!!.
Onbewust had ik tveen maandabonnement genomen van 19,95 pmnd bij S&H Uitgeverij. Kwam daar pas recent achter. Ik gaf aan S&H door, dat als ik me daarvan bewust was geweest, dat ik het abonnement niet had genomen. Tina, van S&H, reageerde vlot en restitueerde alle acht termijnen. Ik vind dat fantastisch.
Al langere tijd word er een bedrag…
Al langere tijd word er een bedrag maandelijks afgeschreven. Met dit bedrijf is geen contact te krijgen per e mail / telefoon of contact formulier. Wij krijgen het bedrag niet stop gezet!!

Heel slecht.
Nooit een abonnement afgesloten of iets gekocht maar toch word er afgeschreven elke maand. Als ik contact op zoek telefoon/contactformulier/mail krijg ik geen contact. Ik heb ook nooit een mail gehad met bevestiging dat ik iets gekocht heb? Of überhaupt als ik iets gekocht heb heb ik niks ontvangen? Heb gevraagd naar onze overeenkomst maar helaas nergens contant met hun kunnen krijgen
Heel leuk dat er word gezegd dat het abonnement word stop gezet terwijl ik nog nooit wat gekocht heb bij jullie. En als ik iets gekocht heb is het ook fijn als je iets ontvangt. Graag ontvang ik reactie op mijn mail.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Dank aan s&h uitgeverij prachtige…
Dank aan s&h uitgeverij prachtige documentatie mooi verwoord goede info

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Handige boeken, derde boek inmiddels besteld
Handige boeken voor als je wilt afvallen. Heel veel lekkere recepten en deze zijn ook nog eens gezond.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Heerlijke recepten op een duidelijke en…
Heerlijke recepten op een duidelijke en originele manier beschreven. Zo is afvallen en koken alsnog een leuke klus. Heel veel dank voor de fijne en goede service bij het beantwoorden van mijn vele vragen. Ik kijk nu al uit naar het vervolg. :)

Blij met mijn aankoop
Ik heb wel vaker geprobeerd af te vallen, maar het grootste probleem was altijd dat ik het niet kon volhouden. Vaak omdat zo’n dieet te streng is, waardoor ik uiteindelijk een terugval krijg en opgeef.
Het boek dat ik heb gekocht heet "Afslank receptenbijbel".
De gerechten zijn erg lekker, vooral de fruitbowl uit de oven is een aanrader.
Dankzij de smakelijke recepten uit dit boek kan ik afslanken en dit blijven volhouden.

Dit heeft veel geholpen
Echt prachtige boeken, ik ben een fitness coach en deze boeken heeft me veel bij geleerd. Bedankt

Absolute aanrader
Ik woon in het buitenland en buiten de deur eten is hier hartstikke goedkoop. Maar er is zoveel vette en ongezonde hap, dat ik flink aangekomen was. Nu al maanden alle restaurants gesloten zijn door de quarantaine moest ik zelf aan de slag en raadde mijn broer dit boek aan. Ik eet nu bijna alle dagen heerlijk en gezond en ben nog nooit zo fit geweest.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Leuk is diëten niet - wel gemakkelijk
Begrijp me niet verkeerd, op dieet gaan is sowieso niet leuk. Maar je kunt het voor jezelf wel gemakkelijker maken. Dat hebben deze boeken voor me gedaan, je haalt er recepten uit die gemakkelijk te gebruiken zijn, lekker en ook nog een redelijk gevarieerd. Want als ik elke dag hetzelfde zou moeten eten dan weet ik van mijzelf dat ik redelijk snel af zou haken.
Zeker aan te raden!

Lekker, duidelijk en handig
Lekkere recepten, duidelijke omschrijving en superhandige boodschappenlijst erbij.

Tevreden
Eerlijk gezegd was ik in het begin aan het twijfelen over de aanschaf van deze boeken. Dacht namelijk dat ik het ook wel zelf zou kunnen. Toch het maar eens geprobeerd en ik moet zeggen dat ik er geen moment spijt van heb. Door de informatie kijk ik op een andere manier tegen afvallen aan. Niet alleen maar calorieën tellen maar met de juiste informatie een gezonde levensstijl te krijgen. Daarnaast zijn de recepten ook nog eens echt lekker.

Diëten word iets leuker
Samen met een vriendin heb ik een aantal boeken besteld van deze uitgeverij met betrekking tot afslanken. Wij zijn erg tevreden met de boeken omdat door de recepten en informatie een duidelijke houvast hebt en je tijdens het diëten ook kan genieten van lekkere toetjes. Ik raad het iedereen aan, natuurlijk moet je diëten zelf doen maar met een boek als deze word het wel een stuk makkelijker.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Ik heb inmiddels twee boeken gelezen en…
Ik heb inmiddels twee boeken gelezen en ik kan ze absoluut aanraden. De afslank receptenbijbel staat vol met handige tips om snel en verantwoord af te vallen en de gezonde toetjes zien er fantastisch uit. Ik ben inmiddels hard op weg naar mijn streefgewicht.

Afvallen is nu makkelijker
Afvallen is echt niet makkelijk. Het helpt wel als je goede tips krijgt. Ik kocht bij S&H Uitgeverij een paar boeken die echt het verschil maakte. Ik ben een paar kilo kwijt nu en ben niet van plan om te stoppen. Vooral de Strakke Buik Bijbel is een aanrader.

Antwort von S&H Uitgeverij B.V.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.