Shiny.dk Bewertungen

1 060
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shiny er bare den billigste webshop og live køb, der er ikke andre der kan slå gøre dette, de billigste priser på forskellige brands . Fantastiske præmier og gaver ved køb. Altid godt humør . Godt gåe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shiny.dk er en helt særlig webshop. 🥰🤩 Virkelig gode varer, til super gode priser… Spændende live shows, med Tanja, som er fronten og indbegrebet af Shiny. Hun sætter en ære i at finde de allerb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SHINY SHOWROOM Web shop lives er et fantastisk skønt sted at købe mega lækre brands til super skarpe billige priser. Kunde servicen er i verdens klasse af af ejeren sødeste Tanja og alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow ! ✅Fantastiske priser. ✅Lækre produkter og kollektioner der følger trends ✅Limited editions. ✅Service og levering i top! OG altid sød personlig hilsen og en bette snack 🤩🤜🤛 TAK! Supe... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. auch in
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Shiny.dk - Fabulous Fashion online Vi håndplukker de lækreste styles fra en masse skønne brands. Her har alle råd til at være med på den nyeste mode. Vi går op i at vores kunder får den bedste service og oplevelse når de handler hos os. Vi tager altid gerne mod feedback så kontakt os endelig på mail hvis I har ønsker, feedbak, ris og ros. Vi går for det meste live hver mandag aften kl 19.00 på både Instagram og Facebook. I løbet af ugen har vi også lives på Facebook med stylings tips, gode tilbud og konkurrencer 💕 På de store mandags lives kan du se forskellige stylings muligheder, for inspiration til nye outfits og shoppe lækre og ikke mindst vilde tilbud. KH Shiny.dk pigerne

Hervorragend

(1 060)

109 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling. Hurtig levering, kanon priser. Tror snart jeg har skiftet garderoben ud med tøj købt igennem Shiny. Er blevet afhængig. Skønne lives og skønt personale.

16. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg returnerede et par bukser i juni…

Jeg returnerede et par bukser i juni 2026, modtog creditnota 29.06.26. Og har siden ventet på at få mit tilgodehavende retur. Jeg har kontaktet webshoppen seks gange. To gange har jeg fået svar om, at sagen ville blive undersøgt, men derefter er der ikke sket noget, og jeg har hverken modtaget flere svar eller mine penge retur. Beløbet er ikke stort, men det handler om princippet og om en ordentlig kundeservice. Min oplevelse har desværre været meget skuffende.

5. August 2026
Shiny.dk-Logo

Antwort von Shiny.dk

Kære Lissi som også skrevet tidligere i Messenger beklager jeg så meget det tog længere tid end normalt denne gang 😥 kh Tanja/Shiny.dk

Gode priser

Gode priser, hurtig levering, super kundeservice og ikke mindst kvalitets tøj. 🥰
Helt klart en af mine fortrukne steder at shoppe.
Også vil jeg også gerne slå et slag for shiny’s live på deres facebook side. 🥰

31. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fint tøj og gode tilbud

Rigtig fint tøj og gode tilbud, fantastisk kundeservice, svarer altid på spørgsmål, selv på deres live, og Tanja er altid så glad og flink, man bliver i godt humør af at se på hendes lives.🥰🌸

3. August 2026

Wow ! 🫶🏻🤩🔥

Wow !
✅Fantastiske priser.
✅Lækre produkter og kollektioner der følger trends
✅Limited editions.
✅Service og levering i top!
OG altid sød personlig hilsen og en bette snack 🤩🤜🤛 TAK!

Super tilfreds kunde!

21. Juli 2026

Tanja er bare så sød

Tanja er bare så sød, og altid med en positiv energi 👏🥰 Man kan kun blive i godt humør af at se hende gå live med gode billige styles 👏🥰
Vh
Anne

30. Juni 2026

SHINY SHOWROOM

SHINY SHOWROOM
Web shop lives
Kunde servicen er i verdens klasse af
af ejeren sødeste Tanja og alle hendes sødeste SHINY piger ❤️❤️❤️❤️❤️
Fine pakker med kort med personlig sød tekst og slik i pakkerne
Hyggelig konkurencer med mega lækre præmier.
Kunderne bliver så forkælet når de handler hos SHINY og kommer så meget til at shine i alle de mega lækre brands 😍.
Vil 💯 altid være en glad og tilfreds kunde her. Kan 💯 så meget anbefale dette fantastisk sted ❤️

4. Juli 2026

Rigtig gode oplevelser

Jeg har købt meget tøj og sko hos shiny. Hurtig levering og fantastisk service. Altid en lille hilsen med og nogle gange en lille ekstra gave. Stor ros herfra.

22. Juni 2026

Elsker at få mit tøj

Elsker at få mit tøj, sko mm hjem efter jeg har bestilt det på live.
Der er altid noget sødt med og nogle gange en lille gave med.
Alt til de bedste priser.

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og god service

Hos Shiny får du en virkelig god service. Altid fantastiske priser på deres live. Derudover er de bare altid hjælpsomme og fleksible i forhold til forsendelse. De fortjener 5 stjerner😄

18. Juni 2026

Altid underholdende

Altid underholdende.
Mærkevarer til rigtig gode priser.
Masser af gaver.
Man er sikker på der er en slikkepind og karameller med i pakken.
Det bedste er den lille personlige hilsen man får i pakken.
Tanja er et lyspunkt og ganske underholdende ❤️

18. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr