Jeg har bygget er hus i Bording
Jeg har bygget er hus i Bording, som gør det selv mand, ( 75% dygtig ) mine oplevelser, og venner sagde byg alt selv, men ikke slutte vand, og el til . Selv om jeg jeg kloak mester.
Jeg indhenter ingen tilbud, men hører fra venner, som er højt stående, hvem skal jeg bruge, når jeg skal bruge en " en knald dygtig vvs, der kan komme til et tomt hus mandag morgen, guide mig, til præcis hvad der skal bruges og lave det "
Der kom en dygtig mand, han forklarer mig hvad vi skal, ringer til sin mester, jeg godkender det, ( virker lidt dyrt )'. Men som en dygtig håndværker jeg er, betror jeg mig til Lxxx fra firmaet.
De fikser det, laver ny gulvvarme, ny tavle, og bare generelt viser total proffesionelt håndværk. Jeg ved pengende flyver afsted .
- nu her efter 2 år, har jeg et lille problem, med min nye installation, det viser sig der ikke er varme i gulvet i den sidste del af huset .
Det mit problem, har bygget og bygget og bygget, så har aldrig testet det.
Jeg kontakter dem via mail, forklarer problem stillingen en onsdag, at jeg er en skovl, og de er en skovl fordi de ikke havde tjekket det.
Får et opkald mandag 4 dage senere, om hvad der er galt, får en snak, og manden er der 13 timer senere 7.15 hos mig .
Nu det mandag aften, vvs kommer i morgen, han kører ikke før jeg er tilfreds. - vi ved alle, vvs firmaer, tjener penge på de store projekter, men at jeg har betalt mine regninger, til tiden. Omkring ca 50 kilo for komplet ny installation, som lille privat mand.
At jeg så kan skrive en pæn mail, og de reagere på den, og sender en mand efter ca 20 timer, viser dette firma er seriøst.
Min historie kan dokumenteres, ved at kontakte silkeborg vvs teknik de har mit nr, som de udlevere ved jeres interrese.
Mvh Nick , en glad kunde.
Silkeborg vvs teknik tager fat i prisen , bevares det ikke billigt,, men er 50 kilo billigt for noget det bare virker ?'med garanti, og en god service ?
Prøv i og spræng et vand rør fordi naboen har lavet det.. så skal i se hvad ting koster
5 stjerner til enhver tid, dyrt, men det virker, = i sidste ende så er det billigt og sove godt om natten