Har aldrig haft så god en skiferie! Normalt går det meste af min skiferie med at have ondt i ben og fødder, men efter et besøg hos Skibutikken - hvor jeg blev anbefalet Nordica HF 85 W skistøvler... Mehr ansehen
Det var første gang, jeg handlede hos Skibutikken. De havde den Salomon hjelm med fotokromisk visir, som jeg gerne ville have. Både prisen og størrelsen passede. Hjelmen er allerede blevet testet på... Mehr ansehen
Har handlet et utal af gange i Skibutikken (den fysiske), og har kun rosende ord tilovers for servicen fra både Anders og Jesper. Altid imødekommende og venlige! Priserne er også yderst rimelige og... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vi købte to par ski og de fandt dem der passede os bedst. De giver sig tid til at høre vores behov. Spørger meget ind til hvilke niveau, stil og teknik man har inden de overhove... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop og butik med kæmpe udvalg af ski, skitøj og skiudstyr fra de bedste mærker, og med prisgaranti. Findes ikke billigere. Køb af eksperterne!
Sensommervej 34 A1, 8600 , Silkeborg, Dänemark
- anders@skibutikken.dk
- www.skibutikken.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Glimrende!
Jeg har handlet i skibutikken i mange år, og jeg oplever hver gang et lækkert produktudvalg og en god service. Personalet besidder stor faglig viden, og jeg kan derfor klart anbefale, at andre handler her!
Altid en god oplevelse at komme på besøg i Skibutikken i Silkeborg
Altid en god oplevelse af komme i Skibutikken i Silkeborg. Der super service - et imødekommende og fagligt dygtigt personale.
Der er altid en god stemning i butikken i Silkeborg - når der skal købes og vejledes om nyt skiudstyr. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til butikken når nyt udstyr skal indkøbes.
Kompetent service.
Har handlet i Skibutikken (den fysiske), i efterhånden mangen år. Der er altid et stort udvalg af lækre vare. Der er altid en super service fra venlige og meget kompetente medarbejdere. Skibutikken får mine bedste anbefalinger.
Super service og udvalg
Super service og udvalg.
Kompetent personale
Jeg har altid fået god service hos…
Jeg har altid fået god service hos Skibutikken
God service og hjælpsomt personale
Jeg har ad flere omgange købt støvler, ski, tøj og goggles, hvor både priser og service fra personalet har været i top.
Jeg har flere gange handlet hos…
Jeg har flere gange handlet hos Skibutikken og hver gang fået den absolut bedste service.
Jeg kan også klart anbefale at slå et smut forbi Skibutikken, hvis du mangler at blive opdateret på den seneste udvikling indenfor alpin/langrend
Kanon service!
Kanon service!!
En butik der virkelig er et besøg værd - altid hyggeligt og masser af fedt grej - tid til en god snak og kaffe på "kanden".
Jesper er helt fantastisk til at hjælpe og guide til at finde det rigtige udstyr - udfra ønsker og behov.
Måske den bedste butik i DK
Måske den bedste butik i DK - super udvalgt og et personale der ved alt om ski og tøj - du går ikke galt i byen her - og det er både hvis du køber eller lejer dit udstyr...
Kan kun anbefale dem på det højeste...
Super god butik
Super god butik med et bredt udvalg af varer.
Rigtig god og professionel betjening.
Super lækkert udvalg og altid god…
Super lækkert udvalg og altid god service!
Altid god service og helt fantastiske…
Altid god service og helt fantastiske priser. Du finder ikke en bedere skibutik i Danmark.
Super kompetente og engagerede medarbejdere
Super kompetente og engagerede medarbejdere
God service og gode priser.
Kan klart anbefales herfra.
Super god service
Super god service, de ved hvad de snakker om. Støvler passer perfekt. Kan klart anbefales.
Anbefaling
Jeg har handlet i skibutikken flere gange og har altid fået en rigtig god service. Kan varmt anbefale andre, at handler her.
Butikken der har alt til din ski-ferie.
Butikken der har alt til din ski ferie. Det sødeste peronale står altid klar til at hjælpe dig. Kan til hver en tid anbefale skibutikken! 😃
Dk's bedste skibutik
Bedste ski butik i dk med det bedste personale som er hjælpsomme og ærlige. Du har de bedste priser og sørger for at du kommer afsted med det rigtige udstyr! Jeg har været kunde i Skibutikken i 10 år
MINE BEDSTE ANBEFALINGER
MINE BEDSTE ANBEFALINGER, RIGTIG GOD SERVICE
Super fin butik
Super fin butik, med kæmpe udvalg og fantastisk søde folk og god service. Stor faglig viden og god vejledning til at få det man har brug for.
Super god butik
Super god butik, med super service - min bedste anbefaling !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.