Har aldrig haft så god en skiferie! Normalt går det meste af min skiferie med at have ondt i ben og fødder, men efter et besøg hos Skibutikken - hvor jeg blev anbefalet Nordica HF 85 W skistøvler... Mehr ansehen
Det var første gang, jeg handlede hos Skibutikken. De havde den Salomon hjelm med fotokromisk visir, som jeg gerne ville have. Både prisen og størrelsen passede. Hjelmen er allerede blevet testet på... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vi købte to par ski og de fandt dem der passede os bedst. De giver sig tid til at høre vores behov. Spørger meget ind til hvilke niveau, stil og teknik man har inden de overhove... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop og butik med kæmpe udvalg af ski, skitøj og skiudstyr fra de bedste mærker, og med prisgaranti. Findes ikke billigere. Køb af eksperterne!
Sensommervej 34 A1, 8600 , Silkeborg, Dänemark
- anders@skibutikken.dk
- www.skibutikken.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte i December 2017 en skihjelm til…
Købte i December 2017 en skihjelm til gave. Den var dog i en forkert størrelse og måtte sendes tilbage. Jeg sendte den tilbage for egen reging og spurgte kort tid efter, om der var mulig at få byttet skihjelmen til noget andet. Jeg har siden Januar sendt 4 mails, som de ikke har valgt at svare tilbage på. De skylder mig stadig 1500 kr. for en skihjelm som jeg ikke har modtaget endnu. Det er fuldstændig uacceptabelt at de vælger ikke at svare tilbage på mine mails, det næste må være en anmeldelse til forbrugerklagenævnet. Håber denne anmeldelde vil få øjene op for den og at de kontakter mig. Jeg anbefaler ikke at hande med Skibutikken.
Butikken er ligeglade med dine ting.
Havde bestilt to sæt ski goggles.
Produkterne kom i en for stor kasse. Der var ikke skum eller andet til at tage stød. Der var åbne huller i pakken, så produkterne kunne ses og regnes på. Den ene goggle var taget ud af original indpakning, så lå bare i en stofpose. Den anden goggle havde også været åben, da plomberingen (bag den yderste plombering var brudt. Man havde altså forsøgt at skjule det.
Der var intet nævnt om 2. sortering, prøvemodeller eller brugte modeller på købssiden.
Det lader ikke til at skibutikken.dk synes det ovenstående er et problem.
Super god service
Oplevede problemer med min ordre eftersom at den var blevet væk i systemet. Ringede derind og fik fat i Anders, som ordnede det på samme dag og ringede igen senere. De havde desværre ikke den bestilte trøje på lager, men fik derimod tilbudt en nyere model til samme favorable pris. Alt i alt en super service og handler helt klart hos Skibutikken igen.
Vi har købt ski jakker til hele familien. Godt udvalg til både børn og voksne. Super god service, vejledning og gode priser. Vi kommer helt sikkert igen.
Holder ikke hvad de lover.
Absolut dårligste service jeg nogensinde har oplevet. 1-3 dages levering er direkte løgn. Efter flere mails og telefonopkald forklarer de, at de ikke har skien på lager, som de skriver på hjemmesiden. Efter 4 uger modtager jeg en mail om, at skien er på vej (fedt nok), men servicen med at indstille bindingerne er de også hoppet let og elegant over!
Uprofessionelt
Jeg står uden for skibutikken i silkeborg. Jeg kommer fra Aalborg fordi de har en skihjelm jeg ikke kan få i Aalborg. Jeg checkede åbningstider på hjemmesiden så sent som igår, men idag er der lukket og jeg kan se at det siden igår er ændret på hjemmesiden :(
Virkeligt hurtig levering. Gode priser
Jeg var lidt sent ude, så jeg ringede. Fik sendt mine varer afsted samme dag. Modtaget næste dag.
Meget fornemt.
Anbefalelsesværdige
Fantastisk kundeservice. Venlig og hjælpsomme. Klart anbefalelsesværdige! Jeg handler igen hos dem næste gang.
Super venlig og kompetent service med gode priser
Der er tid til kunden og ejeren er en flink mand. Fik et par støvler og handsker efter grundig gennemgang til en fornuftig pris. Anbefalelsesværdigt!
Kommer helt sikkert i Skibutikken næste gang, der skal købes grej.
Stort udvalg af kvalitetsvarer, kyndig vejledning og god service.
Den ægte vare.
Jeg har handlet i Skibutikken flere gange, og bliver altid imponeret af deres udbud af ski, tøj, gadgets og gode service.
Helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos dem.
Rico.
Meget professionel betjening
Det er tydeligt at man bliver betjent af nogen der ved hvad de taler om
Total mangel på kommunikation!
Fine priser, men ikke det værd da kommunikationen er håbløs! Man får absolut intet svar på sine henvendelser på trods af at der er forsøgt at skrive til flere af deres mailadresser - end ikke så meget som et autosvar. Jeg har skrevet flere gange nu, bl.a. for at høre nærmere om returbetingelserne. De er hurtige nok til at trække pengene når du køber varerne, men på trods af at de modtog varerne retur den 27. juli med GLS, så er beløbet stadig ikke sendt retur. Ikke anbefalelsesværdige!
Update: 06.08.2016
STADIG ikke modtaget returbeløbet! Det er nu mere end 10 dage siden de modtog varerne fra GLS.
Super og hurtig service, kan varmt anbefales :)
Jeg bestilte mine ski efter en god sms chat og snak over telefonen. Få dage efter modtog jeg dem på min arbejdsplads tilpasset min størrelse og alt som lovet !
Dygtige rådgivere = en god oplevelse
Min søn og jeg skulle bare ud og aflevere vores ski til en gang voks inden turen går sydpå...........kigger selvfølgelig lige rundt i butikken for at se om der nu skulle være noget, man ikke kunne leve uden.
Og ganske rigtigt....en ny Kjus jakke til konen.....hun bliver sikker både glad og overrasket.....men som så mange gange før, var det alligevel ikke den rigtige......pokkers.
Vi tog derud allesammen dagen efter og skulle bytte jakken.
Efter et godt salgsarbejde af både Anders og Jesper, deres gode rådgivning og humør, så tager vi alle glade hjem og havde slet ikke opdaget at de ikke bare byttede konens nye Kjus jakke til en ny model, men solgte også en til mig samt et par ski til konen......husk skiene skulle kun vokses......flot drenge.....konge service og oplevelse......og fair priser.....bedste anbefaling herfra
Super service!
Har handlet et utal af gange i Skibutikken (den fysiske), og har kun rosende ord tilovers for servicen fra både Anders og Jesper. Altid imødekommende og venlige! Priserne er også yderst rimelige og jeg er mere end én gang kommet afsted med lidt mere end planlagt, fordi de giver en fair pris på deres produkter, samt at de simpelthen virker troværdige.
Derudover blev der serveret øl, vand og slik sidste gang jeg var i butikken, god service! :-)
Kan kun anbefale at man kigger forbi og tager en snak omkring ski/skitøj!
Rigtig god service!
Jeg har et par gange handlet med Skibutikken og jeg har alle gange været utroligt godt tilfreds med både den service og vejledning som de giver. Varerne er generelt rigtigt rimeligt prissatte og mit eneste problem er egentlig at jeg altid ender med liiiiige at skulle have en ekstra ting med selvom det ikke var planlagt. Jeg kan varmt anbefale at besøge den fysiske butik hvor der bliver serveret både slik, øl og vand :-)
Fantastisk service og billig priser
De giver sig god tid til en, så man får det rigtige man har brug for. Fik 3 timers kanon service og kom hjem med at jeg skal bruge til skiferien. De har de billigste priser på alt ski og skiudstyr. Den bedste service jeg har fået i en butik, kan klart anbefale Skibutikken.
Fremover bliver det i skibutikken jeg handler ski og skiudstyr.
Super service og gode priser
Som kunde i Skibutikken gennem mange sæsoner kan jeg kun give Jesper og Anders de varmeste anbefalinger med på pisten.
En tur i Skibutikken, hvad enten man køber eller bare er inde for at få et par gode råd med på vejen, efterlader altid en med en oplevelse af professionel, ærlig vejledning og i godt humør.
Det er ski-godt gået :-)
Morten Hæk
Der er ikke meget at sige ud over helt kanon service! Har handlet der mange gange og der fungere bare som det skal, og utrolig god service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.