Skobes Bil AB Bewertungen 6

1. Autohändler
  2. Automarkt
  3. Ford-Händler
  4. Gebrauchtwagenhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi är auktoriserad återförsäljare för Dacia, Ford, Renault & Volvo. Vi är ett familjeföretag som grundades 1876 som finns på elva orter i Sverige. Välkommen!

2,3

Mangelhaft

Surt

Surt ! För ett år sen byttes bromsbelägg och och skivor ! Nu efter 1 år så är situationen densamma , bromsarna vibrerar bilen skakar vid inbromsning. Reklamerade detta svaret blev godag yxskaft ! Har haft bilen i 6 år köpte loss den första året ! Skobes hävdar att vid ägarbyte då följer inte garanti med ? Efter mer än 30 års gott samarbete och ca 45 köpta bilar blev denna upplevelse märklig .

17. April 2026

1800:- för 1 minuts felsökning där man…

1800:- för 1 minuts felsökning där man inte kunde slå fast felet. pratade med andra kunder för att dra ut på tiden. Akta er för Skobes i Vetlanda.

Uppdaterat!

Det visade sig att Skobes inte haft rätt i deras antagande. Trots det tog de 1800:- för felsökningen som inte var värd något. Deras "lösning skulle kosta mer än 6000:- och inte fixa problemet, jag betalade 100:- och nu funkar det.

Felet var på EPROMen i instrumentpanelen som gjorde att kilometerställningen inte visades. Detta lyckades jag googla och beställde därefter en begagnad instrumentpanel och vips fungerade det.

Håller er borta. Deras servicetekniker kan bara läsa av felkoder, dyker det inte upp där är det helt rådlösa. Men, man är noga att ta betalt.

Jag pratade med dem efter om återbetalning av felsökningsavgiften då de inte fixade felet och då de trodde det var styrenheten som inte fungerade men fick till svar att de gjort sitt jobb.

Lämnar alltså in för att få det fixat men får en felaktig felsökning. Undvik Skobes.

21. März 2025

Har du AC-problem?

Åk inte till Skobes verkstad i Västervik med ac-problem. De tycker det är helt normalt att försöka reparera felet 7 gånger under 1 år!
Samt att ta betalt i de flesta av verkstadsbesöken.
Kränkande kommentarer samt nonchalant personal mot mig som kund!
Renault Zoe

15. November 2024

De köper billiga och krockade bilar

De köper billiga och krockade bilar, lagar de billigt för att de ska hålla bara några månader sen säljer de vidare utan att berätta allt till kunden, när de väl har sålt den så skiter de i dig och tar inte ansvar.

21. Juni 2024

Blev Inget Bilköp Hos Skobes Bil AB i Motala.

Ringde 4/2 ang att köpa en Ford hos Skobes i Motala, fick först tala med en säljare men som inte hade tid för att han skulle på rast men lovade att en annan säljare skulle ringa upp mig lite senare på eftermiddagen. Ingen ringde....
Ringde upp den andra säljaren som (Hade haft mycket nu) sa att jag kollar dina uppgifter så ringer jag upp om en stund senare idag...... Ingen ringde....
Jag ringde till säljaren nästa dag som då svarade i telefonen men som satt i möte (och hade haft mycket nu..) och inte kunde prata nu, men skulle ringa upp mig senare :-O.... Ingen ringde upp mig nu heller......
Hittade istället en lika bil hos Ford Hedins Bil i Kungsbacka och ringde dem och fick direkt tala med en trevlig säljare som hade tid för mig :-), 20 min senare var affären klar samt att de skulle frakta bilen till mig kostnadsfritt (jag bor ca 80 mil från Kungsbacka).
Kände att jag fick väldigt dålig respons och nonchalant mottagande hos Skobes Bil AB i Motala och det verkade tydligen vara noll intresse hos Skobes Bil AB i Motala att vilja sälja en bil till mig. Ringde även säljaren igen och talade om vad jag kände och att det inte blev någon affär.
Men stort tack till Ford Hedins Bil i Kungsbacka och tack för en snabb och bra affär.

1. März 2022

Mycket nöjd!

Jag använder Skobes i Motala för service på min bil och är mycket nöjd med bemötande och det utförda arbetet.

30. August 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen