SmartResponseBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vind Gavekort? Nej, bliv ringet op af telefonsælgere - også selv du står på Robison-liste. Fup og fidus!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg deltog i en konkurrence som jeg tænkte kan det virkelig passe. Men det var sandt jeg snakkede med Jeppe i telefonen, og han kunne bekræfte at konkurrencen var rigtig nok. I morges lagde der så d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev kontaktet med besked om, at jeg var den heldige vinder af et super-gavekort. Troede ikke rigtigt på det, og afventede egentlig bare et skummelt link eller krav om mine personlige oplysninger.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilmeldte mig en konkurrence. Jeg blev herefter kontaktet af en lang række virksomheder. Jeg synes det var for mange henvendelser, og frameldte mig derfor igen. Jeg vælger at give dem 4 stjerner,... Mehr ansehen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

66 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vandt gavekort til Interflora

Blev så glad og overrasket, da jeg blev ringet op af en sød mand, som fortalte at jeg havde vundet et gavekort.
Lige i øjeblikket tænkte jeg- det er garanteret spam, men det var rigtigt, så jeg fik et gavekort til Interflora💐 på 1.500 kroner, som jeg allerede har gjort brug af 🥰

18. Dezember 2024

HURRA - JEG VANDT

Da jeg vandt.

Jeg blev simpelthen ringet op og spurt ind til om min mail adresse var ......... , fordi så ville han sende mig et gavekort på i mit tilfælde 5.000,- kr. fordi jeg havde været så heldig at vinde.
Indrømmet - jeg var lidt skeptisk... Men da mailen med gavekortet poppede op i min mailbox senere samme dag - så var den jo god nok.
Og hvor var det dejligt at blive beriget med 5.000,- kr. op til julemåneden.
Heldet plejer ellers aldrig at tilsmile mig, så jeg blev ægte glad og overrasket over, at modtage gavekortet.

20. November 2024

Sikke dog et skodfirma

Sikke dog et skodfirma. Deltog i en konkurrence og forventede selvfølgelig at modtage opkald fra et par firmaer, som ville sælge mig et og andet. Men efter at have modtaget 10 opkald inden for tre timer lod jeg mit tilsagn til opkald slette. Hvis andre står i samme knibe, så skriv til produktion(snabela)smartresponse.dk, at du trækker dit tilsagn til opkald tilbage!

23. August 2021

Scam site

Scam site. Took part in a Facebook competition (under fb name Scandinavian adventurer), and got bombarded with phone calls. Including some claiming I have won lot of money and can save on my electricity bill and then asking for my cpr number to get the benefits. Total scam.

3. Mai 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilmeldte mig konkurrence - kimet ned - men kunne framelde mig igen uden problemer.

Jeg vælger at give dem 4 stjerner, da jeg trods alt oplever at det er en professionel virksomhed, der reagerede hurtigt på min henvendelse. De har dog et problem med deres automatiske afmelding (opt-out) på hjemmesiden. Skriv en email i stedet. Og lad være med at tilmelde dig deres konkurrencer, hvis du ikke også er villig til at blive kontaktet af deres partnere. Det står jo sådan set i konkurrencebetingelserne.

2. März 2021

Forfærdeligt koncept - chikane virksomhed

Forfærdeligt koncept, ligner en harmløs Facebook konkurrence, men nærmst et sekund efter, man er tilmeldt, ringer de desperate sælgere (typisk energiselskaber) og de fortsætter. Jeg modtog over 10 opkald om dagen, på alle tider! Så meldte jeg mig fra på sms, men det hjalp ikke. Så meldte jeg mig fra på linket, men de fortsætter opkaldene, ganske uhæmmet. Dette burde rapporteres, for det er chikane. Sælgeren ringer typisk til én i højt humør ' Jeg har gode nyheder, du er simpelthen én af de udvalgte...'Du skal bare lige tilmelde dig osv. En enkelt sælger blev vred, da jeg bad om at blive frameldt, 'Men vil du så ikke vinde den Dyson støvsuger til 5000 kr.,' sagde han, hvorpå jeg skeptisk, svarede, 'ok, hvornår får jeg den, hvor er den?', 'Jamen så skal du lige...',var det flabede svar.
Det er ren fup, foruroligende, at den slags flurerer på Facebook sammen med andre, harmløse konkurrencer. Forhåbentligt, bliver Forbrugerombudsmanden snart opmærksom på problemet? Jeg tænker sågar, at de positive anmeldelser der ligger herinde, rent faktisk er nogle af SmartResponse's ansatte, for jeg tror ganske ikke på, at der findes vindere i disse konkurrencer.

1. Dezember 2020

Usmagelig konkurrence.

Usmagelig konkurrence.
Efter jeg havde tilmeldt mig konkurrencen blev jeg KIMET NED af telefonsælgere. Der ringede 10 forskellige telefonsælgere fra 8.30 til 10. Jeg fik ingen mail på hvem der stod bag konkurrence, så jeg prøvede at spørge telefonsælgerne hvem det var og fik navnet på dette skumle foretagende. Har skrevet til dem og fik en mail der sagde at de skal stoppe mails og telefonsælgere inden 48 timer.. hvis det ikke stopper går jeg direkte til forbrugerrådet eller sagsøger dem.

30. Juni 2020

Ubehagelige opkald

Min mor Deltog i en konkurrence på Facebook om at vinde sommerhus. Derefter blev ringet op af utallige sælger og andre mennesker som har mange oplysninger om hende. De sagde alle at de har fået de oplysninger til min denne konkurrence Og dette firma. Og at de skulle ringe for at kunne afmelde det. Vi har nu prøvet at ringe utallige gange og skrive mails men intet virker... Kan slet ikke anbefales !!!

23. April 2020

man kan godt vinde

Ja det kan være irriterende at blive kontaktet af diverse sælgere når man har tilmeldt sig en konkurrence., med det står i konkurrence reglerne
Og når man så vinder 30.000 til et supergavekort så er den smile opkald ikke så slemt

3. Jänner 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den var god nok...troede ik på det ..men jo...man kan vinde..ikke plat og svindel for en gang s skyld ...

Det er længe siden jeg er blevet så glad..da Jesper ringede og sagde jeg havde vundet 50000 krs gavekort ,da sagde jeg ..jaja ..hvilken er chache er der så...hvad skal jeg oplyse , betale...Intet Sagde Jesper..bar et foto og en anmeldelse på Trustpilot...
Top sagde jeg når jeg har modtaget ...og det har jeg for en uges tid siden..lige op til min fødselsdag... perfekt. Så her Jesper er min anmeldelse og 5 ⭐ ... det er det bedste der længe er hændt økonomisk...
Mange 1000 tak ... Mvh A.Blak...😀👍☀️.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

18. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr