Vind Gavekort? Nej, bliv ringet op af telefonsælgere - også selv du står på Robison-liste. Fup og fidus!
Jeg deltog i en konkurrence som jeg tænkte kan det virkelig passe. Men det var sandt jeg snakkede med Jeppe i telefonen, og han kunne bekræfte at konkurrencen var rigtig nok. I morges lagde der så d... Mehr ansehen
Jeg blev kontaktet med besked om, at jeg var den heldige vinder af et super-gavekort. Troede ikke rigtigt på det, og afventede egentlig bare et skummelt link eller krav om mine personlige oplysninger.... Mehr ansehen
Tilmeldte mig en konkurrence. Jeg blev herefter kontaktet af en lang række virksomheder. Jeg synes det var for mange henvendelser, og frameldte mig derfor igen. Jeg vælger at give dem 4 stjerner,... Mehr ansehen
Holmbladsgade 111, 2300, København S, Dänemark
- 38 23 70 00
- info@smartresponse.dk
- www.smartresponse.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snyd og L O R T..
Snyd og L O R T..
Fusk konkurrence, modtager 5-10 opkald og Emails om dagen fra div. sælgere (både fra Danmark og udlandet)
Der er et nummer man kan afmelde sig på, men det eksisterer ikke.. heller ikke mails til firmaet om at blive afmeldt virker.
FUSK - hold jer væk!
Brug APP "Should I Answer" på din android phone OG meld/rapporter alle numre til krak.dk DET HJÆLPER ALLE.....
Forfærdeligt foretagende
Forfærdeligt foretagende! Sælger dine data uden samtykke!
Det er derudover næsten umuligt at komme i kontakt med dem, for at blive slettet fra deres arkiver.
Svindel og Humbug
Svindel og Humbug
Jeg deltager ALDRIG i en konkurrence på facebook igen. Jeg er i løbet af det seneste 5 timer blevet ringet op af 10 telefonsælgere fra danske og udenlandske firmaer der vil sælge mig alarmer, billig el osv.
Firmaet sælger dine data til gud og hvermand, også selvom at jeg afbrød signup processen
Jeg anmelder SmartResponse til Datatilsynet i morgen, såfremt de ikke straks efterkommer mit ønske om total sletning.
Alt dette bøvl fordi de lokkede med et vildtbad.
Usmagelig konkurrence
Ja så kom jeg også til at deltage i en tilfældig konkurrence på nettet.
Ja jeg accepterede også deres betingelser, uden at læse hvad der stod.
Ja jeg afbrød også afhøringen da jeg kom til side 4 med spørgsmål, der begynde at blive mere personlige og persondata følsomme.
Det kan godt være de overholder persondataforordningen, men så er der noget der skal laves om!
1. Var det en kamp for man efterfølgende at finde ud af hvem der stod bag konkurrencen. De var ikke lige så flinke at sende mig en mail, men de oplysninger jeg har brug for, for at undgå chikane fra deres samarbejdspartnere.
2. Alle de flinke sælger der har ringet, til mig vil ikke sende min oplysninger om hvad de ved om dig!
3. Der ingen der svare på telefon, kun en telefonsvarer.
Jeg forstår overhovedet ikke at danske firmaer med respekt for sig selv kan indgå samarbejde med dem. Ingen af de sælgere der har ringet til mig indtil nu ved, hvilke spørgsmål man bliver stillet.
Fusk konkurrence på FB om 7.500 kr. til wellness
Fusk konkurrence, modtager 5-10 opkald om dagen fra div. sælgere (både fra Danmark og udlandet)
FUSK - hold jer væk!
Fusk/spam iflg nummersøgning
Tilmeldte mig en konkurrence i start december.
Har siden periodisk haft 3-5 opkald pr dag.
Chekker altid ukendt nr. Og blokkerer dem.
Et godt råd! Hold dig væk med mindre Du ønsker...
At blive ringet op 3-15 gg om dag fra forskellig sælgere. og modtage masse af spam mails
Desværre faldt jeg pladask i med begge…
Desværre faldt jeg pladask i med begge ben, da jeg så en konkurrence på FB. Jeg deltager ellers aldrig i FB konkurrencer, men den her var angiveligt lokal for den landsby jeg bor i....NOT!...
Det er marketing med allerstørste BONDEFANGERI!
Jeg troede naivt på det, da jeg på første side oplyste mine data, opdagede dog hurtigt, at der var noget helt galt i de stillede spørgsmål. Det kunne umuligt være noget lokalt i Glamsbjerg. Jeg søgte forgæves efter "deltagIkke" knappen og valgte derfor at gøre spørgeskema med over 50 spørgsmål færdig i håb om at komme til sidste side med mulighed for at annullere. Det skete ikke.
Så startede telefonstormen af sælgere fra alverdens firmaer, op til 12 opringninger pr dag. Man bliver altså i pisse dårlig humør og jeg er vred over at I får mig til at svare så grimt som jeg gør til folk der ringer til mig.
Dagen efter den 8/11 ringer jeg første gang til jer for at annullere mit samtykke til at I udlevere mine oplysninger, men det fortsatte alligevel. Jeg ringede igen den 14/11, damen i telefonen, sagde at jeg skulle huske at læse det med småt...ok..MEN det har jeg tjekket nu...og der er ikke noget med småt. Heller ikke under Læs mere, der er blot en ny reklame
Telefonopringninger fortsætter og jeg vil nu bede jer om at tage personlig kontakt til samtlige samarbejdspartnere og trække mit samtykke tilbage.
Dette har været en meget grov lærestreg…
Dette har været en meget grov lærestreg i at læse det med småt.
Firmaet sælger dine data til gud og hvermand, og iløbet af få timer vil du blive kontaktet af flere telefonsælgere og få tilsendt flere spammails, også selvom du prøver at afbryde den konkurrence du har tilmeldt dig.
Hvad værre er, så er de ikke til at få fat i efter kl. 14
Fraråder at deltage i deres konkurrencer.
- Uendelig liste af spørgsmål - hver gang du trykker "Næste" - kommer en ny liste og det virker ikke til at have en ende (ingen forvarsel om antal spørgsmål eller forventet tid til besvarelse).
- Trods du indenfor et område vælger at svare: "Ingen interesse", tvinges du alligevel til i det næste af noget du ikke har interesse i.
- Mange spørgsmål mangler muligheden for at vælge: "Ingen interesse".
Alt dette fører unødige til opkald fra telefonsælgere på forskellige tider dag/aften.
STOP JERES SPAMMAILS
Har fået en mail fra "info @ nordicgaming.com" om at jeg "udvalgt" sammen med 2 andre til finalen for at vinde en PS4. Da jeg så klikker på linket i mailen for at se hvad det, kan jeg se at er er SPAM og en fake konkurrence hvor at jeg skal give tilladelse til at modtage ca 10 andre nyhedsbreve og alt muligt , for at vinde et gavekort.på 7.500 eller "bare" en PS4 som var et "eksempel" på en præmie. Jeg vil ikke have de SPAMmails der fylder min indbakke op med SVINDEL, FALSK markedsføring og LØGN. Stop jeres crap. Der findes ikke noget "nordic gaming"
Annoncer med falske konkurrencer
Annoncer med falske konkurrencer for at lokke personoplysninger ud af godtroende mennesker. Hvor lavt vil I gå for at sælge jeres “produkt”.
Når man beder om dokumentation
Når man beder om dokumentation, viser det sig, at de har købt info fra andet firma (højest sandsynligt PointShop/PointWorld), og derefter ændret info i forhold til godkendelsestidspunkt.
Altså et fusk firma!
Stop venligst jeres SPAM-FÆKALIER
Stop venligst jeres SPAM-FÆKALIER. Nummeret som I påstå man kan afmelde på eksisterer ikke!
Jeg har kontaktet jer af flere gange og …
Jeg har kontaktet jer af flere gange og frabedt mig jeres spam. 10 dage i træk har i spammet mig med opkald,sms og mails. Jeg har tilmeldt mig robinsonlisten men dette virker ikke til at hjælpe. Jeg har derfor anmeldt jer til forbrugerombudsmanden, håber dette kan stoppe jeres svineri.
Spammer en med ubrugelige mails
Spammer en med ubrugelige mails. Totalt til grin
Bondefangeri
Opretter falske konkurrencer på Facebook hvor de "glemmer" at fortælle om alt det spam man skal sige ja til for at få et lod i puljen. Det er på grænsen til bondefangeri af værste skuffe.
Fup og svindel firma.
Flot har lige talt med dem for jeg skulle have vundet. Men nej det var en falsk mail og de skulle have BLACK LISTET det. Jeg gå så ind og kigger og det viser sig at de lyver den køre stadig bare som en konkurrence. Der er så en Anna på Filippinerne der har lavet den??? Så løgn fra dem de vil bare ikke udlevere min Premie.
Nu har jeg kigget efter på Facebook, Twitter og Google og de anmeldelser Smartresponse har fået er enten ikke på de scosiale medier eller ingen venner tilknyttet. Så må sige det er svindel.
Spam
Jeg troede jeg deltog i en konkurrence fra Frederiksberg Centeret om en cykel, da jeg havde skrevet min mail adresse tjekkede jeg betingelserne og så at det IKKE var Frb C der havde lavet konkurrencen og lod være med at trykke send.
Siden har jeg næsten daglig modtaget mails om at jeg ikke har færdiggjort konkurrencen. Jeg sendte IKKE min mailadresse til dem og alligevel spammer de mig, trods jeg har skrevet til dem 2 gange så forsætter de, så nu er de anmeldt til forbrugerombudsmanden som tager sig at SPAM
Gode konkurrencer
Altid sjove konkurrencer med meget flotte præmier!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.