Alltid imøtekommende og en helt super service. Dette er et firma som strekker seg langt utover hva man kan forvente. Har til tider blitt helt målløs av deres velvilje ved problemløsning. Har aldri vær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt jævlig opplevelse med Sparke.no. Betalte 17 000 kr for en scooter som er en total katastrofe: blinklyset fungerer ikke, bakmotoren drar som et stryk, og scooteren er rett og slett ubrukelig. Nå m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg hadde problemer med el-sparkesykkelen min og trengte nytt batteri, så jeg tok kontakt, og de fikset batteriet billigere for meg i tillegg til ekstremt god hjelp på alt jeg måtte gjøre for å bytte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sparke yter service til 20 i stil, hadde en vare som viste seg å gå ned i pris dager etter jeg hadde bestilt varen. Hvorpå jeg sendte mail med spørsnål om refusjon i prisen. Sparke nølte ikke ett s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!
Øvre Flatåsveg 14D, 7079, Trondheim, Norwegen
Hat 36 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
El sparkesykkel sluttet å virke etter 3 uker.
Kjøpte el sparkesykkel e9. Ulåst. Hadde E Wheels før det. Motoren på e9 er så svak at den klarer såvidt å kjøre 10 km/h litt oppoverbakke med meg som veier ca 65 kg. Virker som den blir bare dårligere og dårligere over tid. Rekkevidden er elendig på litt over 7 km på på Max hastighet så man må lade hele tiden. Skjermen bak er designet slik at ryggsekken er skitten såvidt det er litt regn. Dekk foran er umulig å få luft i. Skulle aldri ha kjøpt den

Antwort von Sparke.no
Min datter på 14 år har en ny sparke E9 T som skal være ifølge dere superbra! Men den trekker jo ikke oppover noen bakker eller noe! Er helt latterlig at en sykkel til 6500kr som er ny og som dere sier skal være super kraftig ikke klare noe som helst. Chat over messenger svarer dere aldri på og finnes ikke noe telefon nr til dere! Dette er en sykkel min x kone har kjøp og har således ikke ordre nr og da kommer jeg meg ikke videre på deres kunde skjema heller… dette er bare helt latterlig!

Antwort von Sparke.no
Veldig fornøyd.Vekdig rask levering og kjempefornøyd med elsparkesykkel.
Den som jeg har bestilt denne kommer ikke kommer andre typer kommer

Antwort von Sparke.no
Den sparkesykkelen vi kjøpte har knapt vært i bruk da den har en ulyd og skrapelyd, og måtte ha ny bremseskive. Tok over en mnd for å få hjelpen vi trengte fra dere. Sparkesykkelen punkterte to ganger og vi trenger ny slange. Har ikke fått hjelp her..Servicen hos Sparke.no er helt katastrofe!
Trente kun kopi av faktura. men dette ble Vanskelig. Fikk ikke kontakt med de. Veldig dårlig kunde behandle. De har ingen telefon nummere hvor det kan nøds på.. helt håpløs 😡😡😡😡

Antwort von Sparke.no
Lett og raskt å bestille, gode betalingsalternativer, særlig er det kjekt med klarna gebyrfritt faktura. Lett å komme i kontakt med brukerstøtte over messenger på hovedsiden. Sendingen av min ordre ble noe forsinket. Jeg tok da kontakt og relativt raskt fikk avklart at det var pga. utfordringer hos transportøren. Ordren ble sendt straks det løste seg. Kort oppsummert, en helt grei kundeopplevelse.
Sykkelen er bra og fungerer fint.
Men helt umulig å komme i kontakt med firmaet.
Svarer ikke på Mail.

Antwort von Sparke.no
Tar alt for lang tid før bestilling ble mottatt og behandlet.
Kjøpte en ventil forlenger i den tro at samme diameter skulle være i enden av forlengeren som den man skrur på ventilen, slik at man således kan bruke kompressor for å pumpe opp hjulet. Det stemmer ikke, så det jeg fikk var vel mer en adapter/overgang enn en forlenget.
Enkelt å bestille, kjapp levering, en rå el sparkesykkel og datteren min er storfornøyd. Måtte prøve den selv og ble meget imponert.
Selv om den kom senere pga flom på veiene,ble vi oppdatert hele tiden,og den ble sendt avgårde til meg den dagen den kom på lager. Den virker kjempebra,min sønn er kjempefornøyd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.