Unternehmen hat geantwortet
Op 10 mei tijdens inchecken met auto van Hoek van Holland baar Harwich Onverwacht bleek één van ons geen ETA visum te hebben voor onze overtocht. We werden zeer goed en snel geholpen om dit aan te vra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had voor een groep Volvo 240 rijders overtocht georganiseerd. Alle 25 anderen waren vol lof over de boottrip, van hut, personeel, lopend buffet, ontbijt tot de gehele ambiance. Top, we komen zeker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.
Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.
Goed om te weten
Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.
Over Stena Line
Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.
Boek je overtocht
Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Het is voor ons de meest voordelige overtocht. Caravan gratis mee op dag afvaarten. Voor dat geld een hut. Tevens punten inleveren voor extra korting.
Duidelijke instructies bij boot verlaten,
Vriendelijke gastvrijheid,
Schone, comfortabele cabine
Ik geef 3 sterren omdat onze boot een dag van tevoren is gecanceld waardoor wij extra kosten moesten maken
In principe alles zoals je mag verwachten. 1 van onze medereizigers had z'n oude langverlopen paspoort bij zich. De medewerker wist precies wat te doen, dus we konden een krap uur later alsnog met de boot mee. Het was een kleine tegenvaller/verrassing dat bij het gebruiken van de pods geen douche gebruikt kon worden.

Antwort von Stena Line Nederland
Super vriendelijke medewerkers, vaart altijd op tijd.
Goede wijn en lekker curry!

Antwort von Stena Line Nederland
Prima prijs, schone faciliteiten op schip en in hut. Prima aanbod eten en drinken en zeer vriendelijk personeel. Op tijd vertrokken en aangekomen zonder irritaties.

Antwort von Stena Line Nederland
Het was een leuke overtocht. Mooie boot en van alles voorzien
Mooi restaurant
Zuivere toiletten. En netjes geholpen

Antwort von Stena Line Nederland
Ik had voor een groep Volvo 240 rijders overtocht georganiseerd. Alle 25 anderen waren vol lof over de boottrip, van hut, personeel, lopend buffet, ontbijt tot de gehele ambiance. Top, we komen zeker weer terug.

Antwort von Stena Line Nederland
De overtocht en de accommodatie waren prima. Helaas moesten wel erg lang wachten (> 30 minuten) in de auto alvorens we überhaupt van het schip af konden rijden en (nog meer helaas) vonden we de afwikkeling door de Nederlandse douane weer veel te lang duren. Kan daar niet meer capaciteit ingezet worden en/of de procedures anders ingericht worden? (Op Schiphol gaat het - inbound -veel sneller)

Antwort von Stena Line Nederland
Goed uitgeruste Ferry. Prima restaurant mogelijkheden en goede menu's.
Pre booking van extra's handig.
Zeervriendelijk personeel.

Antwort von Stena Line Nederland
Ik was vergeten een kortingscode bij mijn boeking toe te voegen. Via het contactformulier een berichtje gestuurd en binnen een paar uur was het alsnog geregeld. Deze geweldige service zie je niet zo vaak.

Antwort von Stena Line Nederland
Prijs/kwaliteit verhouding was top en de informatie van het vriendelijke personeel was heel fijn. Wij reisden voor het eerst met een hond aan boord en werden van begin tot eind goed begeleid.

Reis verliep voorspoedig.
Werden erg vriendelijk ontvangen en begeleid.
Top service

Antwort von Stena Line Nederland
Eten (buffet) is kwalitatief echt minder goed aan het worden. Minder keuze maar wel duurder. Ook is de temperatuur altijd te laag (koud) in het restaurant.
Positief; vernieuwing van het restaurant is wel erg mooi.

Antwort von Stena Line Nederland
Fijne reiservaring met Stena Line, een hut met bedden waar menigeen hotel een voorbeeld aan kan nemen. Personeel is zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von Stena Line Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.