Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Bewertungen

1 041
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Reservering 94427914 Dublin Holyhead Geboekte overtocht maandag 6 juli Vertrek 14:45 Echter enige tijd na de boeking kwam het bericht dat de vertektijd was gewijzigd naar 16:30. Het gevolg hierva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze reis begon met het aanmelden op het verkeerde adres van onze reis. Mijn zoon had het verkeerde Stena afvaart adres ingevoerd. Na de vriendelijke uitleg van het personeel aldaar en een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This service is my default and favourite means of travelling between NL and the UK. I recommend it to all my friends and colleagues. The experience is always pleasant, with helpful and friendly staff... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn meerdere keren naar Engeland geweest en eigenlijk altijd met de Stena line. Bevalt ons prima. Vlotte inscheping. Gezellige zitplaatsen en leuke winkel aan boord. Personeel is zeer behulpzaam... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fährservice
  2. Hafenbetriebsgesellschaft
  3. Ankunftsterminal

Über Stena Line Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Hervorragend

(1 041)

994 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Reis via Stena naar Harwich

Veel gereisd naar UK afgelopen 30 jaren. Dit was de beste: volop zon en een temperatuur van 23 gr op een kalme zee. Heerlijk buiten gezeten en een prima service aan boord met heel vriendelijk personeel. Top gedaan Stena

23. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor de complimenten, Wim! Dat klinkt als een heerlijke overtocht.

Relaxte sfeer aan boord

Relaxte sfeer aan boord. Niet te vol schip. Goede service.

23. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Fijn om te horen dat de reis goed bevallen is.

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen!

Alles ging heel soepel

Alles ging heel soepel, het boeken en de reis zelf. Een nette hut en vriendelijke bemanning.

20. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review!

Comfortabel reizen

Prima inchecken, prima hut aan boord, geweldige service en heerlijk shoppen!

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Klaas :)

Prima tocht naar verwachting

Incheck en aan boord gaan was soepel en prima. Er is genoeg vertier voor de kinderen. Verder is de entertainment wat aan de magere kant t.o.v. een bootovertocht in de nacht. We hadden voor de lunch een buffet verwacht, maar dat werd wat bestellen van de kaart (ik weet niet of dat ergens omschreven heeft gestaan). De kwaliteit van het eten was wel goed.

19. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Erik :)

Fijn om te lezen dat het inchecken en aan boord gaan soepel verliep, en dat de kinderen zich goed hebben kunnen vermaken aan boord. Ook goed om te horen dat de kwaliteit van het eten naar wens was.

Wat betreft de lunch: op onze website staat vermeld dat dit een vast menu betreft en geen buffet. We begrijpen dat dit anders kan zijn dan verwacht en nemen je feedback over het entertainment graag mee.

Hopelijk mogen we jullie nog eens aan boord verwelkomen!

Goede hondenhut

We hadden een hut waar onze hond in mag. Bij een andere maatschappij is die op deck 5 wat erg rumoerig is. Bij jullie was het erg stil in de hut en was het ook niet te warm. We hebben goed geslapen en dat is het belangrijkste.
Punt van kritiek: het hondendek was erg klein en werd ook door rokers gebruikt. Bij een andere maatschappij is die op het achterdek en kan je daar ook lekker zitten.

31. Mai 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review :)

Fijn om te horen dat jullie een rustige en comfortabele overtocht hebben gehad, en dat je goed hebt kunnen slapen.

Je opmerking over het hondendek en het gebruik door rokers nemen we zeker mee als feedback. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Graag tot ziens aan boord!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De lounge op de Stena Britanica valt tegen

De lounge op de Stena Britanica ligt vlak achter de keuken waardoor er ('s ochtends al) hinderlijke etensgeuren hangen. En het is er, vergeleken van de rest van het schip, erg warm. Kortom we hebben geen gebruik gemaakt van de lounge en zijn ergen anders gaan zitten. Iets wat jammer is want je betaald er toch extra voor.

19. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Jurgen.

Jammer om te lezen dat de Stena Plus Lounge niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat etensgeuren en een te warme omgeving invloed kunnen hebben op het comfort van je verblijf, zeker wanneer je extra hebt betaald voor deze faciliteit.

We waarderen je feedback en zullen deze delen met de verantwoordelijke afdeling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit onder onze aandacht te brengen.

Efficiente dienst

Efficiente dienst. Zowel het in- als ontschepen goed geregeld. Bediening vriendelijk

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Els :)

Heerlijk gegeten en geslapen

Heerlijk gegeten en geslapen, ook de honden hebben het goed naar hun zin op de boot

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een geslaagde overtocht :)

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Altijd netjes op tijd

Altijd netjes op tijd, zowel het inchecken als aankomen in de haven,

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Marco!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een fijne overtocht

Het was een fijne overtocht. In- en uitschepen wordt prima begeleid. Vriendelijk personeel en de Stena Lounge is top.

Antwort von Stena Line Nederland

Fijn om te vernemen dat de overtocht zo goed is bevallen.

Heel goed

Goede bedden en prima eten. Personeel was ook erg vriendelijk!

13. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review :)

“Met onze camper

“Met onze camper, zoon en twee honden beleefden we een onvergetelijke reis langs fjorden, bergen en kust. Herinneringen voor het leven, dankzij Stena Line.”

3. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Wat een prachtige review, bedankt Sandra!

We voelen ons vereerd dat we een onderdeel mochten zijn van jullie vakantie.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overtocht ging redelijk vlot. WiFi betalen.

Overtocht ging redelijk vlot. Ook het in en uit de boot gaan ging redelijk soepel. WiFi is betaald en dat is zeer klantonvriendelijk.

21. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We nemen je feedback over het aanbieden van betaalde WiFi intern mee.

Stena Line

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr