Banner for Stena Line Polska

Stena Line Polska Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Podróż Gdynia – Karlskrona Stena Spirit, prom nieco starszy ale warunki dobre, czysto i miła obsługa z wyjątkiem pani w barze, która zbywała klientów opryskliwymi odpowiedziami. Natomiast Pan Sławe... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pomimo tego, że prom był już wysłużony, było czysto, a załoga starała się umilić podróż. Przydałoby się więcej gniazdek lub portów USB do ładowania urządzeń elektronicznych. W klubie nocnym były... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardzo lubię podróżować promem. Stena Line ma piękne statki. Każdy znajdzie coś dla siebie, żeby umilić sobie długą podróż. Restauracje, bar, kino, sklep i strefa relaksu oraz otwarta przestrzeń na p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobrze zorganizowany rejs. Wszystko co potrzebne bylo pod ręką, dzięki temu rejs sam w sobie był atrakcją. Jasne komunikaty załogi, rozrywka dla pasażerów i przemiła obsługa. Czego chcieć więce... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fährservice
  2. Hafenbetriebsgesellschaft
  3. Ankunftsterminal

Über Stena Line Polska

Vom Unternehmen geschrieben

W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.

Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.

Prom z Polski
  • Gdynia – Karlskrona

Warto wiedzieć

Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).

O Stena Line

Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.

Zarezerwuj podróż promem

Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

726 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nowoczesne promy

Nowoczesne promy, jasna, prosta, przejrzysta polityka zarządzania rezerwacją, śniadanie w cenie, punktualność, sprawna komunikacja, czyste kabiny, rozsądne ceny na pokładzie.

22. Juli 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Miło nam, że docenił Pan nowoczesne promy, przejrzystą obsługę rezerwacji, punktualność oraz sprawną komunikację. Cieszy nas, że komfort podróży, czystość kabin, śniadanie w cenie oraz oferta dostępna na pokładzie spełniły Pana oczekiwania.

Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli ponownie gościć Pana na pokładzie naszych promów!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Najbardziej cieszyły mnie miła obsługa

Najbardziej cieszyły mnie miła obsługa, czystość, wygodne miejsca, spokojna podróż i smaczne posiłki. Chętnie popłynę ponownie oraz polecę Stena Line rodzinie i znajomym, dziękuję serdecznie

22. Juli 2026

dziękujemy za opinię.

Jest nam niezwykle miło, że docenił Pan miłą obsługę, czystość, wygodne miejsca, spokojną podróż oraz smaczne posiłki na pokładzie naszych promów. Cieszy nas, że podróż była dla Pana przyjemnym doświadczeniem i że planuje Pan skorzystać z naszych usług ponownie oraz polecić nas swoim bliskim.

Do zobaczenia na pokładzie!

dziękujemy za opinię.

Miło nam, że docenił Pan jakość naszej obsługi.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rejs ze Stena Line to był strzał w…

Rejs ze Stena Line to był strzał w dziesiątkę na rodzinny wyjazd! Prom jest fantastyczny. Wygodne kabiny, pyszne jedzenie i zero stresu w podróży – idealny, komfortowy miks zabawy i pełnego relaksu dla całej rodziny!

21. Juli 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za dodanie opinii.

Jest nam miło, że podróż była dla Pani i Pani rodziny wyjątkowym doświadczeniem. Cieszy nas, że doceniła Pani komfort kabin, jakość serwowanego jedzenia oraz możliwość spokojnego i przyjemnego spędzenia czasu na pokładzie.

Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli ponownie gościć Panią wraz z rodziną na pokładzie naszych promów!

Dzień dobry,

dziękujemy za dodanie opinii.

Miło nam, że docenił Pan jakość naszej obsługi oraz podejście personelu.

długie oczekiwanie na wjazd na prom

długie oczekiwanie na wjazd na prom

21. Juli 2026

dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że czas oczekiwania na wjazd na prom nie spełnił Pana oczekiwań. Rozumiemy, że może to wpływać na komfort podróży. Pana uwagi są dla nas cenne, przekażemy je do odpowiedniego działu.

Mamy nadzieję, że mimo tych niedogodności będziemy mieli okazję ponownie gościć Pana na pokładzie naszych promów i zapewnić Panu jeszcze lepsze doświadczenia podczas kolejnej podróży.

Wygodny rejs

Bezproblemowy zakup, szybka odprawa, uśmiechnięta obsługa, pyszne śniadanie w cenie. Czysto i schludnie

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Jest nam niezwykle miło, że doceniła Pani sprawny proces zakupu, szybką odprawę, uśmiechniętą obsługę oraz komfort i czystość na pokładzie. Cieszy nas również, że śniadanie w cenie oraz jakość naszych usług spełniły Pani oczekiwania.

Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli ponownie gościć Panią na pokładzie!

Wspaniałe podejście do pasażera

Wspaniałe podejście do pasażera, przemiła obsługa i wspaniałe doświadczenie.

dziękujemy za opinię.

Miło nam, że docenił Pan nasze podejście do pasażerów, miłą obsługę oraz pozytywne doświadczenia z podróży.

Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli ponownie gościć Pana na pokładzie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Podróż, która stała się częścią przygody

Podróż ze Stena Line była czymś więcej niż zwykłym przepłynięciem z punktu A do punktu B — już po wejściu na pokład poczułem, że zaczyna się prawdziwa przygoda. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, od odprawy aż po zejście z promu. Załoga była uprzejma, pomocna i uśmiechnięta, a na statku panowały czystość, spokój i przyjemna atmosfera. Można było naprawdę odpocząć, podziwiać morze i cieszyć się podróżą bez stresu i pośpiechu. Stena Line pokazuje, że sama droga może być równie przyjemna jak miejsce, do którego się płynie. Z przyjemnością skorzystam ponownie i zdecydowanie polecam!

17. Juli 2026

dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że podróż z nami była dla Pana czymś więcej niż tylko przeprawą oraz że docenił Pan organizację, zaangażowanie naszej załogi i komfort panujący na pokładzie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo miła obsługa 🤩 sprawnie szybko i…

Bardzo miła obsługa 🤩 sprawnie szybko i przyjemnie 🤩

20. Juli 2026

dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że docenił Pan miłą obsługę oraz sprawną organizację podróży.

Wszystko na wysokim poziome

Wszystko na wysokim poziome

20. Juli 2026

dziękujemy za opinię

Cieszymy się, że rejs z nami ocenia Pan na wysokim poziomie.

Mamy nadzieje, że niedługo będziemy mogli gościć Pana ponownie na pokładzie naszych promów!

:) :)

Miła, szybka obsługa, pomocni- chętnie pomagali- pracownicy statku. Czyste, schludne, przyjemne kajuty.

17. Juli 2026

dziękujemy za opinię

Cieszymy się, że doceniła Pani naszą obsługę oraz jakość kajut.

Mamy nadzieje, że niedługo będziemy mogli gościć Panią ponownie!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prawie idealnie :) piątą gwiazdkę…

Prawie idealnie :) piątą gwiazdkę odejmuje za wtargnięcie do kajuty przed czasem ekipy sprzątającej. Zakomunikowany był nam czas udostępnienia kajuty o 06:30 rano (pół godziny przed dopłynięciem do portu). Trzy minuty przed czasem dwie osoby sprzątające weszły do kabiny, mało przyjemne do bylo.

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że podróż była niemal idealna. Jednocześnie przepraszamy za sytuację związaną z przedwczesnym wejściem ekipy sprzątającej do Państwa kajuty.

Mamy nadzieję, że mimo tego wkrótce ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa na pokładzie.

Super obsługa

Super obsługa

Dziękujemy za wystawienie opinii oraz wysoką ocenę.

Cieszymy się, że nasza obsługa zrobiła na Państwu tak dobre wrażenie.

:-))))))))

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że podróż była udana.

Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa na pokładzie.

Przemiła obsługa

Przemiła obsługa, zawsze odplywa i przypływa w czas, duzo atrakcji dla dzieci i zawsze spokojny rejs

Dziękujemy za wystawienie opinii oraz wysoką ocenę.

Cieszymy się, że docenia Pan naszą obsługę, punktualność oraz atrakcje przygotowane dla najmłodszych.

Super jedzenie

Super jedzenie, obsługa i ogólnie fajny prom 🥰

Dziękujemy za wystawienie opinii oraz wysoką ocenę.

Cieszymy się, że Państwo miło wspominają swój rejs.

Polecm

Bardzo udana i konfortowa podróż

12. Juli 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za miłą opinię.

Cieszymy się, że podróż była udana i komfortowa.

Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie powitamy Pana na pokładzie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jestem stałym klientem Stena Line,rejs…

jestem stałym klientem Stena Line,rejs trwa ponad 9 godzin,i można spokojnie i dobrze wypocząć, bufet ,oferowane jedzenie jest świeże i smaczne w dobrych przystępnych cenach.
kabiny czyste z prysznicem, bo co więcej potrzeba w podróży?

Dzień dobry,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię!

Cieszy nas, że rejs pozwala na komfortowy wypoczynek, a świeże i smaczne posiłki oraz czyste, wygodne kabiny spełniają oczekiwania.
Mamy nadzieję, że przed nami jeszcze wiele udanych podróży razem. Do zobaczenia na pokładzie!

Super doświadczenie super przygoda

Super doświadczenie super przygoda

Dzień dobry,

Dziękujemy za miłe słowa i wysoką ocenę.

Cieszymy się, że podróż z nami była udanym doświadczeniem i prawdziwą przygodą.

Mamy nadzieję, że kolejne rejsy będą dla Państwa równie przyjemnym doświadczeniem.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr