Yksi osamaksu olemassa Svean kautta, toista pienempää ei saanut laskullakaan vaikka ei merkintöjä ja tulot riittävät. Makselen olemassa olevan pois ja kierrän tämän firman jatkossa kaukaa.
Das sagen Bewerter
Svea Inkasso är en tandlös penninghungrig tiger. Jag hade kundfordringar på ca 150.000, varav de inte lyckats hämta tillbaka en spänn av dessa. De pengar jag återfått är de jag själv lyckats få kunder... Mehr ansehen
Totala sjörövare som köper fakturor från andra företag under oklara former och lägger på precis vad de vill under falsk förevändning att man inte skött sig. Skita på er era mammaknullare jag ska ha ti... Mehr ansehen
Svea ekonomi skickar ut blufffakturor åt de företag de samverkar med för transaktioner som aldrig inträffat, undviker alla nätshoppar som samverkar med Svea Ekonomi då de försöker skrämma människor me... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Finanzdienstleistungsinstitut
- Alternative Finanzdienstleistungen
- Finanzberater
- Finanzinstitut
- Pensionsfonds
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Svea Ekonomi erbjuder tjänster såsom kreditupplysning & kreditbevakning, faktura- & reskontraservice, finansiering & inkassoservice, outsourcing.
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Scamföretag
Lockar med räntefria lån med lägger på…
Lockar med räntefria lån med lägger på en fet uppläggningsavgift och en aviavgift på 55 kronor som du inte kan bli av med även om du sätter upp autogiro.
Svinaktigt.
Stor varning för detta…
Stor varning för detta gangsterföretag,finns även i Sverige.
Varje gång när jag valt SveaEkonomis betalningsalternativ har det stått -0Kr i avgift men exakt varje gång när fakturan, räkningen kommer är det påfört någon avgift, aviavgift, faktureringsavgift, eller uppläggningsavgifter edl.
Varje gång vid försök till rättelse -mejlväxling till detta företag får man ett "God dag yxskaft svar" -det var en kampanj som inte längre gäller, vi har bett företaget att ta bort den men fakturan är rätt var så god att betala bara och ha en bra dag,
Det här är rent bondfångeri, det är inte konstigt att folk hamnar i lyxfällan..
Svaret man får efter att Svea lurat av en avgifter och jag vill ha kreditering.
Hej Kenny,
Tack för ditt mail.
Det har tyvärr framgått fel information i kassan. Den kampanj du valde ska egentligen inte gå att välja i butikens kassa. Det var en julkampanj och webbutiken har tyvärr inte tagit bort den ännu.
Den kampanj som gäller nu är ”köp nu, betala om tre månader” och på denna tillkommer en aviavgift på 29kr. Det innebär att den avi du mottagit är korrekt och beloppet som ska betalas är 2323kr.
Vi beklagar att det framgått felaktig information och vi har nu meddelat Radiostyrda-modeller.seom att ta bort den ogiltiga kampanjen.
Återkom om du har fler funderingar.
Jag önskar dig en trevlig dag!
Med vänlig hälsning
Marika Aronsson
Svea Ekonomi | WebPay
Kundtjänst
tel: +46 8 514 931 13
Mycket dåligt företag som luras o förstör
Mycket dåligt företag som gör allt flör stt luras och ta extra betalt. Kommer aldrig mer handla på svea kopplade butiker.
Klarna löser alltid problem.
step up svea!!!
Svea ekonomi är ett oseriöst företag …
Svea ekonomi är ett oseriöst företag som har somm affärsidé att försvåra för kunden så att denne ska kunna debiteras mer. Jag ingick ett avtal på avbetalning med 0% ränta men detta ändrades till 19,5% när jag av misstag betalat in 29kr för lite på en faktura, detta trots att jag låg före med över 2000kr sedan tidigare. Utöver detta så använder sig Svea ekonomi endast utav de två uråldriga betalsätten pappersfaktura och autogiro, båda med 29kr faktureringsavgift. Jag rekommenderar ingen att ingå ett avtal med svea ekonomi, det finns bättre alternativ.
Lurendrejare inom lagens ramar?
Ja, vad skall man säga …
Ännu ett oseriöst företag som gömmer sig bakom en fasad som sorgligt nog får de flesta att i god tro få intrycket av motsatsen? Genomtänkt företagsnamn, förtroendeingivande logotype osv. De anställda förmodar jag vara hårt drillade av en ledning som piskar på. Bolaget håller sig högst troligt inom lagens alla ramar men där dessvärre etik och moral inte får plats överhuvudtaget, som så ofta i profittänkande verksamheter. (SVEA EKONOMI / SVEA INKASSO nämns här som endast SVEA för enkelhetens skull.
Jakten på att försöka finna alla möjliga kryphål för att på lagligt sätt kunna krama ur så mycket det bara går från de drabbade är löjligt uppenbar.
I mitt fall hade jag glömt betala en räkning (slarv), vilket så fort jag upptäckte detta korrigerade. Att skicka ut inkassokrav sker imponerande snabbt. Då blev det påförda avgifter som naturligtvis även de skall betalas, även om räkningen betalats innan kravet nådde fram. Jag kontaktade SVEA kundtjänst och mailade kvitto på betalning. Lönlöst, avgiften på 186,00kr skulle betalas oavsett. Det var ju ingen större summa så det godtog jag pga min sena inbetalning och jag fick besked att ett inbetalningskort med korrigerat belopp skulle sändas till mig. Alla räkningar från SVEA har hittills kommit via vanlig post så jag kollade posten varje dag. Av en ren slump upptäckte jag i min mobil att appen för digital post KIVRA hade ett nytt meddelande som jag ej upptäckt i tid. Jag har ej fått räkningar via den appen utan endast via post. Blev förskräckt när det var från SVEA och att datumet passerat. Jag betalade in räkningen omedelbart! Två dagar senare låg det ett brev från KRONOFOGDEMYNDIGHETEN med ett krav via SVEA på 866,00kr!! Jag kontaktade genast SVEA och förklarade samt ifrågasatte luddigheten på vilket sätt de skickar ut. Svaren jag fick var som väntat från den här typen av ”lurendrejare” (ja, man känner sig lurad) och det var lönlöst att förhandla eller ens vänta sig någon form av förståelse eller egenrannsakan. Jag betalade så in ockerbeloppet och passade även på att göra mig helt fri från detta företag genom att slutbetala en räkning hos dem som jag tidigare valt att ta månadsvis. Den räkningen kom samtidigt som brevet från Kronofogden … med vanlig post!! … :/
Mitt råd är att om ni trots alla omdömen här väljer SVEA EKONOMI i något sammanhang, tänk igenom noga och var medveten om det snabba förloppet vid ev sena betalningar hos dem samt det fulspel som ev kan följa innan ni väljer att handla hos någon butik som erbjuder SVEA EKONOMI för betallösningar.
I mitt fall är svaret enkelt - ALDRIG MER!
(noterat här: De recensioner med betyg 5 lyser kanske lite väl misstänkt ”in-house”, kan man ju tycka…?)
USELT!!!
USELT!!!
Har inte ens E.faktura!!
Tjänar 45:- + inkasso på varje pappersjävlafaktura som Postnord tappar bort!
Ett företag som inte borde funnits om …
Ett företag som inte borde funnits om det varit någon ryggrad i finansinspektionen.
Usel kundservice...
Usel kundservice.... otrevlig och arrogant tjej som inte hade någon större lust att svara på en enkel fråga.
Varning för Svea Ekonomi!
Hur en faktura som bevisligen är betald, kan försvinna ifrån SE's system är oförlåtligt. Kundservice är en mardröm. Man blir utskälld och absolut idiotförklarad. I och med att den påstådda obetalda fakturan ändrades lånet till fasansfull ränta. " Så blir det när man inte betalar i tid " säger de på kundservice. Men fakturan är betald! Beviset finns på min bank. Ändå är den obetald. Aldrig mer Svea Ekonomi.
väldens otrevligast person på …
väldens otrevligast person på kundtjänst, att man är så otrévlig och ej låter ens kunden fråga frågan innan hon snabbt avvisar en,
samt att tjejen som heter teresia eller teresa skall ens jobba åt kundtjänst när man ej kan ta en kund på bra sätt.
aldrig mer anlita mig av svea ekonomi om jag säger.så
byt ut er personal eller lär dem hur man lyssnar på kunder utan att vara så otrevlig, värsta jag vart med om
och då var jag själv ej ens otrevlig ville bara fråga ang hur en påminnelse faktura skickades ut osv.
värdelöst
Webb från 1995?
Eran webb och kontaktformulär kanske ni kan investera lite av pengarna ni drar in till.
w3.Upload error '8000ffff'
Please see the documentation regarding AspMaxRequestEntityAllowed.
/sveakundsupport_se/ovrigameddelandenPost.asp, line 16
Usel kundsupport, skickar kraven fel och förstår inte svenska i tal eller skrift. Tråkigt att ni ska verka seriösa men struntar i dödsboanmälan och fortsätter skicka kraven på samma person.
Oärligt,dåligt,farlig bank att handla med
Aldrig sett så oseriös bank, Svea ekonomi tjänar pengar genom att lura sina kunder, oärliga med förfallodagen,aviavgif,kampanj och villkor osv. Kundtjänst saknar kompetens att prata med kunder. Mitt ansvar är nu att informera och avråda alla nära- kära från att handla med Svea.
Dåligt!!
Trots att jag mejlar för att reda ut en retur så slutar det med förseningsavgift och nu senast tom inkassoavift! Detta pga en avgift på 26 kr Uselt och oärligt beteende!
usel kunservice
betalalat in innan slutdatum efter överenkommelse men ändå får man påminnelse avgift 60:- och förseningsav.gift 145:- bara för att det bokfördes den 4\1 trots juletider. Så det går ju inte lita på detta företag
Tråkigt
Lurendrejeri!
Svea Ekonomi är ett riktigt lurendrejeriföretag!
Man betalar fakturan långt i förväg, men de hittar ändå vägar att fakturera för så kallade kampanjer och aviavgifter.
Ruttet beteende, som bara verkar gå ut på att lura kunder.
Tacka vet jag Klarna!
Superbra kundservice
Hade tappat min faktura och de hjälpte mig galant via deras kundservice. Trevlig person jag pratade med oxå :)
Usla på att svara på mail.
Usla på att svara på mail. Försökt att få tag på dem under 1 månad.
felaktiga fakturor
Bristfällig kundtjänst när man får felaktiga fakturor.
Sämsta kundservice och inkompetens inom sitt område
Svea Ekonomi och Svea Webpay må vara marknadens sämsta företag inom sitt område. Vi använder Svea Webpay på vår hemsida får att ta betalt via kort och fakturor. Sällan händer det att något fungerar hos dem och när man kontaktar deras inkompetenta kundsupport så kan man bli skickad fram och tillbaka mellan olika avdelningar utan att få något svar.
När det kommer till de tekniska lösningarna så är det helt värdelöst. En massa buggar som orsaker att ärenden som ska ta 3 min att göra kan ta upp till 30 min. Betalningar som inte går genom eftersom deras system glappar osv. Ska man be deras tekniska support att fixa något så kan ni vänta ett halvår innan det blir åtgärdat, och när det är gjort så har ni tio nya fel.
Mitt tips: VÄLJ ABSOLUT INTE SVEA EKONOMI
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.