Yksi osamaksu olemassa Svean kautta, toista pienempää ei saanut laskullakaan vaikka ei merkintöjä ja tulot riittävät. Makselen olemassa olevan pois ja kierrän tämän firman jatkossa kaukaa.
Das sagen Bewerter
Svea Inkasso är en tandlös penninghungrig tiger. Jag hade kundfordringar på ca 150.000, varav de inte lyckats hämta tillbaka en spänn av dessa. De pengar jag återfått är de jag själv lyckats få kunder... Mehr ansehen
Totala sjörövare som köper fakturor från andra företag under oklara former och lägger på precis vad de vill under falsk förevändning att man inte skött sig. Skita på er era mammaknullare jag ska ha ti... Mehr ansehen
Svea ekonomi skickar ut blufffakturor åt de företag de samverkar med för transaktioner som aldrig inträffat, undviker alla nätshoppar som samverkar med Svea Ekonomi då de försöker skrämma människor me... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Finanzdienstleistungsinstitut
- Alternative Finanzdienstleistungen
- Finanzberater
- Finanzinstitut
- Pensionsfonds
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Svea Ekonomi erbjuder tjänster såsom kreditupplysning & kreditbevakning, faktura- & reskontraservice, finansiering & inkassoservice, outsourcing.
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Väntar med spänning
Hej
Har försökt att betala via mina kort men fått felmeddelande att 3d secure stoppar betalning.
Tänkte då betala allt via faktura.
Digitalt står det att jag har 1 dag på mig idag (190624) men när jag laddar hem PDF så är förfallodagen den 18:e.
Jag har nu betalt in hela summan och väntar med spänning om det kommer strula... Så om Svea Ekonomi läser detta så säger jag Väl Mött.
Återkommer med uppdaterat betyg.
påminnelseavgifter på krediterade fakturor
Kräver påminnelseavgifter på krediterade fakturor för tillbaka skickade produkter. Aldrig varit med om något liknande, klarna tex skulle aldrig få för sig att göra något sådant. Företagspolicyn verkar grunda sig i att lura kunder med alla medel de kan. Detta företag kommer förhoppningsvis försvinna från marknaden snart, akta er!
Finns andra seriösa aktörer som tex klarna och Qliro Group. Använd era kreditkort istället, ifall detta scamföretag finns som enda alternativ som faktura.
Bedragare
Bedragare! Akta er för Svea ekonomi.
Jag har fått falsk faktura av dom som dom vägrade riva trots att jag hotade att polisanmäla dom!
Luras
Köp aldrig något med Svea ekonomi som finansiering!
De vill bara lura dig till att glömma betala och även till att missa påminnelserna! Kundtjänst har ingen förståelse över huvud taget. Noll good will- tänk!
Råt företag
Råt företag, en affärsidé som stinker lik
Varnlng
Varnlng
Svea ekonomi gör alltså en app för blankolån. Denna app ser du inte dina fakturor som du fått av Svea ekonomi på. Svea ekonomi gör allt för att du ska glömma dina fakturor sedan skickar de ut en påminnelseavgift på det. Det är usel information av ett uselt företag.
Jag ringer och förklarar för dem vilket problem de har. Efter att jag hotar med att gå till KV så slipper jag betala min påminnelseavgift.
Vägrar lyssna även om jag skickat in…
Vägrar lyssna även om jag skickat in bevis på att jag har rätt, flera vittnen så avslår Svea ekonomi min invändning. Nu ses vi i rätten! För de tror väl inte en privat person är villig till det för 400kr
OSERIÖSA!
OSERIÖSA!! ETT FÖRETAG SOM SATT I SYSTEM ATT LURA.
Har precis som dom flesta omdömen jag nu läst (tyvärr för sent) råkat ut för att jag i februari månad missade i vardagsstressen att det var en kortare månad (dumt! Ja jag vet) och blev ett par dagar sen med betalningen. Tar utan tvekan dom kostnader som detta i normala fall skulle innebära, då felet för sen betalning var mitt.
Men nu har dom istället ändrat den räntefria delbetalningen mot räntebärande 20,75%, och det skulle innebära nästan 9000kr i ränte kostnader för mig innan allt var slutbetalt!
Har tur att jag har möjlighet att lösa hela lånet och slippa detta oseriösa företag, kommer även att se till att företaget jag jobbar åt kommer att välja bort Svea som alternativ i kassan.
Hoppas att andra ska vara klokare och läsa dessa omdömen innan man går i fällan! Välj Klarna eller andra seriösa alternativ istället för SVEA EKONOMI.
Zero tolerance and harsh punishments, they get some profit out of this
Zero tolerance! they sent me the reminder with a 60 SEK punishment after just two weeks of a 299 SEK purchase during the Christmas.! I asked them if it is possible to reimburse the punishment because I never delay in payments and in such short time during Christmas I have just needed more time to get my head around of any leftover payments that I should make. I will never commence a purchase if SVEA is the mediator in that business. Very bad experience and very customer disoriented staff.
Pga sen postleverans blev EN betalning…
Pga sen postleverans blev EN betalning sen med 8 dgr. Pga detta gick min räntesats från 6,75% till 20,75% .
Ringde och förklarade och mötte en vägg.
Är så otroligt förbannad och kommer ALDRIG använda mig av SVEA igen, samt kommer varna mina vänner.
De aldrig skickade ut första fakturan…
De aldrig skickade ut första fakturan fast de säger att de har gjort det. De kunde ha skickat den via epost med nej, de valde att lägga till räntan och skicka en ny faktura istället. Väldigt dåligt upplevelse. Jag kommer aldrig sälja att betala via Svea Ekonomi.
undvik Svea!!!
Värst företag....undvik Svea.....så trött på deras sätt att känna extra pengar i form av onödig amortering,aviavgifter för elektronisk faktura och upplägninsavgifter.....Så oerhört förbannad på dem!Sveaekonomi=bedragare!!!!!!!!!!!!
En redan betald faktura för el blev…
En redan betald faktura för el blev trots utdrag från banken en VÄLDIGT långdragen process. Man kunde inte godkänna några som helst bevis som visade att fakturan var betald i god tid. Fick lägga ner massor av tid för att bevisa vår oskuld.
Nej, håll er så långt bort som möjligt från denna oseriösa skumverksamheten. Dessutom otrevlig personal.
Så extremt dålig och otrevlig…
Så extremt dålig och otrevlig kundservice! Kan inte ens ge allt underlag som behövs för bokföringen på en betald faktura.
otrevligt och förbaskat dåligt!
Förbaskat dåligt!
Har fått en faktura av dem i brevlådan idag. Som konstigt nog är daterat för 10 dagar sedan. Inte fått något inkssokrav eller något annat..... Men tydligen så har det gått vidare till Kronofogdemyndigheten..... Ringde upp dem för att meddela dem betalning och fick ett hånflin i luren och kommentaren..... Jag kan inte göra någonting åt detta ut jag kommer att låta gå vidare och tänker inte stoppa något.
UNDVIK!!!
Ska fatta mig kort. Välj icke detta oseriösa bolag vid onlineköp! Skickade fakturan till KF trots inga mottagna påminnelser!
Om Klarna eller andra bolag finns tillgängliga, VÄLJ DEM! UNDVIK!
https://ww w.svd.se/ s a-vilseleds-kunder-vid-delbetalning
LÄS innan du ingår något avtal med dessa bedragare! Hjärndöda jurister trodde man inte på...
Skamligt bolag
Skamligt bolag. Undvik affärer med Svea Ekonomi.
Har fått en faktura ifrån Svea ekonomi
Har fått en faktura ifrån Svea ekonomi. På fakturan står det 29 kronor för aviavgift. Jag kontaktade dem pga att jag ej vill betala för att få hemskickat en avi. Jag ville att dem skulle skicka ut fakturan elektroniskt istället. Jag fick till svar att även om jag får Skickat fakturan hem, elektroniskt eller på autogiro så ligger det så i deras system att man måste betala en aviavgift. KATASTROFALT!!!!
scam.
Sveaekonomi är en scam.
läs resterande inlägg för mer information.
Köpte larm av Säkra Larm med…
Köpte larm av Säkra Larm med avbetalning genom Svea. Månadskostnaden skulle vara 347kr i 8 år. Jag råkade betala en faktura tre dagar för sent. Omedelbart har jag då brutit avtalet enligt Svea och utan möjlighet att behålla avbetalningsplanen har nu mitt lån påförts en ränta om 20,75%.
Hur kan det ens vara lagligt? Var är finansinspektionen? Ett litet misstag som kan sätta familjer i stora ekonomiska problem.
Sveas kundtjänst är bra drillade och har ingen som helst empati. Det var som att prata med en robot. "I och med att du betalat för sent har du brutit avtalet" x 12.
Kan även bekräfta att Svea som enda företag som jag känner till inte har något alternativ till betalning för att undvika fakturaavgift.
Inga mer köp hos butiker med Svea som betalningsalternativ.
Undvik!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.