Tarvelig finish på advance line På deres glasdør er der meget synlige sømhuller/stifthuller efter fra montering af glaslister! Tænk sig de ikke har spartlet eller andet der skjuler disse i en dør t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En fransk dør leveres hvor karmene simpelthen er bredere end de to dørplader hvilket vil sige at der er 4 cm mellemrum imellem de to døre. Det kan umuligt være studenterhuen der trykker. Derudover e... Mehr ansehen
Jeg har som proffessionel altid kun haft positive oplevelser med Sweedoor, uanset om det er produkterne eller om det er service. Vi få r en del special varer, herunder farver og der er er SZweedoor al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
SWEDOOR® er et varemærke der markedsføres i Danmark, Norge, Sverige og Finland af JELD-WEN. Under SWEDOOR®-varemærket består produktserien af indvendige døre, yderdøre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energivenlige døre, ståldøre samt speciallavede døre. JELD-WEN, grundlagt i 1960, er en af verdens største leverandører af døre og vinduer med 20 fabrikker i hovedsageligt Nordamerika, Europa og Australien med hovedkontor i Charlotte, North Carolina, USA. JELD-WEN designer, producerer og distribuerer en lang række af indvendige døre, yderdøre, træ-, vinyl- og aluminiumsvinduer samt relaterende produkter til nybyg og renovering af boliger og erhvervsejendomme. JELD-WEN er en anerkendt og markedsledende producent af energibesparende produkter og har været ENERGY STAR®-partner siden 1998. Vores produkter markedsføres globalt under varemærket JELD-WEN sammen med flere markedsledende, regionale brands som SWEDOOR® og DANA® i Europa samt Corinthian®, Stegbar® og Trend® i Australien.
Europavej 1, 7280, Sønder Felding, Dänemark
- www.swedoor.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Generelt bare mange reklamationer.
Virkelige skæv yderdør
Virkelige skæv yderdør, den gaber helt vildt i top og bund, sværd at lukke så man kan låse døren, køber aldrig en swedoor igen, hiver skidtet ned igen, og køber en af andet fabrikat.
heldigvis har firmaet sat deres tolerancer så højt, så lige meget hvor skæv den er, så overholder den deres super skønne tolerance krav.
Elendig maling på swedoor
Vores døre fra swedoor skaller af, og det er alle sammen, malingen startede med at løsne sig, da de var omkring 7 år gamle, og det bliver kun være. Huset vi bor i, er et nyere hus fra 2005,og her er ingen problemer med fugt eller lignende.
Havde købt en swedoor dør gennem Bygma
Havde købt en swedoor dør gennem Bygma, og ved montering sås der lak afskalling hvorfor vi tog billeder og reklamerede over det, fik blot at vide fra swedoor at vi havde monteret døren så derfor afviste de reklamationen. Aldrig mere swedoor. Dårlig, dårlig service. Kan på nogen måde anbefales.
Facadedør Apus
Jeg fik problemer med paskvil stanglåsen som havde sat sig fast. Talte med henholdsvis Rasmus og Sonja i Swedoors kundeservice, og indenfor 24 timer sendte de egen montør Jesper ud, som klarede problemet. Kan VARMT anbefalede Swedoor og deres produkter. Stor tak til Jesper, Rasmus og Sonja - fantastisk hjælp !
Perfekt reaktion på reklamation
Jeg har skiftet 6 inderdøre + karme til Swedoor Stable-døre i mit hus for ca. et år siden. Desværre begyndte fallen at “binde” på dørene, så dørene ikke blev holdt lukket. Den første fik jeg ombyttet ved forhandleren, men da de øvrige begyndte at vise samme tegn henvendte jeg mig direkte til swedoor via deres kontaktformular på deres side, for at høre om der var noget jeg selv kunne høre.
De svarede prompte og oplyste de havde skiftet leverandør på låsekasserne af samme årsag, så de ville sende nye låsekasser til alle dørene. Dét er lige i øjet.
Med forbehold for at jeg ikke har modtaget dem endnu, så er der altså noget her der fungerer. Fair nok at der kan ske produktionsfejl, men det er måden du håndterer det på, der adskiller dig fra konkurrenterne. Hurtig og høflig reaktion og udbedring uden slinger i valsen.
Super kundeservice
Super kundeservice. Virkeligt venlige og super hurtig betjening.
Manglende kvalitetskontrol
Har købt 3 massive døre samt 2 flex + karme og gerigter. Døre og gerigter er i super flot finish, dog malefejl på et enkelt sæt gerigter, men byttet via byggemarked uden problem. Karme derimod er i utrolig dårlig kvalitet/finish, er nu i gang med 3 reklamation på et enkelt karmsæt, deres finish/maling er af meget dårlig kvalitet. Afventer spændt næste sending 👀.
Bundtykke
Utroligt at man skal vente 6-8 uger på et bundstykke i eg.
god service og dygtige medarbejdere
god service og dygtige medarbejdere, der ved hvad de taler om.
Er meget tilfredse med mine døre
Er meget tilfredse med mine døre - STABLE massive. De er rigtig pæne i overfladen. Grunden til at jeg ikke tildeler 5 stjerner er at jeg efterfølgende fandt ud af at man kunne få +karme med tætningslister (ikke swedoor fejl) - vi har fået alm. karme og har sat gummidutter på
Købte døre der for 5 år siden
Købte døre der for 5 år siden, har ikke haft nogle problemer.
vi får 2½ år siden 5 karme + døre hos…
vi får 2½ år siden 5 karme + døre hos swedoor.
Vi fik et tømrerfirma til montere dørene for at være sikre på at de blev monteret korrekt.
Efter knap et år, hvor jeg har skullet justere og efterspænde hængslerne, for at dørene ikke skal gå på er jeg ved at nå der til hvor jeg skal slibe af karmene, for at dørene ikke skal gå på.
Det skal siges at karme er i lod og vatter.
Jeg kan IKKE anbefale swedoor.
Det kan godt svare sig at investere i kvalitet, hvilket ikke fåes hos swedoor.
swedoor stable gw sort.
Ca. 1 år siden fik vi monteret swedoor stable gw sort massiv indvendige døre.
Vi har løbende måtte plette dørene med sort maling.
Da de er meget sarte.
Sorte malingen er meget tynd og så er grundmalingen hvid.
Så det ender jo med vi skal have slebet dørene af og malet.
Kan bestemt ikke anbefale denne dør.
Dårlig kvalitet og oversolgt produkt
Dårlig kvalitet og oversolgt produkt. Jeg solgte en facade dør til en kunde som havde set Swedoors reklame og hjemmeside og var faldet for deres produkt. Ved montagen viste det sig at dørpladen var krum og stak uden for karmen i toppen. Min kunde var selvsagt ikke tilfreds. Swedoor sendte en servicemand forbi som kunne konstatere at dørpladen var krum. Efterfølgende meddelte Swedoor at det var inden for deres tolerance og derfor helt ok. Jeg har siden for egen regning måttet skifte døren hos kunden og denne gang til et andet produkt. Jeg kan på ingen måde anbefale Swedoors produkter til andre.
Super service fra Pernille
Havde brug for en ny skudrigel til vores dobbeltdør, og kontaktede derfor Swedoor, for at få oplyst hvor denne kunne købes. Blev tilbudt ny skudrigel gratis, som blev sendt med det samme med posten – Tusind tak for en fanatisk service =;^)
Pæne døre
Pæne døre, men nu 1,5 år efter at vi fik monteret nye døre i hele huset under renovering hænger alle døre i hængsler og er ikke stærke ok til at holde døren, resulterende at vores døre ikke kan lukke. Problemet er opstået ved det plastik og metalhængsel der sættes på ved montering til karm. Alle døre er monteret af håndværkere. Derudover er flere af vores dørtrin blevet skæve og buer over samme periode.
Super service. Grundet maling af døre var mine dækpropper gået itu. Sælges ikke i de 3 butikker/byggemarkeder (Silvan, Harald Nyborg og Jem&Fix) jeg havde været i. Ringede så til kundeservice, som mente, at jeg burde kunne købe dem i velassorterede byggemarkeder. Da jeg kun skulle bruge 16 propper tilbyd de at sende 2 poser kvit og frit. 2 dage efter kom de med posten og min nymalede døre står igen optimalt incl. nye dækpopper. Efterfølgende har jeg dog fundet dem på nettet i Bauhaus. Tak for en fin service.
UHAUHA......Skulle ellers lige til at…
UHAUHA......Skulle ellers lige til at købe en del swedoor døre til stort husprojekt men har nu fået kolde fødder nu når man ser anmeldelserne her på Trustpilot. Må så igen igang med at se på døre JL
Køb ALDRIG døre og dørkarme fra Swedoor
Vi er i gang med at bygge nyt hus. Huset er næsten færdigt bortset fra fejl og mangler vedr. Swedoor døre og dørkarme. Før vi gik i gang med at bygge, lavede vi sammen med vores arkitekt en komplet beskrivelse af, hvad huset skulle indeholde. Derefter blev beskirvelse og hustegninger sendt i udbud.
En af de ting, vi skulle vælge i den forbindelse, var indvendige døre samt 2 facadedøre til garagen. Vi gjorde et stort arbejde ud af at finde de rigtige varer, men til vores store overraskelse fandt vi ud af, at Swedoor ser ud til at have monopol på indvendige døre, medmindre du får dørene lavet hos en snedker e.l. DET UDNYTTER SWEDOOR PÅ DET GROVESTE.
Eksempler:
- Byggefirmaet skal betale, FØR Swedoor leverer varer.
- Vi har fået adskillige dørkarme og døre leveret med skader og lakfejl. I vores tilfælde har vi til et helt hus kun fået enkelte fejlfri varer. Noget er Swedoor gået med til at skifte, men andet ikke.
- Når der så skal leveres en erstatningsvare, er leveringstiden adskillige uger til måneder. Den fastsatte leveringsdato kan man så heller ikke være sikker på holder. Vi har i hvert fald været udsat for, at de rykker datoen endnu længere ud i fremtiden.
Det er SVÆRT at få Swedoor til at tage ansvar. Eksempler på dette:
- Vi har en indvendig dør med synlige lakpletter. I første omgang afviste Swedoor udskiftning af denne dør. Vi forsøgte at følge Swedoors egen vejledning fra deres hjemmeside til, hvordan man tester, om en fejl er graverende nok til, at man kan få døren udskiftet. Iflg. denne test skal vi have en ny dør. Det får vi så også, men vi ved ikke, om det er Swedoor, der til sidst gav sig, eller det er vores byggefirma, der har været flink og giver os en ny dør.
- Et andet eksempel er, at de to facadedøre, vi har fået levereret, er skæve og stikker ud fra karmen. Den ene af dem har vi tjekket skævheden på. Døren har slået sig 4 mm (ab fabrik vel at mærke), hvilket er Swedoors absolutte maks. for skævhed, MEN da skævheden ikke overskider Swedoors maks. skævhed, vil de ikke udskifte døren, SELVOM døren derud over stikker 6,2 mm ud fra karmen. Dør og karm passer ganske enkelt ikke sammen. Desuden kan dør/hængler ikke justeres.
- Den anden facadedør blev i første omgang leveret i forkert størrelse og noget for sent i forhold til oprindelig leveringsdato. Erstatningsdøren har der været 2,5 - 3 måneders leveringstid på. Den er så lige kommet og er også blevet monteret, MEN selve døren blev leveret med skader, og det samme gælder for dørkarmen, som har flere hak. Igen er døren skæv (har slået sig - er leveret således ab fabrik) og stikker ud fra karmen.
Vores byggefirma er SÅ træt af Swedoor. Swedoor er IKKE til at samarbejde med. De er SÅ stejle, og det tager en evighed at få aftaler på plads med dem. Derudover udnytter Swedoor deres selv definerede kvalitetskrav til det yderste.
Vores råd til jer, der skal bygge nyt hus eller have andre døre, er, at I skal undgå Swedoor og finde en anden løsning. Måske findes der et andet firma i udlandet, måske i Tyskland, som leverer fine døre. En lille ekstra regning vil kunne betale sig, for Swedoor er skyld i, at der kommer kurrer på tråden mellem byggefirma og bygherre.
Byggefirmaet har jo betalt for varen, og for hver skadet dør og dørkarm står de foran en træls langsommelig forhandling med Swedoor om at få en erstatningsvare.
I den anden lejr står bygherre, som vil have en fejlfri vare, siden det er det, bygherre betaler byggefirmaet for.
Vi har ingen problemer med, at Swedoor henvender sig til os. Vi har dokumentationen på plads, og vi informerer også vores byggefirma om denne anmeldelse på Trust Pilot.
Hilsen bygherre Kim og Birte
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.