SWEDOOR Danmark Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik problemer med paskvil stanglåsen som havde sat sig fast. Talte med henholdsvis Rasmus og Sonja i Swedoors kundeservice, og indenfor 24 timer sendte de egen montør Jesper ud, som klarede proble... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tarvelig finish på advance line På deres glasdør er der meget synlige sømhuller/stifthuller efter fra montering af glaslister! Tænk sig de ikke har spartlet eller andet der skjuler disse i en dør t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En fransk dør leveres hvor karmene simpelthen er bredere end de to dørplader hvilket vil sige at der er 4 cm mellemrum imellem de to døre. Det kan umuligt være studenterhuen der trykker. Derudover e... Mehr ansehen

1. Türengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SWEDOOR® er et varemærke der markedsføres i Danmark, Norge, Sverige og Finland af JELD-WEN. Under SWEDOOR®-varemærket består produktserien af indvendige døre, yderdøre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energivenlige døre, ståldøre samt speciallavede døre. JELD-WEN, grundlagt i 1960, er en af verdens største leverandører af døre og vinduer med 20 fabrikker i hovedsageligt Nordamerika, Europa og Australien med hovedkontor i Charlotte, North Carolina, USA. JELD-WEN designer, producerer og distribuerer en lang række af indvendige døre, yderdøre, træ-, vinyl- og aluminiumsvinduer samt relaterende produkter til nybyg og renovering af boliger og erhvervsejendomme. JELD-WEN er en anerkendt og markedsledende producent af energibesparende produkter og har været ENERGY STAR®-partner siden 1998. Vores produkter markedsføres globalt under varemærket JELD-WEN sammen med flere markedsledende, regionale brands som SWEDOOR® og DANA® i Europa samt Corinthian®, Stegbar® og Trend® i Australien.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et problem med nogle dørlåse

Havde et problem med nogle dørlåse, men fik hurtigt en opringning og fik problemet løst🙂

11. Mai 2026

Hej Thomas.

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse.
Det er netop det der arbejdes på hver dag.

Hurtigt og præcist svar fra kundeservice

Hurtigt og præcist svar fra kundeservice

15. April 2026

Hej Finn.

Vi er glade for at høre, om dín oplevelse af vores kundeservice.
Det har stor betydning i vores hverdag.

Professionel kunde rådgivning.

Swedoor konsument kundeservice og den pågældende medarbejder jeg kom i kontakt med, var bare en 100% døråbner til de info jeg skulle bruge i forbindelse med køb af produkter.

25. März 2026

Hej Lauge.
Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede professionel rådgivning og fik den information, du havde brug for i forbindelse med dit køb. Anmeldelsen bliver bragt videre til kundeservice.

Helt igennem proffesionel samarbejdspartner

Jeg har som proffessionel altid kun haft positive oplevelser med Sweedoor, uanset om det er produkterne eller om det er service. Vi få r en del special varer, herunder farver og der er er SZweedoor altid hjælpsomme. Skulle der være en reklamation hvilket er meget sjældent er, så afhjælpes denne uden vrøvl

30. März 2026

Hej Opmærksom kunde.

Tak for dine rosende ord.
Sådan er værdsættelse sætter vi stort pris på.
Det er netop hvad vi arbejder for hver dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtigt respons og kompetente svar

12. März 2026

Hej Per.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din tilbagemelding. Det er præcis den oplevelse, vi arbejder for hver dag.

Mange hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

varen kan ikke leveres til tiden pga

varen kan ikke leveres til tiden pga. af restordre

27. Jänner 2026

Svar:
Hej Michael.
Det er selvfølgelig beklageligt, at vi har måttet udskyde din ordre.
Der kan være flere årsager til en restordre, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på 70130530, så finder vi en løsning.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leverance 8 mdr. efter bestilling

Vi har fået renoveret hele stueetagen på vores hus, og har i den forbindelse fået helt nye døre og gerigter fra Swedoors. 5 døre, på forskellige mål, og en fransk dør. Renovationen går i gang i april 25, og dørene bliver bestilt umiddelbart herefter. Første levering kommer efter 3 mdr., hvor halvdelen af dørene er leveret forkert, og den ene af de døre der er korrekt leveret er skrammet fra fabrikkens side.

I følge min Tømre, har han lagt en bestilling, denne bliver ændret i ordrebekræftigelsen, og det forkerte bliver sendt afsted. Vi modtager i september igen en forkert levering, og har dd. modtaget, hvad der umiddelbart ligner den rigtige bestilling, 8 mdr efter den første bestilling.

Swedoors har ikke været til at hugge og stikke i. Min tømre har måtte betale for en helt ny leverance, da de ikke tager ansvar for ændringen fra tilbuddet til ordren, og vi har måtte betale for forlængelsen af byggesagen hos banken. Alt i alt har det kostet os hvad der løber op i omkring 15000 ekstra, samt ventet 8 måneder på den korrekte levering.

Vi renoverede 1. salen for 2 år siden, og var hellere ikke her tilfredse med Swedoors grundet farveforskel på dørplade og gerigter, men dette er under alt kritik, og der er hverken en undskyldning eller kompensation at hente.

Jeg fraråder alle at bruge Swedoors.

Opdatering: Jeg har nu haft en rigtig rar og fin samtale med Kent fra SWEDOOR. Vi har aftalt at de krediterer os halvdelen af de udgifter vi har haft ifbm. forlængelse af projektet, grundet lang leveringstid og fejl på leverede døre. Har ændret ratingen fra 1 stjerne til 3 stjerner grundet dette.

17. Dezember 2025

Hej Sofie,
Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og jeg vil meget gerne i dialog med dig for at kunne undersøge sagen nærmere.

Vi har det seneste år været ramt af en flytning af fabrikken, hvilket desværre har givet nogle udfordringer, som vi arbejder hårdt på at løse.

Hvis du har mulighed for at kontakte mig efter 5. januar på 70130530, vil jeg gøre mit bedste for at finde en løsning.

Vi købte en udhus dør

Vi købte en udhus dør, fra Swedoor igennem vores lokale tømmerhandlen, da vi skulle sætte døren i var selve dørplader blevet skæv, vi fik besked om at det var vores egen skyld, da vi hade malet døren inden den blev sat op.
Så Swedoor afviste vores reklamation med følgene teks.

Der er desværre ingen tolerance-regler for udhusdøre.

Og vi fraråder brug af mørke farver - jfr. vedhæftede label, der også fulgte med døren

Mvh
Mette - Swedoor

17. Juli 2025

Hej René,
Vi har nu gennemgået din sag og vil gerne starte med at beklage, at døren ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ærgerligt, når et produkt ikke opleves som tilfredsstillende.
Som nævnt i vores tidligere kommunikation, findes der desværre ikke specifikke tolerancer for krumning på denne type udhusdør. Det skyldes blandt andet, at udhusdøre ikke er konstrueret som en yderdør derfor kræver særlig opmærksomhed i forhold til opbevaring, behandling og montering.
Vi forstår, at du har malet døren inden montering, hvilket i nogle tilfælde kan påvirke dørens form, især hvis den ikke er blevet behandlet korrekt på alle flader og kanter. Vi anbefaler desuden at undgå mørke farver, da disse kan forårsage større temperaturpåvirkninger og dermed øge risikoen for krumning – som også fremgår af den label, der fulgte med døren.
Vi beklager, at vi ikke kunne imødekomme din reklamation, men håber, at ovenstående giver en bedre forståelse af baggrunden for vores vurdering.

Fin service ø

Fin service med hurtig besvarelse på mine spørgsmål

24. September 2025

Hej Jan.

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service og hurtige svar på dine spørgsmål.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Skulle du få brug for yderligere hjælp eller have spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og hjælpsom respons fra Swedoors kundeservice

Jeg spurgte Swedoors kundeservice om, hvor man kunne købe reparationsfarver til deres indvendige døre. Svaret kom dagen efter, og var både venligt og hjælpsomt. En kudeSERVICE, der lever op til sit navn!

19. September 2025

Hej Per.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores kundeservice.
Vi er rigtig glade for, at du fik hurtigt og hjælpsomt svar på dit spørgsmål – og at du oplever, at vores service lever op til navnet.
Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Har du brug for yderligere hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil give 0 stjerner hvis det var…

Jeg vil give 0 stjerner hvis det var muligt. Levering?. Normalt tager det 6 uger fra man har bestilt en dør til den er leveret. Nu skriver vi den 01.09.25 og jeg mangler stadig 2 døre.
Så hvis nogen står med et byggeprojekt og i ønsker nogle spicejælle skal i være i god tid.
Jeg er Tømrer i et firma hvor vi selv skal sørge for de materialer vi skal bruge.
Jeg har nok stået 4 gange hos kunden, for at få at vide at levering er udsat 9oog spildt min tid, Hvis ewedoor ikke ved det, så koster tid PENGE.
Der ud over skuffet kunder.
I skulle se kunden i øjnene, skuffelsen lyste ud af øjnene på ham hver gang jeg har måttet fortælle at nu er de igen forsinket.
I Skylder ikke hvertfald en undskyldning. Og den skal ikke være billig.

17. März 2025

Antwort von SWEDOOR Danmark

Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft, og vil gerne undskylde for de forsinkelser og den frustration, det har medført.
Vi har fuld forståelse for situationen og tager din feedback alvorligt.
Du er velkommen til at kontakte mig på 70 130 530, så vi kan finde en løsning.

Swedoor = ingen garanti

Købte en Swedoor glasdør igennem XL-byg.
Listerne har dog givet sig, så listerne der holder glasset gaber. Swedoor nægter dog at erstatte døren på trods af 3 årig garanti.
Heldigvis dækker mit lokale byggemarked, så stor ros til XL i Hadsten.

1. September 2025

Hej Jakob.

Vi beklager din oplevelse.

Jeg har undersøgt sagen, men kan desværre ikke finde nogen hos os, der kender til den konkrete sag.

Swedoor yder 5 års garanti på vores produkter, og vi tager stilling til reklamationer i hele garantiperioden.

Det du beskriver lyder som en skade, der muligvis befinder sig i en gråzone, og derfor vil jeg meget gerne have mulighed for at vurdere det nærmere.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 70 130 530, så vi kan se nærmere på sagen.

Hurtig og god kundeservice

Hurtig og god kundeservice fra K.

19. August 2025

Hej Doris.

Vi sætter pris på at din gode oplevelse deles med andre.

IKKE IGEN.

Skulle bruge 2 døre, karmsæt, og gerigt sæt flex plus, massive, de dyreste der findes. Og en masse fine udtryk. Førstre omgang karmsæt havde kæmpe skrammer lige midt på. Og der var larkeret henover. Ingen tryk på den sparsomme pap henover. Ergo sket på fabrikken, retur med det. Nyt sæt hjem. Dælme om ikke der her også er trykmærker. Næsten identisk. Nu gider jeg ikke spilde mere af min tid på de karmsæt. Så jeg må spartle og male dem.. Lidt trist når man køber dyrt, netop for at undgå det.. Den enen låsekasse går trægt i døren, så du kan ikke lukke døren, uden at trykke håndtaget ned. Den anden går lige så fint. En tur i Harald Nyborg og købe en identisk låsekasse til 69 kr. og så virker døren simpelthen som den skal. Kæft et tidsspild. Tænker jeg køber billigere alternativer næste gang, så deres monopol ikke bliver stærkere. Æv.

22. Juli 2025

Hej Steffen,

Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter. Vi forsøger løbende at forbedre os, og jeg vil give din oplevelse videre, så den kan blive en del af vores produkt forbedring.

Mvh Rasmus, Swedoor

Man må rose dem for deres malerarbejde😁

Man må rose dem for deres malerarbejde😁
Der er nok ikke andre virksomheder i verden der er så dygtige til at male så tyndt og så dårligt.
Prisen på dørene fejler ingenting og hvis de nu skruede prisen op med bare kr 10 kunne malerlaget blive lidt tykkere. Dørene tåler næsten ikke en fugtig klud for så falder malingen af. Ganske utilfredsstillende
Vi har lige købt 4 nye indvendige døre og i byggemarkedet måtte vi kassere mindst 6 døre da malingen var slået af på kanterne.
Indpakningen lader også langt tilbage.
Prisen fejler ingenting men kvaliteten halter langt bag efter.
For at vi kunne få nogle døre som var ens måtte vi tage til takke med en lille bøtte maling og så kunne vi selv reparere når vi kom hjem.
Kig efter et andre produkt

23. April 2025

Hej Bjarne.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
Vi arbejder løbende med at forbedre kvaliteten af vores produkter og tager din feedback til efterretning.

Hvis du søger en mere robust løsning, kan vi anbefale vores Stable dør, som har en stærkere overflade og bedre holdbarhed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet fra Swedoor!

Jeg kan desværre ikke anbefale til andre, der ønsker holdbare og kvalitetrige produkter. Jeg købte en nybygget bolig i 2022 med helt nye indvendige døre fra Swedoor. Efter kun et år begyndte dørene at vise fugtskader.

15. März 2025

Hej Augustin.

Tak for din feedback.
Jeg beklager meget, at dine døre ikke lever op til din forventning.
Jeg kan ikke finde noget vedr. din sag i vores systemer, men hvis du kontakter mig på tlf. +45 70 130 530 eller via vores e-mail swedoor-konsument@jeldwen.com, vil jeg meget gerne se nærmere på din sag.

SWEDOOR JW Danmark
Tlf. 70 130 530

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle udskifte en defekt (egen fejl den var defekt) lås på en over 10 år gammel dør. Kunne ikke finde en lås i nogen byggemarkeder, da de ikke havde den model. Fik gratis tilsendt en lås og som var den model jeg ikke kunne få andre steder. Det havde de ikke behøvet men de fik en glad kunde. Vi har været yderste tilfredse med vores inderdøre som alle er fra Sweedoor. Service i topklasse👍

30. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For en del år siden købte jeg glatte…

For en del år siden købte jeg glatte fodlister med ledningsskjul og de er dyre - derfor forventes også god kvalitet. De er først nu monteret - første gulvask, så bobler de ud, de suger simpelthen vand til sig - så hvis man har et almindeligt hjem, hvor man kan forventes at spilde vand eller lignende - så hold jer fra swedoors fodlister. Silvan skriver endda at det er malet fyrretræ - og de har ikke set skyggen af træ, det er noget sammenpresset materiale belagt med billigt folie - så nu må jeg købe nogle andre fodlister og hvad værre er starte forfra med monteringsarbejdet.
Der følger ikke en gang en anvisning med om at de ikke kan tåle vand og man kan ikke læse det nogen som helst steder... det er en ommer Swedoor!

25. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr