Kundsupporten lyssnade noga in på felet på min poolvärmepump. Jag uppmanades att fylla i blankett på hemsidan. Men hon rekommenderade mig att backspola sandfiltret först. ”Det brukar fungera” Så gjo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig super god service i forbindelse med reklamation på en defekt udendørsbruser, hvor kvittering manglede. Ingen diskusion overhovedet. Ny bruser sendt til hoveddør uden, at det kostede os en øre.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Swim and Fun Pool heat pump 1401 with inverter function. After less than two month the heater come up with failure code EE01. The manual says, high pressure switch wiring or replace faulty high pressure switch.
Contacted Swim and Funs customer support for help. But still after 4 days no answer or contact with support.
I know update my rating of Swim and Fun. Reason:
Niclas from customer service answered my mail and proposed a solution for me. Nice job, Swim and Fun!

Antwort von Swim & Fun
Firmaets "Pool Disinfector" angiver en holdbarhed på 1-2 måneder. Efter allerede ca. 8 dage (købt 13/6 og tom 21/6) er den tom. Reklamerer på mail 22/6 overfor firmaet, men hører intet.
Update: firmaet har efter denne vurdering (*) reageret og sendt en ny.

Antwort von Swim & Fun
För ett år sedan så köpte jag en automatisk shuntventil av märket Swim&Fun. Tyvärr började den krångla till den här säsongen. Tog kontakt med Swim &Fun. Där fick jag ett väldigt bra bemötande. Skicka en kopia på köpet så skickar vi en ny ventil, var svaret jag fick. Sagt och gjort. Efter ett par dagar hade jag en ny ventil hemma. Detta kallar jag god service. Handlar gärna Swim &Fun produkter igen.

Antwort von Swim & Fun
Köpte en filterpump som läckte. Skickade ett mail, förklarade problemet och la med en kort film.
Fick trevligt bemötande och en himla god service! 👍 Fick skicka över ett foto på kvittot också och nu är en ny pump på väg hem till oss.
Fantastiskt! 👍👍👍👍👍

Antwort von Swim & Fun
Min poolrobot slutade fungera, efter kontakt med Swim & Fun skickade dom en helt ny direkt
Fick en väldigt bra service.
Linn har för mig att hon hette så.
Hon var väldigt duktig och kompetent hon visste vad jag menade vad jag behövde till pumpen. Så oerhört snäll och hjälpsam på alla sätt och vis. Tack så jättemycket för din snabba leverans. Så att jag fick igång min pump till min pool. 🤗💖🏆🥇🏵️🎗️🎖️🏅🏆🏆🏆🏆🏆🏆🤗💖💪🏽💖👍🏼

Antwort von Swim & Fun
Mycket hjälpsam service när min portabla ac slutat fungera. Snabba svar på Mail och jag fick besked bara en dag efter att de tagit emot paketet, att felsökning var klar.
Jag fick en ny på garanti.

Antwort von Swim & Fun
Jeg var ude med en pool robot der var gået kold.
den var 2 år og 5 dage gammel, så frygtede der ikke var noget at komme efter, men min bekymring blev gjort til skamme.
Jeg fik det ordnet med det samme, og fik et smil og god weekend med :)
Super service.

Antwort von Swim & Fun
Hade problem med min poolrobot. Ringde swim and fun för att beställa reservdel. Blev uppmanad att registrera en reklamation hos dem istället för hos den firma jag köpt den från.
Fick bästa hjälp och en reservdel utan kostnad.
Går inte att få snabbare och bättre service. STRÅLANDE

Antwort von Swim & Fun
I had a recurrent 2nd failure on my pool-robot. After some communication, received under warranty a new motor-unit, installed it and works great again. Very good support!

Antwort von Swim & Fun
For et år siden købte jeg et mindre pool filtersystem. Desværre opstod der et par utætheder ved beholderen med filterkugler. Jeg kontaktede Swim and Fun og vupti fik jeg tilsendt nye reservedele da garantien stadig var gældende.
Flot, flot, service i topklasse.

Antwort von Swim & Fun
Företaget var ytterst hjälpsamma. Man hanterade mitt ärende skyndsamt och servicen jag fick i mitt ärende överträffade mina förväntningar.

Helt underbar service
Detta är inte första gången jag får hjälp
Hade problem med min pooldamsugare för några år sedan och hade ingen garanti kvar då men ändå fick jag hjälp av swim and fun
Och nu var det flödesmätaren på värmepumpen och hade en ny på postlådan efter 2 dagar
Grymma på service 🤩🤩🤩

Antwort von Swim & Fun
Vi har haft problemer med vores robot til vores pool, og efter at have snakket med firmaet kom vi og afleverede den til Niko, som allerede samme dag fik den lavet og den virker som ny igen.
Stor ros til Niko for hans service og hjælp med vores robot. Han forklarede godt om fejlen og gav gode råd til vedligholdelse.
Helt klart en anbefaling at bruge Niko.

Antwort von Swim & Fun
Bästa servisen någonsin fick jag från Sejla som från början svara direkt återkommer med support om hur jag skall göra och kontakta.
När det inte blir som man hoppandes på så visar Sejla prov på eget handlingskraft och löser det på egen hand och dagen efter så har jag det jag behöver för att göra mina barn nöjda i sommar.
stort TACK
Jimmy

Antwort von Swim & Fun
Otroligt trevlig och svensktalande personal! Dessutom oerhört snabbt åtgärdande!

Antwort von Swim & Fun
Jeg har for flere år siden købt en Milano XL 35 L udebruser. Pakningen mellem de 2 rør var mørnet og medarbejderen Shaan fra Swim & Fun var meget imødekommende og hjælp med at skaffe en ny pakning. TAK

Defekt produkt
Jeg reklamerede over en defekt strømboks til vores pool støvsuger.
Fik besked dagen efter at de ville sende en ny med det samme.
Mega god service og hurtigt ekspedition.

Antwort von Swim & Fun
Jag köpte en stålpool från bygghemma 2021 badar två somrar i den och upptäcker massiva rostskador på insidan nu i februari.
Kontaktar bygghemma och skriver precis som det är, får tillbaka ett paragratryttarsvar i fyra meningar där bygghemma letat efter något att klanka ner på i min text så att de kan stänga ärendet. Istället för att säga "tråkigt med poolen men..." så får jag ett kryptiskt svar att jag inte hört av mig inom 2 månader och därav avskriver de sig ärendet. Jag förstår inte helt så jag ringer upp dem, personen förstår inte heller och frågar en kollega. Det visar sig då att jag varit för ärlig och skrivit att jag upptäckte förändringar på utsidan av poolen redan på sensommaren men kontaktade bygghemma först ett antal månader efter det så tack men nej tack här får du ingen hjälp och ingen förståelse för barnens missnöje med möjligen inställda bad i sommar.
Kontaktar då istället S&F och får både förståelse och försök till hjälp samma dag och även en halv lösning utan kostnad för mig. Tack S&F!

Antwort von Swim & Fun
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.