Jeg synes egentlig I har en rigtig fin forårs-sommer kollektion, dog er tingene , i forhold til kvalitet for dyre, og dertil er det MEGET irriterende at I ikke har hele kollektionen i jeres butikker.... Mehr ansehen
Pludselig var min ordre gået igennem. Skete da jeg ændrede min adresse. Beløbet betalt uden godkendelse med mit-id. BOndefangeri. Handel aldrig online. Købet kan heller ikke returneres. Ville lige se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deres kundeservice og returpolitik er noget af det mest primitive og ubehagelige, jeg har oplevet. For det første foregår al kommunikation udelukkende via mail, hvilket mange firmaer efterhånden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wish I'd read these reviews before parting with my hard earnt cash! Ordered mid Nov 22, heard nothing... no update on delivery and emails being ignored. Have sent report to citizens advice and Tradi... Mehr ansehen
- Krämerladen
- Kinderspielzeuggeschäft
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Hobbygeschäft
- Neuheitenshop
- Fachhandel für Bürobedarf
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at få produkterne til at se pæne ud. Vi designer for at få folk til at føle sig godt tilpas. Uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinære ud, ønsker vi at give dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden. Ting, der får dig til at smile. Gaver, du gerne vil give. Ting, du har lyst til at prøve og dele med andre. For den virkelige værdi ligger ikke i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en række nye produkter. Ting, du har brug for. Ting, du drømmer om. Ting, du ikke vidste eksisterede. Produkter, der er lavet med omtanke for dig og de ressourcer, vi deler. Hvert enkelt produkt er designet til at få de ting, du holder af, til at ske. Et rigere liv koster ikke en formue. I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen.
Strandgade 71-73, 1401, København K, Dänemark
- www.tiger.dk
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og alt i alt en god oplevelse
Hurtig levering, god information hele vejen igennem. Nogle af varerne ville jeg gerne returnere og det gik alt sammen rigtig nemt.

Workers ugly behaviour
Honestly, Flying tiger is such a great store for me I love shopping there but this time it was absolutely disgusting. The security guard kept following me and my kids like a stalker, we've been there so much and always so nice to everyone and everything and the amount of side eyes he gave was insane. At one point I swear I could feel him breathe behind me. No respect at all! When I was checking out for my items he had the audacity to stare at us and showed no attention to other customers causing chaos! Not even a glance. The behaviour is atrocious.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
I think they are doing something bad on…
I think they are doing something bad on purpose. Some shops in here, Italy not in Denmark. They are so polite there.
Let's see where they think they will go :D

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Il coniglio scomparso dal carrello
Decido di acquistare un piatto pasquale doppio da portata con coniglio, sul sito è presente aggiungo al carrello ma ben 6 euro di spedizione . Tentenno però il coniglio chiama , uffa ma perché così tanto di spedizione..? Poi mi accorgo che se superi una soglia hai la spedizione gratuita ne approfitto aggiungo oggetti tanto per arrivare alla soglia ed il piatto con il coniglio è sempre lì nel carrello. Che bello completo l ordine , spendo più di quanto avrei voluto premetto che il costo del piatto era di 12 euro arrivo a più di 35 . Pago e attendo finalmente il mio coniglio insieme ad altri oggetti che onestamente non volevo ma dai spedizione gratuita evvai su . Dopo il pagamento mi arriva un messaggio opla il coniglio è scomparso ovvero non più disponibile ma come era nel carrello l ho pagato e come ha fatto a dileguarsi boh nessuna comunicazione in merito ovviamente l hanno decurtato dall ordine ciao anzi addio sito tigher non è stato un piacere anzi un esperienza da lasciare nel vostro carrello e che non riempirò mai piu

Dårlig stil
Desværre var jeg ikke obs, da jeg i dag handlede hos jer, men så på bonnen da jeg kom hjem, at jeg har betalt 5 kr til børnecancerfonden. Det er ikke de 5 kr, MEN princippet i at der bare slåes 5 kr ind på kassen UDEN at spørge kunden om h*n vil støtte med 5 kr. Det er at snyde kunderne og det er sgu ikke i orden. Hvor mange gange 5 kr mon er "samlet ind" til nu på den måde😒👎
Solsikkesnor kendes ikke i Tiger
Ville i Tiger i Lyngby med min mor. Under armen havde jeg en lille taske med min lille hund i. På hanken var der 2 solsikkesnorer, da jeg lider meget af angst og depression. Og jeg kan slet ikke gå i sådanne butikker uden tryghed i form af min hund.
Jeg gik 3 skridt ind i butikken, hvor efter en kvinde ved kassen rystede på hovedet. Jeg spurgte om jeg ikke måtte tage den med, og nåede ikke at forklarer yderligere før hun kom over til mig og sagde at den ikke måtte være der.
Sikken en service. NOT
Der er åbenbart ikke plads til mennesker der har det svært psykisk.
Det skal siges at jeg aldrig er blevet bedt om at gå pga hunden
Den har været i føtex, netto, lidl, h&m, harald nyborg, ikea osv.
Livsfarlige mobilopladere
Køb ALDRIG deres mobilopladere eller kabler dertil, da de er en stor brandfælde. De overopheder og kan antænde en brand. Det var SÅ heldigt, at jeg var hjemme ellers var mit hjem brændt ned til grunden!!!

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Disappointed None of the erasable pens
None of the erasable pens, black or multicoloured work! What a disappointment. I'll see if I get a response to the email sent requesting a refund, or to this review

Un desastre
Un desastre, no vuelvo a pedir por internet. Me manda un SMS que no estaba en casa en la hora de la entrega,cuando sí estaba, miro la dirección que esté correcta, la actualizo y dejo indicado que me llamen si no me encuentran. Recibo otro SMS que no estoy en casa, sigo mi paquete por Zeleris que es la empresa con la que lo han enviado. Me dice -No entrega definitiva. ¿ Se puede saber dónde está mi paquete? Si no que se me haga un reembolso, porque no hay nada donde pueda reclamar, he llamado a la empresa de envío y dice que no existe ningún envío con mi teléfono. Vaya empresa. No vuelvo a pedir más nada a Tiger.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
La tienda de Barcelona en calle Comtal…
La tienda de Barcelona en calle Comtal nunca tienen bolsas, eso si te dan la opcion de comprar las de tela que venden ellos a 3,50€ asi que te tienes que ir con tus paquetes en la mano o dejarlos como hice yo
No se puede no tener la opción de otro tipo de bolsas que sean mas asequibles, no tengo porque gastar 3,50€ para que ellos ganen dinero con sus bolsas , es un servicio
Y las cajeras dicen que se les ha acabado. Que casualidad que cada vez digan lo mismo
Muy mal la verdad

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Ordine arrivato irrimediabilmente in ritardo
Sul sito pubblicizzavano la consegna garantita prima di Natale effettuando ordine entro il 18 dicembre. Ordine effettuato il 16 dicembre e arrivato il 30 dicembre. Tracciatura non disponibile, nessuna possibilità di assistenza clienti per l'ordine in oggetto. Pessima esperienza.

TIENDA ONLINE PÉSIMA
Realice un pedido el 16 de diciembre porque indicaban que hasta el 17 de diciembre podías pedir para recibirlo para navidad... Está es la bendita hora que el rastreo del pedido pone que ha sodo enviado, pero nada más. He recibido un correo hace tres días que todo iba bien que en 2-3 días estaba el pedido en mi casa.... Pues aquí no ha llegado nada, y no tienes donde reclamar nada... Un desastre
Actualizo: el día de navidad ha pasado y el pedido no ha llegado, parado por la empresa de envío desde el día 23... Vamos que lo de compra antes del 17 para asegurarte recibirlo antes del 25 de diciembre no hacerle mucho caso porque no va a pasar... Una pena... Cuando me lleguen las cosas, si es que Zeleritas se digna a entregarlo ya no se para qué las voy a querer... Bajo mi opinión no vuelvo a comprar en la tienda online.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Non existent customer service-no one…
Non existent customer service-no one replies to the emails. 10 days since purchased online and it still hasn't been sent to the delivery company

Es increíble
Es increíble. Les compras vajilla de cerámica y no tienen papel para envolverlo, para que no se rompan. ¿Que se les ha acabado y no lo pueden envolver en bolsas gratis o qué pasa? O abran un paquete de servilletas y me lo envuelven así y no me lo cobren. Qué calidad humana para llevar un negocio. A ver si llega entera la vajilla a casa.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Arrivati articoli completamente errati e non c’è servizio clienti
Ho ordinato un’agenda, una tazza, un peluche una scatola di Natale e mi sono arrivate dopo 12 giorni solo delle cornici mai ordinate.

Online suspenso en servicio
Online suspenso en servicio.
Es la primera vez que realizo un pedido online y la experiencia no ha podido ser menos gratificante. Realicé la compra durante la tercera semana de octubre con complementos de Halloween y hoy, seis de diciembre, me informan de que el pedido ha sido devuelto a almacén y realizarán la devolución en las próximas semanas.
Creo que en compra online tienen que mejorar un poco para igualar el servicio a las condiciones de mercado.

MAERSK POLSKA C/o Direct Link
Bestilte 4 pakker S-kroge og juleservietter... og sikke en tid det tog for at nå frem.
Nåh, men når så leveringen er overlevet, så får pakken mig så meget til at minde om et program i Kontant, omkring svindel med levering o.l.
Bestiller ting fra Flying Tiger Copenhagen, som bliver sendt fra Malmö, med en leverandør som hedder "MAERSK POLSKA C/o Direct Link"... får virkelig en til at tænke lidt, hvad der er svindel i det her!!
Virksomhedens navn indeholde Copenhagen.
Leverandøren har Polska i sig.
Det bliver sendt fra Malmö.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Jeg var i en tur i Fields og gik en tur…
Jeg var i en tur i Fields og gik en tur i flying tiger copenhagen i dag den 21/11-24. Kl 14:34 bonnr. DK0107301100651770.
Jeg ville se om de havde noget jeg kunne bruge til min snelandskab og nogle pakkegaver til mit barnebarn. Da jeg skal betale går jeg hen til kassen. Står der et stykke tid og joker med min ven om man bare skal putte varerne min taske og gå. Der kommer en ekspedient og hun slår varerne ind det bliver 45 kr.
Jeg giver hende 500,- kr i kontanter, da jeg er en af dem der ikke vil bruge mit kort i nogle butikker. Kontanter er det jeg betaler med. Men til min overraskelse siger hun at hun ikke kan give tilbage. Kl er 14:34 på en torsdag.
Jeg måtte tømme min pung for små penge. Det er ikke i orden. At man ikke kan give tilbage af kongens mønt. Simpelthen for dårligt. Ikke nok med det så var der ingen ekspedienter i kassen og man måtte stå at vente til en medarbejder synes at de kunne komme og servicer en.
Jeg har ellers altid været glad for at handle hos jer. Jeg har endda købt ting i udlandet i jeres forretninger. Men denne oplevelse får mig til at føle at jeg, fordi jeg vælger kontanter ikke er velkommen i jeres butik.

Antwort von Flying Tiger Copenhagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.