Wij hebben onlangs twee tuinstoelen besteld, waarvan er één beschadigd bleek, wat jammer was omdat het mooie stoelen zijn. We hebben de beschadiging gemeld en daar werd vlot op gereageerd: we kregen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op internet al vooronderzoek gedaan. We wisten dus precies wat we wilde hebben. Op naar Veghel. Daar aangekomen bleek dat de kussens van de door ons gekozen loungestoelen niet meer leverbaar waren. We... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zowel de grote Tuinkast als de klein Tuinkist is van hoge kwaliteit. Je bepaald wanneer de levering geschiedt. En op die dag krijg jij je spullen netjes geleverd. Vriendelijke chauffeurs behulpzaam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je koopt een bistro set die op de site wordt beschreven als van aluminium. Er wordt gewoon een simpele stalen set gestuurd. Wij zijn van mening dat ze dit echt wel wisten, aluminium is namelijk veel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tuinmeubelland - Grootste collectie: tuinmeubelen, loungesets, parasols en meer. Alle tuinmeubelen online met de laagste prijs garantie. Bekijk nu!
De Donge 2, 8253 PT, Dronten, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Zoals meerderen hier hebben vermeld is ook onze tuinset na ruim 2,5 jaar kapot aan het gaan met loslatend/knappend wicker. Wij hebben een tuin op het zuiden waar het flink warm kan worden en daar is het niet tegen bestemd, ondanks de spray die wij destijds hebben gekregen.
Wij hebben in 2019 al een zelfde probleem gehad met een loungeset van tuinmeubelland die we kosteloos mochten omruilen voor een andere set. Wij hebben toen een diningset gekozen met bijbetaling en dat werd allemaal prima afgehandeld, echter deze viel net buiten de garantie. Al mag je voor dit bedrag wel verwachten dat het een minimale levensduur van 5 jaar heeft. Na wat heen en weer gemaild is ook deze case prima opgelost en hebben we nu ook op aanraden van tuinmeubelland een aluminium set uitgekozen zodat deze hopelijk niet na 2 jaar uit elkaar valt.
Nogmaals bedankt voor de prettige afhandeling, Tuinmeubelland. Jullie service verdiend een dikke plus!

Antwort von Tuinmeubelland
Goed geholpen in de winkel. Bezorging verliep prima en toen bleek dat het tuinmeubel verkeerd om besteld was, werd deze kosteloos omgeruild voor de juiste opstelling, zonder daar moeilijk over te doen.

Antwort von Tuinmeubelland
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Levering was snel en zonder problemen!

Antwort von Tuinmeubelland
Deskundige verkoper met een eerlijk advies

Antwort von Tuinmeubelland
Deze week heb ik mijn via Tuinmeubelland bestelde loungeset ontvangen. Ik heb gekozen voor de 4-delige San Luis loungeset. Een hele mooie set voor een hele scherpe prijs. Echt een aanwinst in mijn tuin
De set werd zeer snel bezorgd en was ook zeer goed verpakt. Ik ben dus een hele blije klant dankzij deze winkel.
Laat de zomer maar komen ik ga heerlijk genieten van deze loungeset
Dankjewel Tuinmeubelland.

Antwort von Tuinmeubelland
Ruim 3,5 jaar geleden een tuinmeubelset gekocht. Na 2 jaar en een beetje begon het vlechtwerk los te zitten. Er is mij destijds ook nog een spray aangesmeerd wat het vlechtwerk steviger zal houden. Ik heb na 2 en een half jaar contact opgenomen en gezien de 2 jaar garantie was verstreken konden ze hier niks meer mee, ja een kortingspercentage van 25 procent aanbieden. Zeker niet dat ik nog een keer geld ga uitgeven bij tuinmeubelland. Ik heb vandaag toch echt afscheid genomen van de tuinset. Het gehele vlechtwerk aan de rugleuning hing er los bij. Een tuinset wat 3.5 jaar geleden 1000 euro kostte mag je toch verwachten dat dat wat langer mee gaat. Dit was dus de eerste en de laatste keer dat wij hier iets aanschaffen. Wat een slechte service!

Antwort von Tuinmeubelland
Goed geholpen, snelle levering! Prima bezorgd door een hele vriendelijke man!

Antwort von Tuinmeubelland
Goede service, goede prijs en lekkere koffie

Antwort von Tuinmeubelland
3 jaar geleden een tuinbank gekocht hoes en spray erbij enkele keren de bank ingespoten en afgedekt met hoes een bank is nu al helemaal kapot gegaan boden als alternatief 25 % korting aan als we een nieuwe kochten wat slecht nooit iets kopen daar gr dhr henckens Veghel 0625013017

Antwort von Tuinmeubelland
Een prettige winkel ervaring en prima geholpen door de medewerkers. Eindresultaat: een mooie voordelige lounge set die heerlijk zit. Nog een paar sierkussens erbij uit de ruime collectie en klaar.

Antwort von Tuinmeubelland
Website easy to order from, delivery was fast, later I realized that my parasol had a tiny hole, reached out and was promptly helped, proposing different options and when I choose a cover it was shipped the day after so definitely happy and recommending them!

Antwort von Tuinmeubelland
Wij hebben een productiefout in onze tuin set ontdekt (binnen garantieperiode) waardoor het vlechtwerk niet op zijn plek blijft zitten. Hier hebben wij een mail over gestuurd waar de eerste reactie vanuit tuinmeubelland was 'misschien kan je het vlechtwerk vastlijmen met secondelijm'. Dit was vrij absurd wat ook een andere medewerker van Tuinmeubelland toegaf. Uiteindelijk is een deel van onze tuin set opgehaald ter reparatie welke wij vandaag terug hebben gekregen.
Resultaat: Amateuristisch DIY oplossing.
Er zijn RVS nietjes door het vlechtwerk in het aluminium frame geschoten waardoor de coating afbrokkelt en het vlechtwerk doormidden is gespleten. Naast dat dit er niet uitziet, zijn er door deze oplossing zwakke plekken ontstaan die erg vatbaar voor corrosie zijn.
Kortom, bank is er nog slechter aan toe dan dat deze was voordat hij ter reparatie afgehaald was.
Onze verwachting van de reparatie was dat het vlechtwerk vast gezet werd op de wijze waarop dat op het andere deel van onze set was gedaan. In plaats daarvan is er iemand met een nietmachine aan de haal gegaan.

Antwort von Tuinmeubelland
Prachtige lounge set gekocht, blij mee. Klantenservice had enorm haar best gedaan om een set te vinden die op korte termijn geleverd kon worden want hij was niet meer op voorraad. Die kwam uit Frankrijk dus dat die een week later dan afgesproken kwam daar heb ik alle begrip voor. Super gedaan. Maar toen ik een email schreef over het ontbreken van een hoes die wel in een advertentie werd beloofd kreeg ik geen reactie. Weken later nogmaals herinnert per mail. Weer geen reactie. Maar na telefonisch contact is het alsnog keurig opgelost. Meteen bellen na de eerste mail had de situatie dus meteen opgelost. Ik heb mijn ervaring dus aangepast. Superblij met de set en nu ook supertevreden over de service.

Antwort von Tuinmeubelland
29 mei een slechte review geschreven met als antwoord dat ze zouden reageren. Ik wacht nog steeds!!! Nog steeds geen mail!!! Echt wat een waardeloos %÷<#[ bedrijf!

Antwort von Tuinmeubelland
Normal purchase with a polite and helpful delivery service

Antwort von Tuinmeubelland
Prachtige winkel,vriendelijk personeel ook bij de klantenservice en hele goede service.

Antwort von Tuinmeubelland
Aantal jaren terug deze items gekocht met goede ervaring. Nu 2 stuks extra gekocht in het weekend en werden zoals aangegeven op woensdag geleverd.

Antwort von Tuinmeubelland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.