Vergelijkingssite Bewertungen 16

TrustScore 4 von 5

4,2

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

16 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

23/08/2023

23/08/2023
Ik heb een babyfoon met camera van Luvion gekocht.
Ik ben daar als oma zeer tevreden over. Zolang er beweging is in het bedje, ook snachts, zie ik dit op het ontvangst toestel. Als het stil is, valt het beeld weg, maar eens er terug beweging is, schiet het beeld weer in gang.
Zo kan ik gemakkelijk buiten werken, maar heb ik toch een vertrouwd gevoel.
Anita

20. August 2023

Luvion top, DPD onvoldoende

Luvion was snel met z'n verzending, top. Helaas was de levering via DPD géén succes. Na vertraging in de bezorging, géén levering. Uiteindelijk af moeten halen.
Product nog niet geprobeerd omdat het een cadeau is voor kleindochter.

2. März 2023

Luvion easy voor peuter

Luvion easy gekocht om onze dochter van 2 te kunnen horen en te kunnen zien. Details zijn niet meer zo belangrijk, dus een groot scherm was niet nodig. De easy heeft een goed bereik, goed geluid en het scherm is voldoende om te zien of een peuter uit bed is ;-)

19. Oktober 2022

Gebruik Luvion 250S sonische tandenborstel baby en peuter

Sinds een aantal weken gebruik ik de Luvion 250S sonische tandenborstel voor mijn peuter en baby. Mijn peuter vindt het tandenpoetsen nu iets leuker en het poetsen gaat nu sneller.
Mijn baby vindt het lampje erg interessant en doet haar mondje open als het lampje aangaat.

13. Oktober 2022

Babyfoon grande elite 3

Wij hebben de babyfoon grande elite 3 aanschaft . Het bereik is goed . Wij kunnen met onze babyfoon tot buiten gaan . Geluid is duidelijk.
Enkel de verbinding met de wifi vonden wij niet zo goed . App is ook niet zo goed .

29. April 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Luvion easy baby monitor!

Luvion easy baby monitor!
Heel tevreden over! Goed beeldkwaliteit, geeft temperatuur weergave in de kamer weer, goed geluidskwaliteit!
Wij zijn heel tevreden met deze aankoop

20. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Luvion essential baby monitor / camera

Luvion essential baby monitor / camera
Bereik is slecht. Maximaal 1 verdieping in de hoogte. Ik dacht dat het aan ons huis lag, maar van de zomer gecampeerd en meer dan 50m van de tent (zonder andere tenten/campers/caravans ertussen) trekt het bereik niet. Op papier zou 300m moeten lukken.

Tweede slechte puntje is dat het muziekje die afgespeeld kan worden heel luid is. En het zit precies naast de knop om het beeld even aan en uit te zetten. Beetje gekke plek dus.

Als je wel bereik hebt is het een prima product. Batterij gaat niet eeuwig mee maar daar is de prijs ook naar.

8. Oktober 2021

Luvion babyfoon easy,

Luvion babyfoon easy,
Super product, wij als grootouders hebben dit gekocht voor als de kleinkinderen bij ons komen logeren, top product voor betaalbare prijs, een hebbedingetjes als grootouder, groetjes Erna Patrick

9. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De Luvion baby weegschaal …

De Luvion baby weegschaal is een accurate weegschaal om het gewicht van je kleintje mee bij te houden. Enig minpunt: je kleintje moet wel stil blijven zitten/ liggen. Ook het meetlint wat uit de weegschaal komt, is niet erg handig om je kleintje mee op te meten. Verder prima ding, wat doet wat hij moet doen.

22. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters!!!

Zo juist werd ik gebeld door dit bedrijf. Ze claimden dat ik bij hen mijn gegevens had achter gelaten en dat ze me een energie contract wilden aanbieden. Ik ben een persoon die gericht is op privacy en kon mij dit niet voorstellen. Om die reden vroeg ik welk emailadres ze van mij hadden. Dat konden ze me alleen vertellen als ik eerst mijn geboortedatum door gaf (maar huis adres wist ze me wel te vertellen). Nadat ik zei dat ik een bedrijf die ik niet vertrouw niet nog meer informatie wilde verschaffen werdt er opgehangen. Kon er niet eens meer tussenkomen.

Aangifte is gedaan!

27. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr