Verhuisbedrijf Direct Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Häusliche Dienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl

Hervorragend

Alle Bewertungen

128 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door omstandigheden moest ik op zeer…

Door omstandigheden moest ik op zeer korte termijn verhuizen. Gelukkig kon ik direct bij Verhuisbedrijf Direct terecht. De communicatie vooraf verliep soepel en de verhuizers stonden snel voor de deur. Harde werkers die de klus vlot en zonder gedoe hebben geklaard. Aanrader!

16. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verhuizing was een goede ervaring…

De verhuizing was een goede ervaring voor mij, omdat alles soepel en snel verliep. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak en was de verhuizing veel minder stressvol dan verwacht.

17. Juni 2026

Probleem loos verhuizing

Wat een geweldige ervaring met deze verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam! Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De afspraken werden netjes nagekomen en we wisten precies waar we aan toe waren.
Op de verhuisdag waren de verhuizers op tijd aanwezig en gingen ze direct serieus aan de slag. Alle meubels en dozen werden zorgvuldig ingepakt, gedragen en in de verhuiswagen geplaatst. Ondanks dat het om een verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam ging, verliep alles soepel en zonder onnodige vertraging.
Bij aankomst in Rotterdam werd alles netjes uitgeladen en op de juiste plek gezet. Er werd goed opgelet met de meubels, muren en deuren. De verhuizers waren bovendien vriendelijk, behulpzaam en werkten hard door.

28. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verhuisbedrijf Direct is echt een aanrader !

Verhuisbedrijf Direct is echt een aanrader! Ze zijn zo hulpzaam, lief, en snel. Ik heb totaal niks te klagen. De bus was zo groot dat al mijn inboedel in 1x mee kon. Ben jullie zo dankbaar, echt super ! 🙏🏽🍀

26. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleidend advies, totale chaos én een lachwekkende "coulance" achteraf

Als je een verhuisbedrijf inhuurt, doe je dat voor rust en ontzorging. Dit bedrijf heeft echter het exacte tegenovergestelde geleverd. Mijn ervaring staat haaks op de positieve verhalen die hier te lezen zijn, en de afhandeling van mijn klacht is ronduit beledigend.

Vooraf is er een adviseur langs geweest om de inboedel en de demontage van een kast te inspecteren. Er werd een offerte gemaakt van € 1.138,-. Omdat ik financiële verrassingen wilde voorkomen, vroeg ik expliciet om een vaste prijs. Deze zou op € 1.400,- uitkomen, maar het bedrijf raadde mij dit zélf actief af: de kosten zouden "absoluut niet die kant op gaan" en nacalculatie was veel voordeliger voor mij. Dit advies is achteraf gezien pure misleiding gebleken.

De verhuizing zelf verliep compleet amateuristisch:
• Slechte interne communicatie: De verhuizers wisten niets van de afspraken over demontage en het afhalen van lampen. Dit zorgde direct voor discussie en tijdverlies.
• Geen gereedschap: De heren hadden niet eens het juiste gereedschap bij zich voor de kast, waardoor ik nota bene mijn eigen gereedschap moest gaan zoeken.
• Structuurloos: Er werd constant onderling gediscussieerd en een deel van de ploeg stond geregeld stil. Resultaat: flinke vertraging én meerdere kleine beschadigingen op mijn meubels.
• Foutieve inschatting: De wagen bleek te klein, waardoor er halverwege de dag een tweede wagen moest komen.

Omdat het team zo inefficiënt en traag werkte, liepen de uren hard op. Bij de eindafrekening werd ik geconfronteerd met een bizar bedrag van € 2.443,-. Dit is ruim het dubbele van de offerte, en meer dan € 1.000,- bóven de vaste prijs die ik nota bene wilde betalen maar die mij werd afgeraden. Dit lag niet aan de hoeveelheid spullen (slechts 1/3 van een eerdere inboedel), maar puur aan hun eigen wanprestatie en gebrek aan regie.

De "klantenservice" was de klap op de vuurpijl
Na een eerste klacht bleef het angstaanjagend stil. Pas na een tweede, dringende herinnering kwam er een reactie. Het bedrijf geeft toe dat de communicatie naar de ploeg en de situatie rondom het gereedschap en voertuig "beter had gekund". Maar een fatsoenlijke financiële compensatie voor hun eigen fouten? Ho maar.

In plaats daarvan bieden ze "uit coulance" een korting van 20% op een VOLGENDE verhuizing aan. Alsof ik na deze chaos en torenhoge kosten ooit nog één keer met dit bedrijf verhuis.

Dit bedrijf blinkt uit in mooie praatjes vooraf, levert chaos op de dag zelf, wast de handen in onschuld bij de afrekening en scheept je af met een lachwekkende kortingsbon als het misgaat. Bezint eer gij begint.

27. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is nog te veel voor deze…

Een ster is nog te veel voor deze prutsers! Voelde me bedreigd en durf nu pas na bijna 4 jaareen review te plaatsen omdat ik uit deze woning vertrek! Ik heb geen cent gekregen voor alles wat ze gesloopt hebben, werd heel brutaal en dreigend behandeld! Elk uur houden ze een kwartier pauze en rekken zo de tijd, zodat je veel meer moet betalen dan was afgesproken. Waren 2 totaal niet geschikte mensen die absoluut niet konden verhuizen. Je wordt gedwongen om meteen contant te betalen! € 85,00 borg betaald voor 20 verhuisdozen. 2x een afspraak gemaakt om de dozen op te halen, maar ze kwamen niet!! Heb dat geld nooit terug gekregen. Televisie kon zo naar de vuilnis, was helemaal kapot. Kasten allemaal beschadigd, koelkast vol met deuken, wasmachine beschadigd, oude antieke spiegeldeur vol met krassen, bed ombouw (stof) met gaten. Kan zo nog wel even doorgaan. Ze liegen en bedriegen, verhuis niet met deze mensen!!

10. September 2025

Super

Super! Snel geregeld en mijn meubel snel boven, goede service!

4. September 2026

Topverhuizers, absolute aanrader!

BEDANKT Ali, Mo Berkani en Hicham jullie hebben uitstekend werk geleverd! De zoveelste topverhuizing door Verhuisbedrijf Direct! In no time groot meubilair ingepakt zodat alles beschermd werd tegen schade en snel alles van de ene naar de andere locatie getransporteerd!

Extra klussen die ter plekke werden afgestemd eveneens uitstekend uitgevoerd. 💪🏽💪🏽💪🏽

Tot de volgende keer graag weer, Verhuisbedrijf Direct!

31. August 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verhuisbedrijf Direct, niet snel, niet professioneel en niet voordelig.

Er kwam een verhuiswagen het terrein oprijden met de naam "Direkt verhuizingen". Ook nog met het opschrift, professioneel snel en voordelig.
Nou ik vond het allemaal tamelijk knullig en niet snel en al helemaal niet voordelig.
De wagen had geen laadklep en alles moest dus ong 75 cm omhoog en omlaag getild. Daarbij was het kleine ijzeren trapje om omhoog te klimmen defect.
Het gevolg was dat alles plank voor plank, en per stuk naar beneden gebracht en omhoog getild en omlaag getild en naar boven gebracht moest worden ipv een hoop planken in een kar, wagen in en door met de volgende kar. U kunt zich voor stellen dat dit veel meer tijd kost. Tijd die ik moest betalen. Dus viel de verhuizing veel duurder uit dan ik had ingeschat.
Daarnaast gebruikten de heren geen dekens en geen matrashoezen. Ik heb 2x aangegeven dat ik niet wil dat mijn matrassen op de vieze grond gezet worden, dat hebben ze 7x wel gedaan. 1 keer zelfs kon ik net voorkomen dat ze een matras in een plas zetten die in de lift lag.
Bij aankomst bleek dat er een aantal dingen niet goed waren vastgezet en weer op andere dingen gevallen waren.
Ik heb een aantal krassen geconstateerd op mijn meubels, een buts in mijn werkblad en een deukje in de deur van mijn koelkast. En dan heb ik nog niet de tijd gehad om goed te kijken.
De heren hebben doorgewerkt vandaar de ene extra ster, maar hadden wel steeds een rookpauze nodig.
Na veel gesteggel over betalen, hun regels waren anders dan mijn afspraken, hebben ze hun baas gebeld en bleek dat ik gelijk had. Waarna de vieze nasmaak van de verhuizing alleen maar groter was geworden.
Ik kan hier echt geen goede review over schrijven en ben best teleurgesteld.

7. August 2026

Geweldig goed Verhuisbedrijf Direct,

De mannen Suri & Mike, hebben echt laten zien dat ze verstand van verhuizen hebben, ze waren zorgzaam, netjes met de spullen, en snel met het ophalen en het weer afleveren van de spullen.
mijn complimenten voor de mannen groet PP

7. Juli 2026

Scam

Ik ben al vaak verhuisd in mijn leven, zelfs naar een ander land. Toch was dit veruit de slechtste en meest teleurstellende verhuiservaring die ik ooit heb gehad.

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat ook demontage- en montageservice aanbiedt, raad ik je ten zeerste af om voor Verhuisbedrijf Direct te kiezen.

De medewerkers waren onvoldoende deskundig en leken weinig betrokken bij hun werk. Daarnaast beschikten zij over onvoldoende gereedschap. Ze hadden bijvoorbeeld slechts één schroevendraaier bij zich en slaagden er daardoor niet in om binnen vier uur één kledingkast en één tweepersoons boxspringbed te monteren.

Daarnaast kreeg ik sterk de indruk dat er bewust langzaam werd gewerkt om de duur van de verhuizing te verlengen. Hun houding was bovendien onprofessioneel en respectloos, zowel tegenover mij als tegenover hun werkgever. Ook tegenover mijn buren gedroegen zij zich niet respectvol.

Door de vertraging kon ik mijn verhuizing niet op tijd afronden en was ik zelfs genoodzaakt om die avond in een hotel te overnachten.

Helaas kan ik dit bedrijf daarom absoluut niet aanbevelen.

I have moved many times in my life, including relocating to another country. However, this was by far the worst and most disappointing moving experience I have ever had.

If you are looking for a company that provides dismantling and assembly services, I strongly recommend that you avoid Verhuisbedrijf Direct.

The workers appeared inexperienced and showed very little care for their work. They also arrived with insufficient tools. For example, they only had a single screwdriver and were unable to assemble one wardrobe and one double storage bed even after four hours.

On top of that, I was left with the strong impression that they were intentionally working slowly to extend the duration of the job. Their attitude was also unprofessional and disrespectful, both towards me and towards their employer. They were also disrespectful towards my neighbours.

Because of the delay, I was unable to complete my move on time and was even forced to stay in a hotel that evening.

Unfortunately, I cannot recommend this company to anyone.

26. Juni 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vakwerk

Ik zou ze 5 sterren hebben gegeven als ze op tijd volgens afspraak aanwezig zouden zijn geweest. Desalniettemin ben ik zeer tevreden over hun werk. Het was een bloedhete dag (35 gr) en desondanks werd er steeds professioneel gewerkt door Riley en Salomon. Er waren diverse uitdagingen maar deze werden steeds prima opgelost. Met name Riley S is een topper! Een prima lader van de wagen met steeds goede bescherming van de goederen. Zeer vakkundig. Dank voor jullie inzet. Wat een dag in die omstandigheden.
Met vriendelijke groet, Jan

25. Juni 2026

100% tevreden

Ondanks de zinderde hitte hebben de mannen van verhuisbedrijf Direct top werk afgeleverd. Kwamen op tijd, alle spullen snel en netjes over en dat voor een hele redelijke prijs. Team Dorian, heel erg bedankt. Bij een volgende verhuizing weet ik wie ik ga bellen.

26. Juni 2026

Very Good Job with the help of Michael

Michael was top top top! He helped me really hard to make it worked and my beautiful buffetkast is now in my living room! Thank you so much for the seamsless help! I would give 10 stars if possible!

22. Juni 2026

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Slechte ervaring. Ik had een verhuislift gehuurd. Een kwartier voordat hij er moest zijn belde de chauffeur dat hij nog in Zwolle stond.. lekker dan als je een verhuizing in Tilburg hebt. Hij zou er 2u later zijn. Een uur later kreeg ik een bericht dat hij door omstandigheden op de weg nog eens 35 minuten later zou komen.

Ondertussen belde ik meerdere keren met het kantoor om een oplossing te zoeken, zij belden mij niet proactief. Een oplossing was uiterst moeilijk, na veel gedoe en er zelf om vragen kreeg ik uiteindelijk de optie ofwel annuleren (fijn, de dag van je verhuizing..) ofwel €40 korting. Maar op een totaalbedrag van €240 plus het feit dat de verhuizing 2,5u later was, wij nu het grooste deel zelf met de hand deden én ik mijn verhuisbus moest verlengen qua huur wat ook geld kostte vond ik erg karig en niet netjes. Ze weten echt wel dat je niet de dag zelf nog een alternatief hebt… Ook kreeg ik telkens andere mensen aan de telefoon die mij beloofden binnen 10 minuten terug te bellen en dat pas na een uur deden.

Toen de verhuislift eenmaal was gearriveerd ging het prima, Michael heeft ons goed geholpen en was erg aardig.

Al met al zou ik het dus niet aanraden, op een dag als je verhuizing is betrouwbaarheid en professionaliteit erg belangrijk, en van beide is hier geen sprake.

29. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom een fantastische verhuis ervaring, Team Aladin, top!

Het was de 2e keer dat ik gebruik maakte van Verhuisbedrijf Direct. De eerste keer was ook al goed verlopen. De eerste keer (dit was een ca 8 jaar geleden) liep de verhuizing uit en het was die dag ook nog eens bloedheet, maar de heren waren onverslaanbaar. Onnodig te zeggen dat toen ik, na een hele vervelde scheidingsperiode waarbij wij tot de avond vóór de verhuizing nog discussieerden over de inboedel en mijn ex vooraf had aangekondigd aanwezig te zijn op de verhuisdag en zo nodig elke doos zou controleren en bij weigering het toegangshek zou sluiten en de politie zou bellen, ik wederom contact had opgenomen met Verhuisbedrijf Direct. Ik heb hen vooraf op de hoogte gesteld van de situatie en dat er mogelijk onregelmatigheden zouden kunnen plaatsvinden. Ook deze keer stelden de heren niet teleur. Deze keer werd ik geholpen door Team Aladin. 4 heren die zich volledig hebben ingezet om mijn verhuizing voorspoedig te laten verlopen en stelden mij bij het begin toen ik de voordeur opende, al meteen gerust dat zij mij die dag 100% zouden ontzorgen. Daarvan was niet 1 woord gelogen. Ik heb uiteindelijk iets bij moeten betalen (er was iets meer inboedel verhuisd, maar ook hebben zij alles heel netjes, rustig en met beleid verhuisd om schade te voorkomen, dus prima). Tot slot liepen we tegen een probleem aan: De kussenboks die naar de tuin moest, paste niet door de deuren (mijn huis met garage zijn afgesloten van de tuin). Alles moet letterlijk door het huis of door de garage om de tuin te bereiken. Uiteindelijk gevraagd of ze de kussenboks over de garage de tuin in wilden tillen, wat zij na kort overleg, voor mij hebben gedaan. Uiteraard heb ik hen alle 4 een gulle tip gegeven voor deze extra service. Alleen was mij dit nooit gelukt. Voor zover ik het kan beoordelen worden de medewerkers bij dit bedrijf geselecteerd op hun onuitputtendheid, vriendelijkheid en kalmte. Tussen de 4 was een goede sfeer. Geen gefit geen stress. Ik zag dit ook een paar jaar geleden bij het andere team. Team Aladin: Jullie waren fantastisch! Tot de volgende keer....

15. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr