Door omstandigheden moest ik op zeer korte termijn verhuizen. Gelukkig kon ik direct bij Verhuisbedrijf Direct terecht. De communicatie vooraf verliep soepel en de verhuizers stonden snel voor de deu... Mehr ansehen
De verhuizing was een goede ervaring voor mij, omdat alles soepel en snel verliep. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Daardoor voelde ik me meteen op... Mehr ansehen
Wat een geweldige ervaring met deze verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam! Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De afspraken werden netjes nagekomen en we wisten prec... Mehr ansehen
Een ster is nog te veel voor deze prutsers! Voelde me bedreigd en durf nu pas na bijna 4 jaareen review te plaatsen omdat ik uit deze woning vertrek! Ik heb geen cent gekregen voor alles wat ze gesloo... Mehr ansehen
Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl
Sir Winston Churchilllaan 231A, 2282 JS, Rijswijk, Niederlande
- 085 201 3070
- info@verhuisbedrijfdirect.nl
- www.verhuisbedrijfdirect.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super goed geholpen door deze toppers
Super goed geholpen door Jacky en Sem. Ze hebben het super snel en goed uitgevoerd. En het waren hele gezellige vriendelijke jongens.👍
Goeie ervaring gehad goeie gozer als…
Goeie ervaring gehad goeie gozer als verhuizer sem was de naam echt een aanrader
Sam goede verhuizer echt doorzetter en…
Sam goede verhuizer echt doorzetter en vriendelijk
Snelle en zorgeloze verhuizing
De verhuizing verliep soepel en zonder stress. Alles werd duidelijk uitgelegd van tevoren en op de dag zelf werd er netjes en efficiënt gewerkt. De communicatie was top, we wisten precies waar we aan toe waren. Daarnaast gingen de verhuizers zorgvuldig om met onze spullen en werkten ze snel maar netjes. Een betrouwbaar verhuisbedrijf dat afspraken nakomt en netjes werkt. Zeker aan te raden als je zonder zorgen wilt verhuizen.
Top service mijn huis stond sneller…
Top service mijn huis stond sneller leeg dan dat het verkocht was😂
Vanuit Arya snacks voorburg beste…
Vanuit Arya snacks voorburg beste kapsalons heeft Sem en collega geholpen om te verhuizen dankjwel broeders
Vriendelijke mensen en doen hun werk…
Vriendelijke mensen en doen hun werk snel en netjes
Alles was snel en optijd
Alles was snel en optijd, ze hebben met alles geholpen
Topper!!!!
Ik had een verhuizing van een…
Ik had een verhuizing van een appartement en alles ging beter dan verwacht. Het team kwam op tijd en werkte efficiënt. Geen schade en alles netjes afgehandeld. Zou ze opnieuw kiezen.
Het was allemaal geweldig
Het was allemaal geweldig, bedankt!
op korte termijn verhuizen
Moest op korte termijn verhuizen, dat is gelukt met dit verhuisbedrijf. Sem heeft goed geholpen en ging voorzichtig met mijn spullen om
Goed bedrijf
Goed bedrijf, Sem vriendelijke verhuizer. Aanrader
Sem is goeie verhuizer tevreden met…
Sem is goeie verhuizer tevreden met bedrijf zeker aanrader
Hele goede en duidelijke en snelle…
Hele goede en duidelijke en snelle service, super vriendelijk
Bardzo dobrze i polecam wszystkim)
Goed en snel!
Erg vriendelijk en behulpzaam
Erg vriendelijk en behulpzaam en zeer goede planning door Stefan
Ik ben goed geholpen door Stefan.
Ik ben goed geholpen door Stefan.
Hij gaf me alle antwoorden op me vragen
Bedankt Suri voor je service !