Verhuisbedrijf Direct Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door omstandigheden moest ik op zeer korte termijn verhuizen. Gelukkig kon ik direct bij Verhuisbedrijf Direct terecht. De communicatie vooraf verliep soepel en de verhuizers stonden snel voor de deu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verhuizing was een goede ervaring voor mij, omdat alles soepel en snel verliep. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Daardoor voelde ik me meteen op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige ervaring met deze verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam! Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De afspraken werden netjes nagekomen en we wisten prec... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is nog te veel voor deze prutsers! Voelde me bedreigd en durf nu pas na bijna 4 jaareen review te plaatsen omdat ik uit deze woning vertrek! Ik heb geen cent gekregen voor alles wat ze gesloo... Mehr ansehen

1. Häusliche Dienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl

Hervorragend

Alle Bewertungen

122 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

TOP ervaring

Rachid en Berat zijn de beste! Zij zijn via verhuisbedrijf Direct bij mij terecht gekomen en mij echt heel goed geholpen met alles! Ze zijn oplossingsgericht, meedenkend en uiteraard hebben zij hun best gedaan om alles te laten lukken. Ik ben jullie zo dankbaar.

17. September 2024

Wat een ellende

Lieve mensen, stink er niet in! Dit bedrijf is zo slecht daar lusten de honden geen brood van. Je begint met meteen betalen en daarna gebeurd erbij niets meer. Heel langzaam werken, niet de afspraken nakomen die je hebt afgesproken. Het kon makkelijk in een vrachtwagen ze moesten twee x rijden omdat er niets opgestapeld werd. Vreselijk dit heeft ons weken ellende bezorgd.

12. August 2024

Efficient, Careful, and Friendly Service from Verhuisbedrijf Direct

I recently moved with Verhuisbedrijf Direct, and I was very satisfied with their service. The team worked quickly and efficiently, while taking great care with my belongings. Everything arrived in perfect condition. The movers were also very friendly and professional, which made the day go smoothly. I would definitely recommend them for anyone looking for a reliable moving company!

9. September 2024

Zorgeloos verhuizen!

Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen met de verhuizing. Ondanks de warmte zijn al onze spullen heel overgekomen. Jullie waren heel erg behulpzaam, aardig en sterk. De wasmachine in zijn eentje de trap af! Een topteam! Vragen en informatie werd meteen gemaild. Zonder stress konden we de verhuizing aan jullie overlaten.
Heel erg bedankt voor alle zorgen.

30. August 2024

Super fijn verhuisbedrijf!

Het team van Verhuisbedrijf Direct is ook heel goed in spoedverhuizingen! Meteen werd ik achter de schermen goed geholpen door Stefan en Ismaël. Zij begrepen perfect wat ik wilde en hoe de verhuizing snel moest gaan verlopen. Op de dag zelf staken de verhuizers Rachid, Youssef en Berat hun handen flink uit de mouwen. Alles werd netjes ingepakt en voorzichtig ingeladen. Ze hadden zelfs zo hard gewerkt dat zij een uur eerder klaar waren en ik zelfs nog geld terug kreeg! Kortom: een aanrader is dit verhuisbedrijf! Goede prijs-kwaliteit-verhouding, snelle service en goede communicatie.

3. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima

Hard gewerkt door de mannen en niets was ze teveel. Wel erg jammer dat er een antieke spiegel kwijt geraakt is

2. August 2024

Een top team!!

Het team van verhuizers ( Basem, Soliman en Ali ) was top!!
Harde werkers, vriendelijk, netjes en correct.
Onze samenwerking was tijdens de gehele dag erg goed!!
Complimenten voor ‘ onze ‘ verhuizers!!

28. August 2024

Ismael was een topper

Ismael was een topper! Hij denkt heel erg met je mee en zorgt dat alles op de goeie plek terecht kwam. Met veel vakmanschap en kennis heeft hij ons perfect geholpen! Mochten we weer een keer een lift nodig hebben komen we zeker terug!

27. August 2024

WORST NIGHTMARE EVER!!!

This must have been the worst experience in my entire life. And I moved a lot and in between 5 countries. The movers came totally unprepared. They didn’t have a bubble foil even though a day before I confirmed in written that they will pack my art. The move took them twice longer than agreed, and they charge you for their mistakes. Then they claim you had more stuff - but they got pictures of each one item to be moved. When I asked them to list what wasn’t there in the quote they never replied. They broke so many of my things.. I am simply devastated. They kept a part of my things in their truck and they literally blackmailed me that if I didnt pay almost 50% for the move more than what was agreed I would not get my stuff.. They got lost as well, twice, they went to different addresses. They also broke a lift and we got stuck inside. Once you want to complain and check their terms and conditions, it turns out that the link they provided doesnt work. One of my paintings was wrapped by them in a wet blanket. It actually went rotten :-(((
They lost all the assembly elements from every furniture they disassembled. They lie, break, manipulate and called me names. They charged for blankets and then when you unpack it turns out they didn’t use as many as they claimed. They made me lift and carry things myself… I am still so shocked. M. DON’T EVER TRUST YOUR VALUABLES TO THESE PEOPLE!!
No clue how they got these good reviews here, scammers.

31. Mai 2024

NOOIT gebruik van maken!

NOOIT gebruik van maken!

Er is niet gebeurd wat overeengekomen was en wat redelijkerwijs verwacht mocht worden. Tevens is er zeer veel schade in de nieuwe, recent opgeknapte woning ontstaan, door toedoen van de verhuizers van verhuisbedrijf Direct. Zowel aan de inventaris als aan de woning. Achteraf bleek dat reviews gemanipuleerd worden door Verhuisbedrijf Direct en dat de 5-sterren reviews dus ook niet betrouwbaar zijn. Je wordt bij het weggaan van de verhuizers bijna gedwongen een positieve review te plaatsen, eerder verlaten ze je huis niet.

Gelabelde items worden of niet verhuisd of willekeurig ergens gedumpt, terwijl er op 4 manieren aangegeven werd waar het heen moest.

De volledige berging van de verhuislocatie is NIET leeggehaald. Dit hebben wij zelf met meerdere mensen alsnog moeten doen. Items die gelabeld waren om meegenomen te worden, zijn niet meegenomen.

NOOIT mee in zee gaan dus!

Aanvulling 3 januari 2025; er is een compensatie van € 150,- aangeboden als deze review verwijderd zou worden.
De door hen veroorzaakte schade en nalatigheid bedragen meer dan € 2.000,- en dus wordt er logisch niet mee akkoord gegaan.

18. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verhuizer die ons hielp was van een…

De verhuizer die ons hielp was van een andere orde. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Dankzij hem en indirect dus door Direct een vlekkeloos verlopen verhuizing. Dut soort klantvriendelijkheid zie ik niet veel meer. Nogmaals enorm bedankt. Wim.

2. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zelfs de mangohouten kast van 97kg is gelukt!

Door ongeluk verhuizing een dag verlaat, goede communicatie hierover. Het verhuisteam Andy en Jamal was sympathiek, flexibel, en beresterk. Zelfs de uitdaging van mijn Mango houten kast van 97kg de trap op is ze gelukt. Nergens tijdens de verhuizing ongemakkelijk of vervelend geweest. Over 2 jaar vraag ik jullie weer :)

18. Juni 2024

Perfecte geholpen

Vanwege ongeluk iets later, netjes telefonisch op de hoogte gehouden. Mooie gesprekken beneden bij de lift maar de klus was snel geklaard!

15. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr