Door omstandigheden moest ik op zeer korte termijn verhuizen. Gelukkig kon ik direct bij Verhuisbedrijf Direct terecht. De communicatie vooraf verliep soepel en de verhuizers stonden snel voor de deu... Mehr ansehen
De verhuizing was een goede ervaring voor mij, omdat alles soepel en snel verliep. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Daardoor voelde ik me meteen op... Mehr ansehen
Wat een geweldige ervaring met deze verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam! Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De afspraken werden netjes nagekomen en we wisten prec... Mehr ansehen
Een ster is nog te veel voor deze prutsers! Voelde me bedreigd en durf nu pas na bijna 4 jaareen review te plaatsen omdat ik uit deze woning vertrek! Ik heb geen cent gekregen voor alles wat ze gesloo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verhuisbedrijf DIRECT is een vrij jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuiskrachten. Deze verhuiskrachten zijn goed geschoold en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij bieden super voordelige verhuizingen aan. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf 25,00 per uur. Daarnaast hebben wij verhuisbussen die de grootte van een gemiddelde woning in een keer kunnen verhuizen. Wilt u alleen die ene kast verplaatsen of verhuizen? Dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Ons uurtarief op basis van 2 verhuizers + verhuisbus is dan maar 70 euro!!! Ons kracht zit 'm in de flexibiliteit en afstemming op de klant. Mail ons en BESPAAR nu honderden euro's!! Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over onze producten & prijzen? Bel ons vrijblijvend op 085 201 3070 of mail ons naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Onze website: www.verhuisbedrijfdirect.nl
Sir Winston Churchilllaan 231A, 2282 JS, Rijswijk, Niederlande
- 085 201 3070
- info@verhuisbedrijfdirect.nl
- www.verhuisbedrijfdirect.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Het was tot in de puntjes verzorgd en Lorenzo nogmaals bedankt
Het was tot in de puntjes verzorgd en zeer vriendelijke medewerkers. 1 van de medewerkers, Lorenzo, schoot mij nog snel te hulp toen ik de trap op liep en de doos bijna uit mijn handen viel. Je moet het ook gewoon aan de professionals overlaten;-)
Suri Sem solo goeie verhuizers
Suri Sem solo goeie verhuizers
Top verhuisbedrijf
Top verhuisbedrijf! Hebben ons goed geholpen met de verhuizing! Leuke mannen ook en werken goed en snel ☺️
Mooi bedrijf snel en efficient
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met dit verhuisbedrijf!
Verhuizen geeft stress, en dat is nou net iets waar dit bedrijf je mee kan helpen. Ze gaan vakkundig te werk en gaan met respect om met je inboedel. Niet dat ik van plan ben om de aankomende jaren weer te gaan verhuizen, maar mocht dat het geval zijn, zal ik ze zeker weer benaderen.
Dus mocht je een verhuisbedrijf zoeken, dit is ‘m!
Goede service, goede communicatie en hele vriendelijke verhuizers. Ik zou ze zeker aanraden
hele goeie service!
hele goeie service!
vriendelijk personeel!
alles snel geregeld!
Goed verhuisbedrijf
Goed verhuisbedrijf, met leuke en gezellig gasten!
Goede ervaring gehad en daarnaast ook…
Goede ervaring gehad en daarnaast ook nog snel!
Altijd goed bereik met de…
Altijd goed bereik met de verhuisbedrijf echt een aanrader klus wordt snelingepland
Geholpen door lorenzo super…
Geholpen door lorenzo super vriendelijke jongen en ook het contact met het kantoor was super
Verhuisbedrijf Direct heeft de perfect…
Verhuisbedrijf Direct heeft de perfecte naam! Ik ben niet alleen DIRECT geholpen, maar ook nog eens super goed, super vriendelijk, super netjes, super zorgvuldig, super snel geholpen. Voor mij sowieso het vaste bedrijf die ik bel bij elke verhuizing! Dankjulliewel❤️
Je kan beter zelf verhuizen 👍🏼
Schade? Jouw schuld. Had je maar hun dozen moeten aanschaffen 🤡 De ene toont empathie en de andere gooit alle schuld op jou. Komen niet op de afgesproken tijd. Wel verzekerd, maar je hebt een eigen risico van 250€. Alles moet aantoonbaar zijn met bonnen.
Als ik 10 sterren kon geven
Als ik 10 sterren kon geven, dan had ik dat gedaan.
Het ging vlekkeloos
Alles netjes overgeplaatst en enorm snel.
Het waren toppers
Snel geholpen
Snel geholpen! Fijne service, zelfs met een onhandige bank en een drukke straat. Thanks!
Harde werkers met humor Mo & Mo
Harde werkers met humor Mo & Mo. Zo wordt verhuizen leuk :-)
Let op!!!
Vrienden van mij zijn door deze partij geholpen, slechte service extra wagen nodig door slechte inschatting fout aan hun kant maar klant laten betalen... Eerst de dozen naar binnen dan pas de meubels en dan raar kijken dat het niet past. Schade aan meubels moet nog worden opgeslost. Alles zit in de zwarte krimpfolie dus je weet ook niet wat waar moet. Nu het grootste ding je moet dus een recensie schrijven onder toezicht... Makelijk om hoge cijfers te krijgen op google als je onder dwang (lees 2 verhuizers die controleren wat je leest.) mensen wat laat opschrijven.
Mensen let op.
Meerdere dingen mis gegaan
Omdat onze zus zeer goede ervaringen had met dit bedrijf hebben wij voor onze verhuizing ook voor Verhuisbedrijf Direct gekozen.
Hadden we dit maar nooit gedaan! Er werd niet zorgvuldig met de spullen omgegaan. O.a. dozen laten vallen. Teveel tegelijk willen vervoeren terwijl er 2 ritjes gepland waren en dit ruim voldoende was. De matrassen werden onverpakt over de trap naar beneden getrokken en zo in de vieze verhuiswagen gelegd. Matrassen zijn vies geworden, we kwamen zelfs later nog houtsnippers tegen. We hebben duidelijk aangegeven welke spullen er niet mee mochten, meerdere keren hebben we dankzij onze oplettendheid iets uit de verhuiswagen gehaald wat niet mee mocht. Waaronder een stoeltje van mijn overleden vader, deze stoel mist nu een onderdeel waardoor we deze niet meer kunnen gebruiken. Deze stoel heeft grote emotionele waarde voor ons. We hebben hierover contact gehad maar dit wordt naar ons gevoel wel heel makkelijk afgedaan.
In ons nieuwe huis misten we nog wat spullen waaronder tuinstoelen en een plant, bleken nog aan de straat te staan.
Misschien pech gehad met de verhuizers, eigenlijk zou dat geen verschil moeten maken
Michael Did a great job with getting my…
Michael Did a great job with getting my washer and dryer up to my 4th floor balcony! Perfect service, thank you again!
Michael heeft ons fantastisch geholpen…
Michael heeft ons fantastisch geholpen met zijn verhuislift. Daarnaast ook nog eens geholpen met spullen naar de bus tillen! Ondanks de smalle doorgang in onze straat en een beetje passen en meten is alles gelukt! Ontzettend blij, perfecte service. Dank!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.